Levné letenky z ČR: Maroko za 1 860 Kč, Berlín za 131 Kč, Peru za 11 990 Kč a Karibik 11 290 Kč

Redakce
Publikováno 12. června 2019

Máte rádi levné letenky, ale neradi odlétáte z letišť za hranicemi ČR? Dnešní letenkový seriál je pro vás. U všech nabízených kousků se odlétá z ČR.

  1. Marrákéš od 1 860 Kč

    Ryanair na prázdninové období prodává zajímavé letenky do Maroka, cena těch nejlevnějších činí 1 860 Kč. Do hranice dvou tisíc korun se aktuálně vejde celkem pět různých kousků. Přečtěte si našeho průvodce po Maroku a na rady, jak se dopravit z letiště v Marrakéši.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec až září 2019

  2. Lima za 11 990 Kč

    Velmi levné letenky do Peru s odletem z Prahy nabízejí aerolinky United Airlines ve spolupráci s Brussels Airlines. Hned v několika měsících roku můžete letět z Prahy do Limy jen za 11 990 Kč, návrat je do Vídně. Výhodnost nabídky umocňuje fakt, že cena letenky zahrnuje dvě odbavená zavazadla do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Zadar od 1 163 Kč

    Levné letenky do Chorvatska koupíte aktuálně u společnosti Ryanair. Ta vás dopraví z Prahy do Zadaru a zpět již od 1 163 Kč. Tato cena je aktuálně nejnižší možná, proto doporučujeme s koupí letenek neotálet, předpokládáme zdražení. Skrblík pro vás připravil tipy, které vám pomohou ušetřit v Chorvatsku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září až říjen 2019

  4. San Francisco za 11 590 Kč

    Od listopadu až do dubna můžete letět do San Francisca jen za 11 590 Kč. Letenku za tuto cenu nabízí společnost British Airways. V ceně máte zahrnuto pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Berlín za 131 Kč

    Pokud jste nikdy neletěli letadlem a chtěli byste to změnit, nebo pokud chcete svým dětem dopřát vyhlídkový let nad Českou republikou, kupte si jednosměrné letenky z Brna do Berlína. Nejlevnější se prodávají za 131 Kč. Zpět doporučujeme cestovat vlakem, neboť Ryanair mezi oběma městy létá jen v sobotu a v úterý. Tipy na aktivity ve městě vám dá náš průvodce po Berlíně.

    Odlet: Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  6. Boston za 9 690 Kč

    Levné letenky do amerického Bostonu zařadila do své nabídky společnost British Airways. V prodeji jsou stovky kombinací termínů od druhé poloviny letošního roku až do roku 2020. Cena letenky zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Ammán od 1 527 Kč

    Nejlevnější letenky do jordánského Ammánu aktuálně koupíte za září a prosinec letošního roku. S cenovkou do dvou tisíc korun se prodává zhruba šestice kousků, Ryanair v obou směrech létá vždy v úterý a v sobotu. Tipy k prohlídce města pro vás má náš průvodce po Ammánu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září a prosinec 2019

  8. Bangkok za 10 635 Kč

    Akční letenky do Thajska aktuálně nabízí společnost Ukraine International Airlines, ověšeny jsou cenovkou 10 635 Kč. Dostupných termínů je více než dost, v ceně máte zahrnuto odbavené zavazadlo do 23 kg. Na tuto letenku můžete uplatnit slevový kód Pelikán.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ukraine International Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Istanbul za 2 272 Kč

    Se zajímavou nabídkou levných letenek přišla společnost Pegasus. Především v listopadu a v prosinci můžete letět z Prahy do Istanbulu jen za 2 272 Kč. Dostupných termínů jsou desítky až stovky, společnost využívá menší letiště Sabiha Gökçen.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Pegasus
    Termíny: listopad a prosinec 2019

  10. Aruba za 11 290 Kč

    Levné letenky do Karibiku nabízí letecká společnost United Airlines, která minulý týden začala létat z Prahy do New Yorku. Na exotický ostrov Aruba můžete letět jen za 11 290 Kč, v ceně máte kromě příručního zavazadla zahrnuto i jedno odbavené s hmotností do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Lyon od 1 180 Kč

    Vcelku levné letenky do Lyonu na září prodává společnost Volotea. Nejlevnější kousky v kalendáři vás budou stát jen 1 180 Kč a pokud budete ochotní připlatit si řádově stovky korun, počet dostupných termínů se rozroste.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Volotea
    Termíny: září 2019

  12. St. Marteen za 12 290 Kč

    Znáte to letiště, kde se lidé věší na plot a nechávají se odvát proudem ze startujícího letadla? To je St. Marteen v Karibiku. A právě sem nabízí zpáteční letenky za 12 290 Kč společnost United s odletem z Prahy. V ceně máte zahrnuto jedno zavazadlo do podpalubí o hmotnosti až 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Londýn Stansted za 952 Kč

    Ryanair nabízí především na září zpáteční letenky z Brna do Londýna jen za 952 Kč, dostupné jsou desítky různých termínů. Stejná společnost nabízí levné letenky i z Prahy a Ostravy, ceny jsou zhruba stejné. Skrblík pro vás má několik tipů, jak ušetřit v Londýně.

    Odlet: Brno/Ostrava/Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2019

  14. Toronto za 10 590 Kč

    S nabídkou levných letenek do Kanady tentokrát přišly British Airways, ty zpáteční do Toronta prodávají za 10 590 Kč. Vybírat můžete z celé řady termínů. Při balení myslete na fakt, že cena letenky zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Milán Bergamo od 685 Kč

    Zpáteční letenky z Brna do Milána za méně než sedm stovek nabízí Ryanair na různé termíny napříč celým létem. Za podobné peníze můžete letět i z Prahy, nezapomeňte si prostudovat našeho průvodce po Miláně.

    Odlet: Brno/Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec až září 2019

  16. Káthmándú za 13 990 Kč

    Po celé léto můžete letět z Prahy do Nepálu, přičemž za zpáteční letenku zaplatíte jen 13 990 Kč. Let operuje společnost Qatar Airways, v ceně je zahrnuto jedno odbavené zavazadlo do 30 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Alicante za 1 730 Kč

    Pardubické letiště sice přišlo o linku do Londýna, ta do španělského Alicante však funguje dál. A Ryanair aktuálně na říjen nabízí zpáteční letenky do tohoto města jen za 1 730 Kč. V kalendáři je dostupných asi 5 různých termínů, letí se vždy v pondělí a ve čtvrtek.

    Odlet: Pardubice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  18. Johannesburg za 11 990 Kč

    Zajímavé letenky do Jihoafrické republiky nabízí společnost Alitalia. Především v závěru roku můžete z Prahy odletět jen za 11 990 Kč, v ceně letenky máte jedno odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás