Levné letenky z ČR po Evropě: Pisa od 1 109 Kč, Barcelona od 1 278 Kč, Dublin od 1 448 Kč

Lapetka
Publikováno 12. srpna 2020

Nejasná situace kolem cestování trvá již poměrně dlouho a mnoho lidí už by rádo někam vyjelo, ale obávají se. Přinášíme proto tipy na akční letenky po Evropě, s odletem z České republiky. Dá se vyjet tzv. na otočku, na pár dní, nebo klidně i na delší dovolenou. Vybírali jsme země, kam by neměl být problém vycestovat, nicméně aktuální situaci si vždy před cestou ověřte na stránkách Ministerstva zahraničí.

  1. Londýn od 569 Kč

    Akční letenky do Londýna jsou k sehnání na zářijové i říjnové termíny s odletem z Prahy. Kombinací je mnoho a létá se téměř denně, a tak si můžete výlet naplánovat dle libosti – na otočku, víkend, nebo třeba celý týden. V Londýně se nudit nebudete. Až letenky koupíte, vraťte se na naše stránky a projděte si náš článek s tipy, jak v Londýně ušetřit. Vzhledem k tomu, že se jedná o jedno z nejdražších měst, tipy jistě oceníte.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2020

  2. Brusel od 1 171 Kč

    Prázdniny si můžete prodloužit také návštěvou Bruselu a navštívit slavnou sochu čůrajícího chlapečka, nebo Atomium. Pokud máte více dovolené, vezměte si pár dní volna navíc a navštivte také nedaleké Bruggy – toto starobylé město si jistě zamilujete. Akční letenky do Bruselu přináší s odletem z Prahy Ryanair. Než odletíte, přečtěte si také našeho průvodce po Bruselu, kde se dozvíte mnoho zajímavých tipů.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2020

  3. Milán od 558 Kč

    Hlavní město módy, nebo skvělý výchozí bod pro výlety po severu Itálie, to je Milán. Levné letenky do Bergama, městečka poblíž Milána, seženete u Ryanair. Odlet je z Prahy, termíny do tisícovky od září do listopadu. Odbavené zavazadlo je v tomto případě za příplatek, tak s tím počítejte, pokud byste se chtěli vydat na horské túry a sbalit si s sebou více věcí. Pokud vám zbyde čas, nezapomeňte navštívit také samotné Bergamo. Co se týče Milána, i pro něj jsme sepsali samostatný článek – průvodce po Miláně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2020

  4. Kodaň od 1 295 Kč

    Pohádkové a kouzelné město můžete navštívit, když si koupíte akční letenky do Kodaně. V některých částech se opravdu duchem přenesete v čase, do dob Hanse Christiana Andersena, tvůrce pohádky o Malé mořské víle, jejíž socha se stala symbolem tohoto města, a první věcí, která mnoha lidem vyvstane v mysli, když se řekně Kodaň. Letenky seženete u Ryanair s odletem z Prahy. Tipy k návštěvě tohoto města jsme pro vás sepsali do samostatného průvodce po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2020

  5. Manchester od 558 Kč

    Manchester je městem, které určitě dobře znají fotbaloví fanoušci – své zázemí zde mají dva světoznámé fotbalové kluby, Manchester United a Manchester City. Na své si však příjdou i nadšenci do architektury – centrum města, rozkládající se poblíž sítě kanálů a mlýnů, je na seznamu UNESCO. Pokud budete mít více času, můžete navštívit také nedaleký Liverpool. Akční letenky do Manchesteru hledejte u Ryanair. Odletové termíny za nízkou cenu jsou od září do listopadu 2020, odlet je z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2020

  6. Göteborg od 1 032 Kč

    Na přelomu léta a podzimu se můžete podívat za akční cenu do Švédska – levné letenky do Göteborgu přináší Ryanair. Vybírat můžete z mnoha termínů v průběhu srpna až října 2020. Proč se do tohoto města podívat, nebo jak v tradičně dražší Skandinávii ušetřit, se dočtete v průvodci po Göteborgu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen – říjen 2020

  7. Budapešť od 1 162 Kč

    Hlavní město Maďarska zná mnoho cestovatelů jako dobrý výchozí bod za exotikou. Jsou zde časté akční letenky, je to blízko. Budapešť je však městem, které sama o sobě stojí za pár dní pozornosti – právem se řadí mezi nejkrásnější města v Evropě! Levné letenky do Budapešti seženete s odletem z Prahy u Ryanair. Termíny za cenu okolo tisícovky naleznete během září 2020. Co v tomto městě navštívit a jak v již tak levném Maďarsku ušetřit, se dočtete v našem průvodci po Budapešti.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2020

  8. Pescara od 1 293 Kč

    Pokud se chcete vydat poznávat Itálii z jiného soudku, nepřelidněnou a obyčejnou, pak by Pescara mohla být správnou volbou. Podívat se sem můžete s akčními letenkami společnosti Ryanair v období od října do ledna 2020, což by mohlo být fajn například k procházkám po okolních kopcích. Další tipy k tomuto výletu najdete v průvodci po Pescaře.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2020 – leden 2021

  9. Bordeaux od 1 108 Kč

    Milovníci Francie musí zavítat do překrásné oblasti Bordeaux. Ideálně přes víkend, a navštívit kouzelné místní trhy a projít se po památkách ve městě. Pokud máte času více, půjčte si auto a vydejte se po okolních zajímavostech a památkách – tipy vám přinášíme v průvodci po Bordeaux. Levné letenky do Bordeaux koupíte u Ryanair, s odletem z Prahy. Pro akční cenu se dívejte po zářijových a říjnových termínech. V listopadu jsou ceny o něco vyšší, ale stále byste se měli dostat na cenu okolo 1 200 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2020

  10. Zadar od 1 154 Kč

    Levné letenky do Chorvatska, nikolv však na letní dovolenou, ale na prodloužení prázdnin, můžete sehnat u společnosti Ryanair. Akční letenky do Zadaru jsou k dispozici za cenu okolo 1 200 Kč na zářijové termíny, které jsou ideální k návštěvě měst ve středomoří. I tomuto městu jsme se věnovali samostatně v článku průvodce po Zadaru.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2020

  11. Pisa od 1 109 Kč

    V září a říjnu se levně podíváte také do Pisy. Šikmá věc je jednou z památek, které jsou sice přeplněné turisty, ale i tak by je měl každý milovník cestování alespoň jednou navštívit. Akční letenky do Pisy teď umožní tuto cestu splnit za příjemných 1 109 Kč. Odlet je z Prahy s Ryanair, na ceny těsně nad tisícovku se dostanete od konce srpna do října 2020. I tady jsme pro vás připravili průvodce po Pise.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen – říjen 2020

  12. Dublin od 1 448 Kč

    Akční letenky do Dublinu můžete koupit u společnosti Ryanair. Odlet je z Prahy a za cenu do 1 500 Kč seženete mnoho letenek v termínech od srpna do října 2020, případně pak v lednu 2021. V Dublinu můžete samozřejmě navštívit nějaké památky, ale hlavními taháky jsou zřejmě muzea spojená s alkoholem – pivovar Guiness a Old Jameson Distilery (whiskey). Další tipy jsme sepsali do průvodce po Dublinu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen – říjen 2020, leden 2021

  13. Pafos od 1 154 Kč

    Pokud se letí na Kypr, většina si vybaví Larnaku. Z Prahy se však dá letět i do jiného města na tomto ostrově – Pafosu. Pafos je nádherné pobřežní město, které si zachovalo svůj půvab a není přehlceno turismem. Dochovala se zde řada památek starověkého Řecka i dalších kultur a celé toto město je na seznamu světového dědiství UNESCO – právem. Akční letenky na Kypr má ve své nabídce s odletem z Prahy Ryanair a Pafos můžete navštívit v rozmezí srpna – října 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen – říjen 2020

  14. Malaga od 1 528 Kč

    Prodloužené léto můžete strávit ve Španělsku. Akční letenky do Malagy seženete na termíny od srpna do září 2020, s odletem z Prahy, u společnosti Ryanair. Výlet je to buď na otočku, pokud byste si jen rádi prohlédli město, nebo naopak na několik dní, během kterých si třeba půjčite auto a podíváte se po okolí. Tipy, kam zajet, najdete v našem průvodci po Malaze.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen – říjen 2020

  15. Barcelona od 1 278 Kč

    Levné letenky do Barcelony teď seženete u Ryanair. Odlet je z Prahy, letět za cenu okolo 1 200 Kč můžete v mnoha termínech v rozmezí od žáří do listopadu 2020. Barcelona je rájem pro milovníky sportu (FC Barcelona), architektury (Gaudího stavby), nebo gastronomie (El Mercado de La Boquería). Věříme, že nejen tito si to v Barcelově užijí – pro všechny však máme připraveného průvodce po Barceloně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2020

  16. Krakow od 1 453 Kč

    Trochu netradičním tipem jsou akční letenky do Krakowa, ale domníváme se, že úplně od věci to není. Samozřejmě, Ostraváci si ťukají na čelo, letět do Krakowa. Nicméně, Krakow je nádherné, historické město, které stojí za návštěvu a v jeho okolí je také nemálo míst k vidění – solné doly Wieliczka, nebo koncentrační tábor Osvětim. Do Krakowa se dostanete letecky z Prahy s Ryanairem, za akční ceny v říjnu a listopadu 2020 a třeba jen na prodloužený víkend od čtvrtku do neděle.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2020

  17. Benátky od 778 Kč

    Na mnoho termínů od října 2020 až do ledna 2021 se můžete levně podívat do města, které každoročně hostí jeden ze dvou nejslavnějších karnevalů světa. Akční letenky do Benátek koupíte u Ryanair. Odlet je z Prahy a vybírat můžete i takové letenky, abyste v Benátkách strávili Silvestr a oslavili příchod nového roku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2020 – leden 2021

  18. Marseille od 1 268 Kč

    Akční letenky do Marseille má aktuálně ve své nabídce Ryanair. Letět můžete z Prahy, a za ceny v rozmezí od jednoho do dvou tisíc se na francouzské pobřeží dostanete v termínech od září 2020 až do ledna 2021. Pokud se sem vydáte, nezapomeňte ochutnat místní proslulou rybí polévku, bouillabaissu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2020 – leden 2021


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás