Levné letenky z ČR: New York za 9 990 Kč, Milán od 673 Kč, Mauricius za 14 490 Kč

Lapetka
Publikováno 4. prosince 2019

I tento týden vám přinášíme tipy na levné letenky – jelikož se blíží Vánoce, můžete je brát také jako tipy na dárky pro vaše nejbližší.

  1. Brusel od 524 Kč

    Díky společnosti Ryanair si můžete zaletět za velmi nízkou cenu do Bruselu. Termíny za tuto cenu jsou k dispozici  zatím v lednu 2020, odlet je přímo z Prahy, takže se vám může kldině stát, že cesta do hlavního města bude dražší, než nabízené levné letenky do Bruselu. Pokud byste letěli na více dní, nezapomeňte navštívit Bruggy. Po zakoupení letenek se na naše stránky můžete vrátit a přečíst si naše tipy na výlet do Bruselu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  2. Kajmanské ostrovy za 11 990 Kč

    Odletět z pošmourné zimy do Karibiku můžete díky levným letenkám Air Canada. Kanadská společnost nabízí levné letenky na Kajmanské ostrovy v průběhu jara, největší nabídka letenek s odletem z Prahy je v průběhu března. Cesta na Kajmanské ostrovy má dvě mezipřistání, jedno z nich v Kanadě, což přináší povinnost si před odletem vyřídit cestovní registraci ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada /British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Benátky od 940 Kč

    Jedno z nejslavnějších italských měst, známé svým karnevalovým průvodem, můžete levně nevštívit díky společnosti Ryanair. Levné letenky do Benátek seženete s odletem přímo z Prahy na několik lednových termínů. V Benátkách můžete atmosféru nasáva v jedné z gondol, ale pěší procházka, třeba i po setmění, má jistě své kouzlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2019

  4. Miami za 9 390 Kč

    United Airlines a Lufthansa nabízí od leden do března 2020 několik málo termínů s odletem na Miami. Let zahrnuje jeden přestup v obou směrech v Mnichově. V ceně letenky je pouze příruční zavazadlo. U cesty do USA nazapomeňte, že je třeba zažádat o cestovní povolení ESTA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines / Lufthansa
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Eindhoven od 889 Kč

    Levné letenky do Eindhovenu pořídíte s odletem z Prahy. JEndo z nejstarších nizizenských měst má mnoho co nabídnout – zajímavou historickou i moderní architekturu, fotbalové centrum a muzeum i technogická muzea firem DAF a Philips. Více o tom, jak v Eindhovenu cestovat, kde se ubytovat, nebo co nevynechat, se dozvíte v našem Průvodci po Eindhovenu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  6. Colombo za 13 990 Kč

    Letenky na Srí Lanku se určtě dají sehnat i levněji, ale když vezmete v potaz odlet z Prahy, let petihvězdičkovou leteckou společností Qatar Airways a rychlý přestup v Dohá, je koupě této letenky velmi výhodná. Akční letenky na krásný čajový ostrov Srí Lanka, kde můžete strávit celou dobu cestováním, vystoupáním na slavnou Adamovu horu, nebo se jen klidně válet na pláži. Zpáteční letenky pořídíte během hlavní turistické sezóny i déle, od prosince 2019 až do července 2020. V ceně je zahrnuto i odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Kodaň od 525 Kč

    Na výlet do Kodaně se nemusíte bát vzít s sebou děti – návštěvou zábavního parku Tivoli budou jistě nadšené. Kromě toho to je zde i mnoho dalších památek a atrakcí. Navštívit je zdarma můžete díky Kodaňské kartě – je však docela drahá a tak se vyplatí si před cestou promyslet, co chcete navštívit a propočítat se, jestli se vám koupe vyplatí. Všechny tipy k cestě do Kodaně si můžete přečíst v samostatném článku. Levné letenky do Kodaně přináší společnost Ryanair s odletem z Prahy, na termíny od ledna do března 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  8. New York za 9 990 Kč

    S velmi zajímavou cenou letu do New Yorku přichází Singapore Airlines. Zpáteční letenku s odletem z Prahy lze pořídit za skvělých 9 990 Kč. Cena je to velmi zajímavá i proto zahrnuje jak příruční tak dvě odbavená zavazadla, což u akčních letenek do USA nebývá pravidlem. Letenky jsou, vyjma července, dostupné od konce března až do září 2020. Před cestou do USA je nutné si vyřídit cestovní povolení ESTA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Singapore Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Londýn od 528 Kč

    Levné letenky do Londýna přináší hned dvě nízkonákladové společnosti – Wizz Air i Ryanair. Letět můžete jak z Brna, s příletem na letiště Stansted, tak i z Prahy, v tom případě je přílet na letiště Luton. Letět můžete už od prosince 2019 až do března 2020. V Londýne je výhodné si pořídit London Pass, který vás opravňuje ke vstupu na většinu významných památek i dalších atrakcí zdarma – prodává se ve variantě s i bez neomezené možnosti využívání hromadné dopravy. Další možnosti, jak v Londýně ušetřit, zjistíte také u nás.

    Odlet: Praha / Brno
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019 – březen 2020

  10. Azorské ostrovy za 6 290 Kč

    Jaro je nejhezčí část roku pro návštěvu Azorských ostrovů. A nejen na toto období pořídíte akční letenky do Ponta Delgada – letět můžete od března až do července 2020. Zpáteční letenka od TAP Portugal s odletem z Prahy vás vyjde na 6 290 Kč. V ceně letenky je pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Manchester od 963 Kč

    Levné letenky do Manchesteru seženete u Irských Ryanair. Odlet je z Prahy a termíny můžete vybírat od ledna až do května 2020. Cestu si tak můžete naplánovat tak, abyste stihli navštívit i fotbalový zápas jednoho z místních týmů – Manchester City nebo Manchester United a užít si tak naživo tu pravou atmosféru anglického fotbalu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – květen 2020

  12. Tbilisi za 6 790 Kč

    Turecká společnost Turkish Airlines nabízí levné letenky do hlavního města Gruzie. Levné letenky do Tbilisi, s odletem z Prahy, jsou dostupné v zimním období od prosince 2019 do konce března 2020. Cena zpáteční letenky, včetně odbaveného zavazadla, vychází na 6 790 Kč. Pokud máte rádi ještě ne úplně profláknuté destinace, mohl by ýt tento tip pro vás tím pravým.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Billund od 525 Kč

    Levné letenky do Billundu nabízí společnost Ryanair. Toto město v Dánsku vám možná svým názvem nic neřekne, ale když se podíváte na fotky, jistě vás okouzlí. V Billundu se navíc nachází Legoland – firma LEGO vznikla právě v tomto městě.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  14. Bangkok za 13 290 Kč

    Společnost Finnair aktuálně nabízí akční letenky do Bangkoku. Letět můžete od prosince 2019 až do června 2020, odlet je z Prahy, přílet do Bangkoku a velkou výhodou této letenky je rychlý přestup v Helsinkách. Pokud chcete v Thajsku cestovat, zkuste se podívat, jetsli vám na přílet nenavazuje let na sever, do Chiang Mai. Pokud to trefíte na období místního květinového festovalu, nenechte si tuto událost ujít! V ceně letenky je jak příruční tak odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Milán od 673 Kč

    Severoitelské město módy, Milán, můžete levně navštívit přímo z Prahy. Levné letenky do Milána přináši společnsot Ryanair. Za tuto levnou cenu jsou k dispozici únorové termíny v roce 2020. Létá se na letiště do Bergama, což je městečko, jehož návštěvu byste určitě také neměli vynechat. Další tipy a rady, které byste před cestou měli znát, jsme pro vás sepsali do článku Průvodce po Miláně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  16. Toronto za 10 490 Kč

    Toronto je nejlidnatějším městem Kanady, leží v její jižní části u jezera Ontario. Poblíž se nachází slavné Niagarské vodopády, které můžete během výletu do Kanady navštívit. Levné letenky do Kanady nabízí na únor a březen 2020 společnost Air Canada a cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Budapešť od 516 Kč

    Budapešť je městem, které často zmiňujeme jako jedno z blízkých letišť, ze kterých můžete levně létat do vzdálenějších destinací. Hlavní město Maďarska je však samo o sobě místem, které stojí za návštěvu. Užijí si zde milovníci architektury, gastronomie i lázní – místní geotermální lázně jsou vyhlášeným turistickým cílem. Další tipy najdete v našem průvodci po Budapešti. Levné letenky do Budapešti jsou výhodné zejména pro obyvatele z Čech – odlet je z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  18. Mauricius za 14 490 Kč

    Za fajn cenu pořídíte zpáteční letenku z Prahy na exotický ostrov Mauricius. Akční letenky na Mauricius nabízí letecká společnost Alitalia za 14 490 Kč. Letenky jsou dostupné od prosince 2019 do konce března 2020. V ceně akční letenky jsou dva kusy příručního a jeden kus odbaveného zavazadla, přestupuje se v Římě. Pokud narazíte na delší přestup, udělejte si ještě jeden výlet do centra města a vychutnejte si skvělou kávu, pizzu, nebo těstoviny.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás