Levné letenky na říjen: Londýn od 647 Kč, St. Maarten za 8 990 Kč, Sydney 12 490 Kč

Lapetka
Publikováno 21. srpna 2019

Pokud nepatříte k těm, kteří dovolenou kvůli dětem plánují na červenec a srpen, můžete se inspirovat našimi tipy akčních letenek. Vyrazte na dovolenou v říjnu i později, a prázdniny si tak trochu prodlužte.

  1. Milán od 468 Kč

    Skvělou nabídku letenek do města módy, Milána si připravila společnost Ryanair v průběhu celého října. Akční letenka z Vídně vyjde na 468 Kč. Při cestě do nebo z Milána doporučujeme nevynechat návštěvu středověkého městečka Bergamo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  2. Nice za 4 690 Kč

    Od září 2019 do konce května 2020 nabízí společnost ČSA odlety na jih Provence, do nejnavštěvovanějšího města azurového pobřeží – Nice. Odletů je během týdne několik, v ceně je však pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: ČSA
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Malmö od 493 Kč

    Zpáteční letenky do švédského Malmö pořídíte s odletem z polského letiště Katowice. Akční letenky nabízí aerolinky Wizz Air, za zpáteční cestu zaplatíte od 493 Kč. V rámci programu „Fly Silesia“ mohou automobily s českou nebo slovenskou SPZ využít 50% slevu na dvou a více denní parking na nehlídaném parkovišti P2.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  4. Istanbul za 5 290 Kč

    Za exotikou i poznáním hlavního města Turecka můžete letět s Turkish Airlines přímo z Prahy za 5 290 Kč. Akčních letenek s termíny od září do konce roku je v nabídce dost, létá se několikrát denně. Cena letenky je včetně odbaveného a dvou příručních zavazadel, takže vám nic nebude bránit v nákupu suvenýrů na proslulém Velkém bazaru. Pokud jste z Jižní Moravy, o něco levněji vyjdou letenky s odletem z Vídně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Madrid od 514 Kč

    Akční nabídku letů do hlavního města Španělska, Madridu, nabízí v průběhu října společnost Wizz Air. Zpáteční letenka z Vídně vás vyjde na skvělých 514 Kč. Využít této skvělé ceny můžete například k návštěvě fotbalového utkání Bílého baletu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  6. St. Maarten za 8 990 Kč

    Z Paříže nyní seženete levné letenky na ostrov St. Maarten. Cestovat můžete od září 2019 do května 2020. Letecká společnost Air Caraïbes nabízí za skvělou cenu 8 990 Kč let bez přestupu, avšak pouze s příručním zavazadlem.

    Odlet: Paříž Orly
    Aerolinky: Air Caraïbes
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Skopje od 508 Kč

    Wizz Air prodává zpáteční letenky z Bratislavy do Makedonského Skopje již za 508 Kč. V nabídce je za tuto cenu hned několik termínů s odlety v pondělky, středy a neděle.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  8. Sydney za 12 490 Kč

    Od konce října do počátku prosince, ale hlavně v první polovině roku 2020 se můžete vypravit díky společnosti Air China z Londýna na opačný „konec“ světa, do Sydney a to včetně dvou odbavených zavazadel. Delšího stopoveru v Pekingu můžete využít k návštěvě Zakázaného města nebo Chrámu nebes s přilehlým parkem, a na zpáteční cestě Velké čínské zdi (pokud máte na jedné z cest stopover nad ránem, nechte si tuto část na Čínskou zeď – brzy ráno tam budete sami, máme vyzkoušeno! :-) ).

    Odlet: Londýn
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Londýn od 647 Kč

    Levné letenky na londýnské letiště Stansted pořídíte aktuálně od společnosti Ryanair. Vyrazit můžete v průběhu celého října a za zpáteční letenku z Prahy dáte v nejnižší ceně 647 Kč. Ze Stanstedu můžete využít několika spojů do centra, nám se vždy podařilo sehnat nejlevnější jízdenky u společnosti National Express. Před cestou můžete načerpat tipy v našem průvodci po Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  10. Seychely za 13 990 Kč

    Pokud byste rádi unikli podzimním plískanicím, využijte nabídku letů z Prahy na exotické Seychely. S akčními letenkami přichází švýcarská letecká společnost Swiss. Termínů není mnoho, ale cena je parádní, tak dlouho neváhejte! V ceně je jak odbavené, tak příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Swiss
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Brusel od 735 Kč

    Na několik říjnových termínů lze zakoupit zpáteční letenku z Prahy do Bruselu. Cena akční letenky je již od příjemných 735 Kč. Společnost Ryanair létá na Charleroi Airport, vzdáleného od centra asi 60 km. Odlety ve čtvrtek s návratem v neděli lze ideálně využít k prodlouženému víkendu ve státě waflí a hranolek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  12. Jakarta za 11 990 Kč

    Vidět orangutany na Sumatře, sopky na Javě, komodské draky na ostrově Komodo, relaxovat na Bali, nebo se kochat životem v Papua Nové Guinei – to vše můžete díky akčním letenkám společnosti Air China. Z Mnichova se do Jakarty dostanete s přestupem Pekingu až do konce února 2020 za skvělých 11 990 Kč, a to včetně dvou odbavených zavazadel.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Eindhoven od 488 Kč

    Nejlevnější letenky do Eindhovenu nabízí na měsíc říjen maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air. Akční letenka z Katowic vyjde na pouhých 488 Kč.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  14. Guatemala za 11 790 Kč

    Z Vídně lze se dvěmi, ale poměrně rychlými přestupy v USA, navštívit Guatemalu, říši Mayů. Akční letenka společnosti United Airlines v ceně počítá se dvěmi příručními a jedním odbaveným zavazadlem. K cestě přes USA s nezapomeňte vyřídit cestovní povolení ESTA (i při přestupu). Termínů není mnoho a za skvělou cenu 11 790 Kč jsou k sehnání do konce roku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Kodaň od 608 Kč

    Akční letenky od 608 Kč z Prahy do Kodaně nabízí aktuálně nejlevněji nízkonákladová společnost Ryanair. Levné letenky do dánské metropole jsou dostupné v několika říjnových termínech, takže si můžete snadno a levně prodloužit dovolenkovou sezónu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  16. Moskva za 4 590 Kč

    Moskva není jen Kreml nebo Rudé náměstí. Za zmínku rozhodně stojí I moskevské stanice metra, postavené v několika různých stylech. To vše můžete vidět díky letecké společností airBaltic za cenu 4 590 Kč. Zpáteční letenky z Prahy, s přestupem v Rize pořídíte od září do konce března a můžete si tak užít pravou ruskou zimu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: airBaltic
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Benátky od 628 Kč

    K podzimní návštěvě Benátek vybízí akční ceny zpátečních letenek společnosti Ryanair. Dostupných termínů jsou v průběhu října desítky. Cena letenky s odletem z Prahy začíná na 628 Kč. Skrblík vám přinesl také pár tipů, které byste před návštěvou Benátek měli znát.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  18. Kuala Lumpur za 10 990 Kč

    Čínské aerolinky Air China nabízejí od října 2019 do května 2020 akční letenky do Kuala Lumpur za 10 990 Kč. Odlety z Mnichova jsou několikrát týdně, v ceně letenky je jedno odbavené a jedno příruční zavazadlo. V Pekingu můžete při delším mezipřistání využít 72hodinový bezvízový pobyt v Číně, během kterého můžete v klidu vycestovat do města. Bezvízový tranzit je potřeba vyřídit přímo na letišti.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás