Levné letenky: Londýn, Paříž, Řím, Thajsko, Antigua a Barbuda, Paraguay a dalších 9 tipů od 427 Kč

Redakce
Publikováno 16. ledna 2019

Jako každou středu, i dnes pro vás máme výběr nejlevnějších letenek do celého světa. U některých letenek můžete využít ještě víc, stačí použít slevový kupón Pelikán.

  1. 🇵🇾 Asuncion za 11 990 Kč

    Jednou z nejzajímavějších nabídek týdne je Paraguay z Prahy jen za 11 990 Kč. Dostupná je celá řada termínů od března do června letošního roku, nevýhodou pro některé cestovatele může být pouze příruční zavazadlo v ceně letenky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air France / Aerolineas Argentinas

    Termíny: zobrazit kalendář

  2. 🇬🇧 Londýn od 555 Kč

    Aktuálně nejlevnější zpáteční letenku do Londýna koupíte s odletem z Brna, stát vás bude pouhých 555 Kč. Mnohem více termínů je však dostupných za ceny kolem 1 000 Kč. Jsou jich desítky a desítky různých kombinací. Před cestou si důkladně nastudujte našeho průvodce po Londýně.

    Odlet: Brno/Ostrava/Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden až březen 2019

  3. 🇹🇼 Tchajpej za 9 990 Kč

    Levné letenky na Tchajwan aktuálně nabízí letecká společnost Air China s odletem a návratem do Vídně. Cena zpáteční letenky včetně odbaveného zavazadla je 9 990 Kč, dostupných je hned několik desítek kombinací termínů od května do července.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  4. 🇪🇸 Barcelona od 1 241 Kč

    Již 1 241 Kč vám bude stačit na zpáteční letenky z Prahy do Barcelony, stačí si k cestě zvolit některý z nabízených únorových a březnových termínů. Výhodou společnosti Ryanair je přílet na hlavní barcelonské letiště, na které se z centra pohodlně dostanete MHD. S přípravou cesty vám pomůže náš průvodce po Barceloně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor a březen 2019

  5. 🇬🇵 Pointe-à-Pitre za 9 790 Kč

    Velmi zajímavé letenky (avšak na několik posledních termínů) prodávají charterové aerolinky Corsair s odletem z berlínského letiště Texel. Za zpáteční letenku na ostrov Guadeloupe v Karibiku zaplatíte pouhých 9 790 Kč. Protože se jedná o francouzský zámořský department, můžete na místě využívat různých výhod jako v běžných zemích EU (třeba internet v zahraničí zdarma).

    Odlet: Berlín Texel
    Aerolinky: Corsair International

    Termíny: zobrazit kalendář

  6. 🇮🇹 Milán od 427 Kč

    Levné letenky do Milána nabízí na období prvních tří měsíců roku nízkonákladový Ryanair. Ve vybrané dny můžete letět z Brna a Ostravy již za 427 Kč. Před cestou doporučujeme nastudovat našeho průvodce po Miláně.

    Odlet: Ostrava/Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden až březen 2019

  7. 🇨🇦 Toronto za 10 184 Kč

    Velmi zajímavou nabídku letenek do Kanady si připravily společnosti ČSA a Jet Airways. Do Toronta se s nimi můžete vydat jen za 10 184 Kč, v ceně je odbavené zavazadlo a v nabídce termíny na několik měsíců. Upozorňujeme, že pro cestu do Kanady je nutné vyřídit cestovní registraci ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Jet Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. 🇹🇭 Bangkok za 10 890 Kč

    Ve vybrané dny od dubna do července se můžete vypravit do Thajska, lákají k tomu nízké ceny letenek z Vídně. Za zpáteční let včetně odbaveného zavazadla dáte již 10 890 Kč. Kalendář Pelikána trochu zlobí, možná bude nutné proklikat více termínů.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air France/KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. 🇺🇸 New York za 7 490 Kč

    American Airlines nabízejí na několik posledních termínů zpáteční letenky z Vídně do New Yorku jen za 7 490 Kč. Odbavené zavazadlo není v ceně, ale to je daň za nízkou cenu letenek. :-)

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. 🇧🇪 Brusel od 939 Kč

    Cenově příznivé letenky do Bruselu na období února a března nabízí Ryanair s odletem z Prahy. Ceny nejlevnějších letenek začínají na 939 Kč, do hranice tisíce korun jsou k dostání desítky termínů.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor a březen 2019

  11. 🇭🇰 Hong Kong za 10 290 Kč

    Akční letenky do Hong Kongu nabízejí aerolinky Air China s odletem a návratem do Vídně. Cena včetně odbaveného zavazadla je 10 290 Kč, v kalendáři najdete různé termíny od února do července 2019.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  12. 🇳🇱 Amsterdam za 1 589 Kč

    Za pouhých 1 589 Kč můžete letět ve vybrané dny z Prahy do Amsterdamu, k dispozici jsou desítky termínů v období od května do srpna. S plánováním cesty vám pomůže náš průvodce po Amsterdamu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: easyJet
    Termíny: květen až srpen 2019

  13. 🇮🇹 Řím od 1 193 Kč

    Hned v několik různých termínů můžete letět z Prahy do Říma jen za 1 193 Kč, další letenky jsou navíc v prodeji za ceny vyšší jen o desítky korun. Přílet je letiště Ciampino, doporučujeme si pečlivě nastudovat našeho průvodce po Římě.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor až červen 2019

  14. 🇦🇬 Antigua a Barbuda za 12 990 Kč

    Levné letenky do velmi zajímavé destinace nabízejí British Airways s odletem z Prahy. Antigua a Barbuda ležící v Karibiku je nyní k mání jen za 12 990 Kč, odbavené zavazadlo je v ceně. Nevýhodou je nutný přesun mezi londýnskými letišti Heathrow a Gatwick.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. 🇫🇷 Paříž od 1 044 Kč

    Nejlevnější letenky do Paříže nabízí Ryanair z pražského letiště již za 1 044 Kč. Za tuto (nebo o pár stokorun vyšší) cenu můžete letět ve vybrané lednové a březnové dny. Nevýhodou je přílet na letiště Beauvais od centra Paříže vzdálené asi 100 km. K úspoře vám však pomůže náš průvodce po Paříži.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden a březen 2019


Ś
Śkodová 16.01.2019 – 14:58

Vynikající průvodce po městech. Není tip na letenky a průvodce Ženeva (geneve) Švýcarsko? Děkuji

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 16.01.2019 – 18:18

Dobrý den, děkujeme. :) Průvodce zatím nemáme, do Ženevy se nejlevněji letecky dopravíte z Vídně a Berlína s easyJetem. Zpáteční letenky od 1 200 Kč. O něco dražší jsou z Krakova - od cca 1 900 Kč výše.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás