Levné letenky z ČR: Miami za 10 590 Kč, Londýn od 495 Kč, Bali za 13 990 Kč

Lapetka
Publikováno 2. října 2019

I tento týden pro vás máme přehled akčních letenek. Abyste nemuseli cestovat daleko a vydali se rovnou do své vybrané destinace, vytipovali jsme pro vás letenky přímo z ČR.

  1. Kodaň od 460 Kč

    Na několik listopadových termínů seženete levné letenky do Kodaně. Termínů za 460 Kč není mnoho, jsou zejména ve druhé půlce listopadu, nicméně už od října se až do března dostanete pod 900 Kč. Letenky nabízí společnost Ryanair, v ceně je pouze odbavené zavazadlo, ale pokud to pojmete jako prodloužený víkend, měl by vám batoh stačit. Lety jsou z Prahy, cena je vynikající, tak neváhejte a hledejte vhodný temín. Co v Kodani dělat, se můžete inspirovat v našem průvodci po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – březen 2020

  2. Svatý Vincenc a Grenadiny za 12 590 Kč

    Během karibské hlavní sezóny a hlavně během české zimy si můžete zaletět na exotický ostrov Svatý Vincenc. Let operují společnosti Air Canada a Bristish Airways. Přestupuje se v Kanadě, takže je potřeba si vyřídit povolení ETA (neplést s ESTA so USA). V ceně je zahrnuto jedno odbavené a jedno příruční zavazadlo (na letu tam můžete mít příruční zavazadla dvě, ale nepředpokládáme, že tam jedno necháte).

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Billund od 460 Kč

    Za skvělých 460 Kč si můžete zaletět do dánského Billundu. Pokud vám název nic neříká, vězte, že i zde jsou zajímavé atrakce – za všechny jmenujme slavný Legoland. Pár termínů na levné letenky do Billundu najdete i v lednu a únoru, ale většina za nízkou cenu je do konce roku. Čím se kromě Legolandu můžete zabavit, se dočtete v průvodci po Billundu, který jsme pro vás napsali.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019 – únor 2020

  4. Malta za 2 990 Kč

    Akční letenky na Maltu pořídíte u Air Malta. Levné letenky ke Středozemnímu moři jsou k dispozici s odletem z Prahy. V nabídce je několik termínů s odletem v listopadu a prosinci 2019 a další akční letenky na Maltu jsou v prodeji v průběhu jara 2020. Cena včetně příručního i odbaveného zavazadla je na 2 990 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Malta
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Londýn od 495 Kč

    Fotogenický a oblíbený Londýn si můžete za méně, než tisícovku, dopřát ze tří českých letišt – Prahy, Brna i Ostravy. Během listopadových a  prosincových termínů najdete levnější letenky, pak ceny stoupají, ale až do března 2020 byste se měli dostat pod 1 000 Kč. Jelikož je Londýn považován za drahé město, přečtěte si naše tipy, jak v Londýně ušetřit a naplno si pobyt užijte.

    Odlet: Praha / Brno / Ostrava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – březen 2020

  6. Bali za 13 990 Kč

    Do Indonésie si můžete zaletět díky společnosti China Airlines. Akční letenky na Bali pořídíte za 13 990 Kč přímo z Prahy, vybírat můžete z termínů od konce listopadu 2019 až do června 2020. V ceně je jedno příruční a libovolný počet odbavených zavazadel, jejichž celková váha nesmí překročit 30 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Bologna od 550 Kč

    Na sever Itálie se můžete výhodně podívat díky společnosti Ryanair, která nabízí levné letenky do Boloni. Termíny jsou od listopadu až do února 2020 – v tomto měsíci jich je také nejvíce, ale jsou již za trochu vyšší cenu. V Itálii si můžete užít místní atmosféry a architektury, dobrého jídla i pití. Jen pozor! Kdybyste se těšili na Boloňské špagety, přečtěte si nejprve našeho průvodce po Boloni, abyste nebyli překvapení!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – únor 2020

  8. Istanbul za 3 990 Kč

    Levné letenky do Istanbulu s odletem z Prahy nabízí Turkish Airlines. Akční letenku do Istanbulu pořídíte včetně odbaveného zavazadla za 3 990 Kč. V nabídce je několik desítek termínů jak do konce roku tak po celé jaro 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Brusel od 470 Kč

    Za slavným čůrajícím chlapečkem (i méně známou holčičkou a pejskem) se můžete podívat díky letenkám od společnosti Ryanair. Ten za nízké ceny nabízí mnoho termínů v listopadu i prosinci, nižší ceny začínají v listopadu. Jak v Bruselu ušetřit, kam se podívat, nebo co si dát, se dozvíte v průvodci po Bruselu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2019

  10. Reykjavik za 4 990 Kč

    Strávit Vánoce či Nový rok s polární září? Žádný problém. V nabídce ČSA pořídíte akční záteční letenku na Island za 4 990 Kč, s odletem z Prahy. Od listopadu 2019 do března 2020 můžete vybírat z každodenních odletů. Cena je pouze za příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: ČSA
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Stockholm od 532 Kč

    Levné letenky do Stockholmu můžete pořídit u irských Ryanair. V nabídce jsou i termíny s odletem v pátek odpoledne a příletem v pondělí, takže vám na prodloužený vékend vystačí jeden den dovolené.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – leden 2020

  12. Vancouver za 9 790 Kč

    Levné letenky do Vancouveru nabízí spojení leteckých společností British Airways a American Airlines. Akční zpáteční letenky do kanadského Vancouveru pořídíte s odletem z Prahy za skvělou cenu 9 790 Kč. V nabídce je spousta termínů od listopadu do května 2020. Odbavené zavazadlo je za příplatek. Před odletem si nezapomeňte vyřídit cestovní povolení ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Řím od 680 Kč

    Od listopadu 2019 až do ledna 2020 se můžete podívat do hlavního města Itálie, Říma. V prosinci je k dispozici jen pár termínů, ale vybrat se určitě v pohodě dá. Pokud jste v Římě ještě nebyli, určitě si přečtěte našeho průvodce po Římě. A pokud jste tam už byli, podívejte se taky, třeba objevíte nový tip.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – leden 2020

  14. Miami za 10 590 Kč

    British Airways společně s Finnair přichází s nabídkou akčních letenek do prosluněného amerického Miami. Levnou letenku do Miami, s odletem z Prahy, koupíte za 10 590 Kč. Letenky jsou dostupné na spoustu termínů od ledna do června 2020. Výhodou těchto letenek je poměrně rychlý přestup v Londýně, na letišti Heathrow. V ceně jsou pouze dvě příruční zavazadla.
    Odlet Praha
    Aerolinky: British Airways / Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Eindhoven od 316 Kč

    Levné letenky do Eindhovenu, jednoho z výnamných nizozemských měst, pořídíte v několika termínech od listopadu do ledna 2020. Letenky nabízí nízkonákladová společnost Ryanair, tak počítejte s tím, že v ceně je zahrnuto pouze příruční zavazadlo. Před cestou se podívejte do našeho průvodce po Eindhovenu. Toto město jsme také zařadili do seznamu 7 neprofláknutých měst, kam můžete levně letět v roce 2019.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – leden 2020

  16. Petrohrad za 4 690 Kč

    Do ruského Petrohradu pořídíte akční letenky u Aeroflotu. Zpáteční letenky s odletem z Prahy jsou dostupné od listopdu 2019 do března 2020 za 4 690 Kč. Jak už to u akčních letenek bývá, cena je pouze za příruční zavazadlo.
    Odlet Praha
    Aerolinky: Aeroflot
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Madrid od 1 007 Kč

    Na cenu něco málo nad 1 000 Kč se dostanete v březnu 2020, k dispozici jsou samozřejmě i další termíny, ale cena už je vyšší. V tomto případě se tedy rozhodně vyplatí naplánovat si výlet dopředu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  18. Guam za 14 390 Kč

    Levné letenky na Guam pořídíte s China Airlines. Na tento exotický, tichomořský ostrov seženete ještě několik termínů během února a března 2020, v květnu a červnu se pak létá pravidelně v úterý a pátek. V ceně je jedno příruční a dvě odbavená zavazadla, takže si nemusíte dělat starosti ani se svou šnorchlovací sadou!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás