Letenky na víkend: Stockholm od 352 Kč, Mallorca od 380 Kč, Brusel od 405 Kč

Lapetka
Publikováno 13. října 2021

Kdo by si nechtěl prodloužit víkend nějakým skvělým výletem? Za pár dní nás navíc čeká svátek, díky kterému bude mít mnoho lidí 4 dny volna. Využijte toho a vydejte se na cestu po Evropě – s letenkami, které jsme pro vás vyhledali, za cestu zaplatíte stejně, jako za vlak po ČR.

  1. Stockholm od 352 Kč

    Akční letenky do Stockholmu seženete u společnosti Ryanair. Odlet je z Krakova, ale to nadšeným cestovatelům jistě nebude vadit, Krakov se řadí mezi ta nejhezčí města v Polsku, takže zvládnete dva cíle jednou cestou. Věděli jste, že Stockholmu se přezdívá Benátky severu, protože se rozkládá na více než desítce ostrovů?

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  2. Londýn od 367 Kč

    Další tip také přináší možnost navštívit dvě cestovatelsky zajímavá a lákavá města najednou, Londýn a Budapešť. Konkrétní nabídka je taková, že společnost Wizz Air prodává akční letenky z Budapešti do Londýna, obraťte proto nevýhodu ve výhodu a užijte si benefity obou metropolí. Protože jsou obě města velmi zajímavá, připravili jsme pro vás samostatné průvodce jak po Londýně, tak po Budapešti.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen – listopad 2021

  3. Kolín nad Rýnem od 376 Kč

    Z Katovic se levně dostanete do Kolína nad Rýnem, jednoho z nejdůležitějsích kulturních, obchodních i dopravních uzlů v Německu, kde si dosyta užijete klidnou atmosféru a budete se kochat procházkami po břehu Rýna. Letenky koupíte u Ryanair i Wizz Air, tak zkuste ve zvoleném termínu kombinovat. My našli nejlevnější lety tam s Ryanair, zpátky s Wizz Air, obecně jsou levnější letenky u Ryanair.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  4. Palma Mallorca od 380 Kč

    Tak tohle je opravdu pecka! Letenky na Mallorku s cenovkou nepřesahující 400 Kč, navíc na celý podzim a zimu. Koupíte je u obou nějvětších názkonákladovek, Ryanair i Wizz Air, u Wizz trochu dráž, ale zato naleznete i víkendové termíny. Odlet je z Vídně, kde můžete taky nějaký ten den strávit.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: říjen 2021 – leden 2022

  5. Barcelona od 432 Kč

    Třeba od soboty do pondělka můžete letět se společností Ryanair z Vídně do Barcelony. Toto město v sobě snoubí zajímavosti pro všechny, naleznete zde architektonické i historické zajímavosti, skvělé gastrotrhy nebo světoznámý fotbalový stadion. Další tipy se dočtete v samostatném průvodci po Barceloně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  6. Soluň od 507 Kč

    Prodloužený víkend od pátku do pondělí můžete strávit v Řecku. Konkrétně je řeč o Soluni, druhém nějvětším městě Řecka. Pokud tak nestojíte o známé památky jako je Akropole, ale chcete si jen vychutnat pohostinnou atmosféru a trochu sluníčka, je tento tip tou správnou volbou. Odlet i přílet je do Bratislavy, letenky hledejte u Ryanair.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  7. Oslo od 401 Kč

    Další destinací, kam jsou k dispozici letenky za akční cenu, je Oslo. Odlet je z Katovic, letenky má v nabídce Ryanair. Letiště v Katovicích má občas zajímavé akce, třeba na cenu parkovného, před odletem se proto podívejte na jejich stránky.  Cena letenky je velmi příznivá, neváhejte dlouho. Co naopak příznivé není, jsou ceny v Norsku, proto jsme pro vás připravili 33 tipů, jak v Norsku ušetřit.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2021

  8. Řím od 426 Kč

    Všechny cesty vedou do Říma. To je známé přísloví, které však není úplně pravdivé, a je to škoda :) Řím je nádherné město, které by neměl na svých cestách nikdo vynechat. Památek a zajímavostí je v něm tolik, že jsme sepsali samostatného průvodce po Římě. Letenky hledejte opět u Ryanair i Wizz Air, my více termínů za akční cenu sehnali u Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: říjen – listopad 2021

  9. Bukurešť od 505 Kč

    Hlavní a největší město Rumunska, to je Bukurešť. Možná opomíjená destinace, která ale za návštěvu stojí. Neopakovatelná atmosféra, krásná architekrura, bohatá gastroscéna a příjemné ceny, to vše jsou plusy, které by vás sem měly přilákat. Akční letenky do Bukurešti nabízí Wizz Air, odlet je z Vídně, letenky v nabídce do prosince 2021.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  10. Milán od 402 Kč

    Další prodloužený víkend v akční nabídce je do Milána. Co v tomto městě dělat, kam se vydat, co zažít, nebo kde se najíst, naleznete v našem průvodci po Miláně. V něm se dočtete, že ubytovat se můžete i v nedalekém Bergamu. K tomu bychom jen doplnili, že v tomto městečku můžete klidně den strávit, stojí to za to.

    Odlet: Vratislav / Katovice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2021

  11. Billund od 600 Kč

    Tento tip patří zejména rodičům s dětmi. I když… Vlastně ani ne, LEGO je takovým fenoménem, že se s ním zabaví každý. Stejně tak i návštěvu LEGOLANDU ocení děti i dospělí. A proč o tom mluvíme? K dispozici jsou akční letenky do Billundu, města, kde byla tato společnost založená a kde se nachází tento tématický zábavní park. Letět můžete třeba od pátku do neděle.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2020

  12. Malaga od 431 Kč

    Centrum Andaluse, španělský temperament a skvělá gastronomie, to vše a mnohem více na vás čeká v Malaze. Akční letenky s cenou okolo 500 Kč koupíte u společnosti Wizz Air s odletem z Vídně a to na poměrně dlouhé období od října do března 2022. Letět můžete například od čtvrtečního odpoledne do soboty nebo neděle.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen 2021 – březen 2022

  13. Banja Luka od 405 Kč

    Oblíbený Balkán v netradiční formě, sem bychom rozhodně mohli zařadit druhé největší město Bosny a Hercegoviny. Akční letenky shánějte u Ryanair, termíny jsou k dispozici až do konce roku 2021. Město Banja Luka jsme zařadili na seznam 7 neprofláklých měst, kam lze levně letět, tak si článek projděte, získáte v něm inspiraci na cestu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  14. Brusel od 405 Kč

    Akční letenky do Bruselu pořídíte třeba na termíny od pátku do neděle. Cena je velmi příjemná, nedosahuje ani pětistovky, termíny jsou k dispozici od října až do konce roku. Brusel jako město se pyšní nádherným náměstím, zajímavým Atomiem, známou sochou čůrajícícho chlapečka a méně známých soch čůrající holčičky a pejska a je ideální polohou pro návštěvu kouzelných Brugg.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2021


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás