Levné letenky z ČR: Faerské ostrovy za 6 490 Kč, Kuba za 12 690 Kč, Mauricius za 14 590 Kč

Lapetka
Publikováno 4. září 2019

Nízké ceny za akční letenky jsou sice fajn, ale pokud bydlíte v severních čechách, může se vám odlet z Vídně trochu prodražit. Dnes jsme proto pro vás vybírali levné letenky výhradně z českých letišť!

  1. Bari od 359 Kč

    Letenky do přístavního města Bari nakoupíte aktuálně nejlevněji u letecké společnosti Wizz Air. Akční letenky do Bari pořídíte v průběhu října s odletem z Prahy již od 359 Kč. Tato nízká cena zahrnuje pouze malé příruční zavazadlo. Na cestu se můžete přpravit také pročtením našeho průvodce po Bari.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen 2019 – únor 2020

  2. Faerské ostrovy za 6 490 Kč

    Pokud máte rádi nedotčenou přírodu, zeleň, kam se podíváte, a nepotrpíte si na tropické teploty, jsou Faerské ostrovy pro vás tou pravou volbou. Během hlavní sezóny se tady můžete podívat za příjemných 6 490 Kč z Prahy, a to díky společnosti KLM. Akční letenky se dvěmi přestupy zakoupíte na období od listopadu 2019 do března 2020 – termínů není moc, tak neváhejte dlouho. V ceně je pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Bordeaux od 822 Kč

    Levné letenky do Bordeaux nabízí Ryanair s odletem z Prahy. Za nejlevnější kousky v závěru roku zaplatíte od 822 Kč výše. Počet letenek za tuto cenu je omezen, s nákupem tedy neotálejte.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2019

  4. Cayo Coco za 12 690 Kč

    Několik termínu na Kubu, konkrétně na ostrov Cayo Coco, přináši od ledna do března 2020 letecká společnost Air Canada. Na krásných plážích s bílým pískem, průzračným mořem a jedním z nějvětších korálových útesů tak můžete uniknout vlezlé zimě. Akční letenky se dvěmi přestupy pořídíte za skvělých 12 690 Kč, v ceně je jedno odbavené a jedno příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Londýn od 490 Kč

    Do tohoto úžasného, kosmopolitního města seženete letenky v průběhu celého podzimu za parádních 490 Kč. Zpáteční akční letenky do Londýna z Prahy i Brna nabízí nízkonákladový Ryanair. Přílet je na 40 km vzdálené letiště Stansted. V minulosti jsme pro vás sepsali tipy pro návštěvu Londýna, tak na ně před odletem nezapomeňte mrknout.

    Odlet: Praha / Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019 – únor 2020

  6. Mauricius za 14 590 Kč

    Za cenu nižší než obvyklou, nabízí letenky na Mauricius společnost Alitalia. Akční letenky z Prahy, na tento nádherný exotický ostrov, zakoupíte za 14 590 Kč včetně dvou odbavených a dvou příručních zavazadel. Nevýhodou je u zpáteční cesty dlouhý noční přestup v Římě. Letenky pořídíte od listopadu 2019 do března 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Pisa od 741 Kč

    Pár termínů do italského města Pisa s odletem z Prahy má ve své nabídce Ryanair. Levné letenky do Pisy jsou dostupné v závěru roku od 741 Kč. Vychutnat si můžete pohled na slavnou šikmou věž, a na své si v Itálii jistě přijdou i gurmáni a milovníci kávy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019 – prosinec 2019

  8. Langkawi za 13 990 Kč

    Písčité pláže, tyrkysové moře, hory i nejlepší streetfood. To je malajsijský ráj Langkawi. Se spoustou termínů, s odletem z Prahy, navíc v hlavní turistické sezóně, přichází špičková letecká společnost Qatar Airways. V ceně letenky je odbavené zavazadlo do 30 kg a dvě příruční zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Bournemouth od 652 Kč

    Anglický Bournemouth sice není tak cestovatelsky „profláknutý“, jako hlavní město Anglie, ale určitě vám bude mít v průběhu podzimu co nabídnout. Nejlevnější zpáteční akční letenka do Bournemouthu z Prahy vás u společnosti Ryanair vyjde na 652 Kč. Lety jsou dostupné v průběhu října. Co dělat v Bournemouthu, se můžete dočíst v našem průvodci.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  10. Terceira za 5 790 Kč

    Portugalské aerolinky TAP nabízí cenově zajímavé letenky s odletem z Prahy, na jeden z azorských ostrovů – Terceira. Tento, možná trochu turisticky opomíjený, ostrov vás jistě okouzlí svými pastelově zbarvenými domy či klikatými uličkami. V termínech během podzimu a zimy budete muset počítat s deštěm, ale teplota kolem 15 stupňů je jistě přijatelná. V ceně letenky je pouze jedno příruční zavazadlo do 8 kg o rozměrech 55 x 40 x 20 cm a jedno do 3 kg o rozměrech 40 x 30 x 15 cm.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal Termíny zobrazit kalendář

  11. Göteborg od 441 Kč

    Levné letenky do Göteborgu, známého švédského města, pořídíte u low cost společnosti Ryanair. Zpáteční letenka z Prahy, s malým příručním zavazadlem, vás vyjde na 441 Kč. Dostupné termíny jsou od září do listopadu, odlety ve středu, návraty v neděli.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2019

  12. Los Angeles za 10 890 Kč

    Akční letenky na západ USA, do Los Angeles, nabízí společnost American Airlines. V LA můžete navštívit Universal studio, nebo z něj vycestovat do amerických národních parků, případně do města hazardu – Las Vegas. Lety jsou s jedním přestupem v Londýně, v ceně bohužel chybí odbavené zavazadlo – pokud nechcete připlácet, můžete si tak zabalit pouze dvě příruční zavazadla. Před cestou do USA si nezapomeňte vyřídit povolení ke vstupu na území USA – ESTA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Bejrút za 6 990 Kč

    Zajímavé levné letenky do libanonského Bejrútu nabízí společnost Turkish Airlines. Cena, včetně odbaveného a příručního zavazadla, s odletem z Prahy, vyjde na 6 990 Kč. Do této zatím stále poměrně netradiční destinace se můžete podívat v rámci těchto letenek od září 2019 do března 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  14. Tbilisi za 5 990 Kč

    Od podzimu 2019 do jara 2020 můžete využít akční nabídku společnosti Turkish Airlines, a zaletět si do gruzínského hlavního města Tbilisi. Cena zpáteční letenky s odletem z Prahy vás vyjde na 5 990 Kč, včetně libovolného počtu kusů odbavených zavazadel, jejichž celková váha nesmí přesáhnout 30 kg. Lety jsou s přestupem v Istanbulu. Pokud by váš přestup byl delší než 6 hodin, můžete absolvovat bezplatnou turistickou prohlídku města, kterou si můžete zajistit po příletu přímo na letišti.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Riga od 633 Kč

    Velmi výhodné akční letenky do Rigy, lotyšského hlavního města, aktuálně prodáva Ryanair na konec roku 2019. Cena začíná na 633 Kč, létá se vždy v úterý, ve čtvrtek a v sobotu. Tipy k návštěvě nabízí náš průvodce po Rize.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – prosinec 2019

  16. Nairobi za 13 490 Kč

    To nejlepší z Afriky můžete poznat díky společnostem Air France a KLM. Ty nabízí cenově zajímavou letenku do Keni za 13 490 Kč. Nespornou výhodou jsou časově krátké přestupy při cestě tam v Amsterdamu, při zpáteční cestě v Paříži. Několik termínů s odletem z Prahy najdete jak od listopadu 2019 do května 2020. V ceně je jak příruční, tak odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air France / KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Malaga od 1 290 Kč

    S akčními letenkami do Španělska přichází v průběhu podzimu irský Ryanair. Nejlevnější zpáteční letenku za 1 290 Kč koupíte v několika listopadových termínech, jindy je cena o pár set vyšší. Akční letenky do Malagy jsou s odletem z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2019

  18. Natal za 12 290 Kč

    Město Natal vám možná nic neřekne, ale když si toto přístavní město spojíte s Brazílií, určitě vám v hlavě naskočí slova jako pláž, fotbal a karneval. Zpáteční letenka z Prahy s rychlým přestupem v Lisabonu vás vyjde na skvělých 12 290 Kč. Termínů není moc, ale vybrat se dá během března a dubna 2020. Natal patří k nejbezpečnějším městům Brazílie. Nevýhodou této akční letenky je pouze příruční zavazadlo, ale to vám na plavky a osušku bude určitě stačit :-)

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás