Levné letenky: Barbados za 11 690 Kč, Mallorca od 355 Kč, Bangkok za 10 590 Kč

Lapetka
Publikováno 8. ledna 2020

I tentokrát jsme pro vás připravili tipy na levné letenky do celého světa a snažili jsme se vybrat něco pro milovníky tepla, exotiky, i málo známých a navštěvovaných míst.

  1. Milán od 256 Kč

    2v1. I tak by dala nazvat tato nabídka letenek do Milána, jelikož kromě tohoto města můžete, nebo spíše musíte, navštívit i Bergamo. Není to žádná zajížďka a jedná se opravdu o naprosto kouzelné město, které nesmíte jen tak minout. Nejzajímavější, historická část města se nachází na kopci, ale nemusíte se obávat, nahoru se dostanete pohodlně pozemní lanovkou nebo autobusem – obojí je v rámci MHD. Levné letenky do Milána přináší s odletem z Brna nebo Vídně (více termínů) společnost Ryanair. Několik tipů k cestě do Milána jsme pro vás sepsali v samostatném průvodci.

    Odlet: Brno / Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  2. Honolulu za 21 490 Kč

    Od března až do konce roku 2020, téměř každý měsíc je k dispozici pár termínů, přičemž nejvíce jich seženete od konce srpna až do začátku prosince 2020. Na každém letu jsou dva relativně rychlé přestupy, jeden v Kodani a druhý v San Francisku. V ceně jsou dvě příruční a jedno odbavené zavazadlo. Levné letenky na Hawai přináší společnosti SAS Scandinavian Airlines a United Airlines.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: SAS / United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Palma Mallorca od 355 Kč

    Okolo příjemných 15 stupňu (oproti mínusovým teplotám v ČR) je v lednu na Mallorce. Tento ostrov, který má většina lidí spojen s letním koupáním je možno navštívit celoročně. I v zimě je zde co vidět a procházky ve městě mohou být dokonce příjemnější, než v parném léte. Pro zdatnější turisty je zde i spousta treků. Levné letenky na Mallorcu nabízí s odletem z obou Berlínských letišť Ryanair.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  4. Denpasar Bali za 14 990 Kč

    Přímo z Prahy můžete levně letět na Bali. Letenky jsou za skvělou cenu 14 990 Kč k dispozici v termínech od května až do října 2020. Let provozuje společnost China Airlines a na obou cestách jsou dva přestupy – v Amsterdamu a Tchaj-pej, ale oba jsou velmi rychlé. Levné letenky na Bali v ceně zahrnují kromě příručního také libovolný počet odbavených zavazadel, do celkové hmotnosti 30 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Stuttgart od 285 Kč

    Návštěva Stuttgartu je téměř povinností hlavně pro fanoušky aut, jelikož se v tomto městě nachází muzea dvou světově proslulých automobilek: Porsche a Mercedes-Benz. Levné letenky do Stuttgartu nyní seženete na velmi mnoho termínů v rozsahu ledna až března 2020 u společnosti Ryanair. Naprosta většina letů je z Vídně, ale pokud to máte do Krakowa blíže, seženete jich za výhodnou cenu pár i z tohoto letiště.

    Odlet: Vídeň / Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  6. Manila za 10 790 Kč

    Levné letenky na Filipíny seženete na období února až června 2020 (kromě dubna, tam za tuto cenu letenky neseženete). V ostatních měsících se však létá skoro denně, takže máte neomezené možnosti, jak svou dovolenou naplánovat. Cena zahrnuje jedno příruční a dvě odbavená zavazadla. Jeden dlouhý přestup je na obou cestách v Pekingu a můžete jej využít k návštěvě centra tohoto města, nebo Velké čínské zdi – obojí se dá stihnout do pár hodin. Centrum města zvládnete v pohodě po vlastní ose rychlovlakem, k návštěvě Čínské zdi můžete využít domluveného řidiče. Pokud navíc návštěvu zvládnete v brzkých ranních hodinách, můžete zde být dokonce i skoro sami.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Bristol od 466 Kč

    Anglie, to není jen Londýn, i když ten by měl navštívit každý, kdo miluje cestování a poznávání nových míst. Zajímavou alternativou k návštěvě může být i menší Bristol na západním podbřeží. Z něj je to například blíže i k světoznámé památce Stonehenge. Levné letenky do Bristolu seženete s odletem z Katowic u Wizz Air na únor a březen 2020.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor – březen 2020

  8. Sao Paulo za 12 590 Kč

    Od konce ledna do března 2020 můžete levně letět s Turkish Airlines do Brazílie. Levné letenky do Sao Paula seženete s odletem z Vídně a pouze s jedním rychlým přestupem v Istanbulu. Výhodou této letenky je, že můžete letět i v termínu slavného karnevalu v Rio de Janeiro (21. 2. 2020 – 26. 2. 2020), které je do Sao Paulo relativně nedaleko, takže si můžete itinerář připravit tak, abyste tuto událost nezmeškali.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Kluž od 460 Kč

    Netradiční destinace, Kluž, je místem, které můžete navštívit levně díky aerolinkám Wizz Air. K dispozici je velmi mnoho termínů z Berlína a několik málo z Vídně – Berlínské termíny začínají na ceně 507 Kč, ještě levněji lze sehnat pár letů z Vídně na konci ledna. Levné letenky do Rumunska seženete od ledna až do května 2020. V okolí Kluže najdete zejména mnoho přírodních zajímavostí, takže si s sebou přibalte pohodlné boty a oblečení a vyrazte i do přírody.

    Odlet: Berlín Schonefeld / Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – květen 2020

  10. Bangkok za 10 590 Kč

    Za parádní cenu můžete letět do Thajska. Levné letenky do Bangkoku nabízí netradičně aerolinky Royal Jordanian. Odlet je z Vídně a vybírat můžete z termínů od února až do května 2020, takže neminete hlavní turistickou sezónu. Během obou letů je jeden přestup v Jordánsku, v Ammánu. V ceně je zahruto jedno příruční a jedno odbavené zavazadlo. Pokud se nechcete v Thajsku jen válet na pláži, zkuste sehnat let navazující přímo na váš přílet a odletět na sever, do Chiang Mai. Cestovatelé s nižším rozpočtem se pak mohou na jih dopravit nočními autobusy – ušetříte tak jak na noclehu, tak i na dražší letence. Autobusy jsou komfortní, takže se v nich v klidu vyspíte.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Royal Jordanian
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Brusel od 374 Kč

    Když se řekne dobré jídlo, většina si asi vybaví jiná místa, než Belgii. Pravda je, že kuchyně jako taková nepatří mezi nejznámější, ale i přesto je Belgie zemí, kterou by žádný gurmán neměl vynechat – proslulé wafle, hranolky, nebo pivo, by si v “domácím prostředí” neměl nikdo nechat ujít. Co dál v Bruselu dělat, si můžete přečíst v našem průvodci po Bruselu. Ještě zmíníme, že byste si neměli nechat ujít návštěvu kouzelného města Bruggy a ideálně v něm alespoň noc nebo dvě strávit také. Levné letenky do Bruselu na leden a březen 2020 přináší s odletem z Vídně Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  12. Auckland za 21 490 Kč

    Cena těchto letenek na Nový Zéland není úplně nejlevnější a pokud si akční letenky opravdu hlídáte, jistě jste již viděli i nižší cenu. Výhodou těchto letenek je však odlet přímo z Prahy a přestupy – jeden rychlý je v Amsterdamu, druhý je sice delší, ale je v Tchaj-Pej, kde můžete využít služby turistické prohlídky města zdarma. Prohlídku si můžete zajistit na letišti hned po příletu, případně kontaktujte zákaznický servis po zakoupení letenek na odkaze níže. Levné letenky do Aucklandu přináší China Airlines s odletem z Prahy, od května do července 2020. V ceně je zahrnuto jedno příruční a neomezený počat odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 30 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Kutaisi od 462 Kč

    Pokud jste spíše přiznivci neobjevených destinací s minimem turistů, které ještě nejsou úplně komerční, může být tento tip pro vás tím pravým. Kutaisi je druhé největší město Gruzie, kde najdete mnoho památek i přírodní krásy. Levné letenky do Gruzie nabízí na leden až březen 2020 společnost Wizz Air. Odlet je ze tří měst v Polsku – Krakowa, Katowic i Wroclawi.

    Odlet: Krakow / Wroclaw / Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  14. Los Angeles za 7 990 Kč

    Od ledna až do března 2020 se můžete velmi levně podívat na západní pobřeží USA, do Los Angeles. Tato kolébka filmového průmyslu s kopcem s ikonickým nápisem HOLLYWOOD je jednou z destinací, která by neměla žádnému cestovateli chybět v seznamu navštívených míst. Pokud se sem chystáte na delší dovolenou, LA může být skvělým výchozím bodem pro návštěvu národních parků na západě USA. Letenky přináši British Airways a American Airlines, cesta zahrnuje jeden velmi rychlý přestup v Londýně a v ceně jsou zahrunuta dvě příruční zavazadla (do 10 a do 3 kg).

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Bergen od 466 Kč

    Super levné letenky do Norska seženete teď u společnosti Wizz Air. Levné letenky seženete do města Bergen, které je skvělou alternativou Osla – milé městečko s desítkou barevných kupeckých domů, zapsaných do seznamu UNESCO. Odlet je z Katowic, před odletem se podívejte se na program Fly Silesia nebo stránky letiště – velmi často jsou zde nabízeny zajímavé slevy, třeba na parkovné pro vozy s českou SPZ. Pokud si chcete něco o Bergenu načíst, podívejte se i na naše stránky – toto město jsme zařadili na seznam 7 neprofláklých měst, kam lze levně letět.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  16. Mauricius za 14 490 Kč

    Posledních pár termínů levných letenek je k dispozici na Mauricius. Tento exotický ostrov můžete navštívit od poloviny února do konce března 2020. Odlety jsou každou středu, odlety zpět ve čtvrtky. Cena letenek zahrnuje dvě příruční a jedno odbavené zavazadlo a přestup je na obou cestách jeden – v Římě. Na cestě tam je velmi rychlý, na cestě zpět ale můžete v klidu navštívit centrum města a zajít na skvělou pizzu nebo těstoviny.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Athény od 963 Kč

    Velmi mnoho termínů letenek je k dispozici u společnosti Ryanair i do Athén. Za bezvadným jídlem a jedinečnými památkami se můžete vydat od ledna až do března 2020 s odletem z Berlína. Levné letenky do Athén nebývají k sehnání za pár set korun, jako do jiných měst, a tak cena 963 Kč je skvělá. Na většinu termínů se dostanete pod 1 500 Kč. Až obhlídnete všechny památky, zamiřte do čtvrti Anafiotika a zkuste najít tu nejuzší uličku – my našli takovou, kde jsme mohli jít jen za sebou :)

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – duben 2020

  18. Barbados za 11 690 Kč

    Odletět z Evropské zimy můžete od ledna do března 2020 do Karibiku, na ostrov Barbados, letiště Bridgetown. Na tento nádherný, exotický ostrov se dostanete za necelých 12 000 Kč, navíc jen s jedním, velmi rychlým přestupem ve Frankfurtu. Letenky přináši společnosti Lufthansa a Condor Flugdienst. Cena zahrnuje jedno příruční a libovolný počet odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 20 kg.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Lufthansa / Condor Flugdienst
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás