Levné letenky z ČR: Karibik za 12 590 Kč, Benátky od 508 Kč, Brazílie za 11 290 Kč

Lapetka
Publikováno 1. ledna 2020

Začínat cestování dlouhou jízdou na vzdálené letiště nemusí vyhovovat všem – někdo v něm vidí příležitost mrknout do nového města, jiný nutné zlo. Naše dnešní tipy na levné letenky jsou určeny (nejen) té druhé skupině – vybrali jsme pro vás tipy na lety do celého světa z ČR.

  1. Bari od 643 Kč

    Na zimní výlet se můžete vydat s nízkonákladovou společnosti Wizz Air do italského Bari, a to přímo z Prahy. Zpáteční letenku pořídíte za výhodnou cenu od 643 Kč a v nabídce jsou lednové i únorové termíny. Bari je hlavním městem provincie Apulia, a stejně jako v jiných italských městech, zde naleznete množství historických památek, typickou architekturu, fantastické jídlo a pití a rušné ulice plné života. Další tipy si můžete přečíst v samostatném průvodci po Bari, který jsme pro vás sepsali.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – únor 2020

  2. Nairobi za 12 790 Kč

    Od března až do června 2020 můžete letět se společností Lufthansa levně do Nairobi. Letenky seženete na mnoho termínů a kombinovat tak můžete odlet i přílet dle libosti. V ceně letenek je jedno příruční a dvě odbavená zavazadla. Na každé cestě je jeden rychlý přestup ve Frankfurtu. Levné letenky do Keni můžete využít například k návštěvě safari – ta jsou v Keni vyhlášená. Zkuste si přečíst pár recenzí a vybírat návštěvu těch zařízení, která se ke zvířatům chovají humánně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Lufthansa
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Brusel od 778 Kč

    Akční letenky do Bruselu pořídíte u irské společnosti Ryanair. Levné letenky s odletem z Prahy koupíte v průběhu února i března 2020. Nejlevnější zpáteční letenka vás vyjde na 778 Kč, ale i jindy se vejdete do tisícovky. Ryanair létá na letiště Charleroi. Pokud máte čas, vyhraďte si na tento výlet více dní a zajeďte se podívat i do kouzelných Brugg – troufáme si říci, že je to město mnohem zajímavější, než Brusel. Ať už se rozhodnete jakkoliv, projděte si před odletem našeho průvodce po Bruselu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – březen 2020

  4. Tokio za 12 390 Kč

    Levné letenky do Tokia seženete na velmi mnoho termínů v dlouhém odbobí od ledna až července 2020, s pár výjimkami – měsíce březen a červenec jsou bez odletů, duben naopak bez příletů. Letenky seženete přímo z Prahy s jedním přestupem v Düsseldorfu u společností Eurowings (let Praha – Düsseldorf) a All Nippon Airways (let Düsseldorf – Tokio). Letenky však koupíte jednoduše v jednom balíčku na odkaze níže. Cena za letenky zahrnuje kromě příručního také dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Eurowings / All Nippon Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Kišiněv od 767 Kč

    Hlavní město Moldávie, Kišiněv, je považováno za jedno z nejzelenějších měst Evropy. Tato zatím ne úplně objevená destinace je vhodnou volbou pro ty, kteří nemají rádi profláknutá místa, kde se tísní s hromadou dalších turistů. Akční letenky do Kišiněva nabízí Wizz Air. Letenky se dají pořídit již za cenu 767 Kč, která však nezahrnuje odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – únor 2020

  6. Curacao za 12 590 Kč

    Několik posledních letenek je k dispozici do exotického Karibiku – na ostrov Curacao. Karibik je jistě skvěou volbou, pokud plánujete letět někam za teplem s cílem vyhnout se plískanicím a studenému počasí v ČR. Levné letenky do Karibiku pořídíte na březen 2020 u Air Canada. Cena za letenky zahrnuje také jedno odbavené zavazadlo do 23 kg, u příručního zavazadla si dejte pozor, podmínky se na obou cestách liší (tam můžete mít s sebou na palubě jedno zavazadlo do 8 kg, zpět pak jedno do 10 kg a jedno do 2 kg). Let zahrnuje dva přestupy, z nichž jeden je v Kanadě, je proto zapotřebí vyřídit si cestovní povolení ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Londýn od 718 Kč

    Nejlevnější letenky do Londýna s odletem z Česka, konkrétně z Brna, jsou nyní v nabídce u společnosti Ryanair. Zpáteční akční letenky do Londýna seženete již od 718 Kč. Jak už to u nízkonákladovek bývá, přílet je na vzdálenější letiště Stansted. Na cestu do centra města můžete využít hned několik autobusových linek odjíždějících přímo z letiště – jízdenky seženete online, přičemž platí, že čím větší předstih, tím by měla být nižší cena. Již se nám ale povedlo sehnat nejlevnější jízdenky i přímo na místě, na Victoria Coach Station. Před odletem se můžete podívat na další tipy k cestě do Londýna do našeho průvodce.

    Odlet: Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  8. Fortaleza za 11 290 Kč

    Levné letenky do Brazílie seženete s odletem z Prahy na období od března až do června 2020, přičemž v březnu a dubnu je k dispozici méně termínů, ale vybrat se dá. Fortaleza je město, které by se dalo lehce přirovnat k hlavnímu městu Brazílie, jen přenesenému na rovník – Fortaleza se nachází na severovýchodním pobřeží, necelých 1 000 km od rovníku. Let zahrnuje jeden přestup v Lisabonu (pokud budete mít dost času, určitě se zajeďte do města podívat). Odbavené zavazadlo je na tomto letu za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Milán od 518 Kč

    V první polovině roku 2020 pořídíte levné letenky do italského Milána. Nejlevnější letenky jsou k dispozici s odletem z Brna, z Prahy pořídíte letenku o několik desítek korun dráž. Akční letenky do Milána jsou k dispozici od ledna do května 2020. Ryanair létá do nedalekého Bergama, při příletu nebo odletu rozhodně doporučujeme navštívit starou část tohoto města. Na našich stránkách seženete i průvodce po Miláně, tak pokud se pro cestu rozhodnete, podívejte se do něj.

    Odlet: Brno / Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – květen 2020

  10. Johannesburg za 11 790 Kč

    Od konce dubna do května 2020 můžete levně letět do Johannesburgu. Levné letenky do Jihoafrické republiky pořídíte u společnosti Alitalia s odletem z Prahy a přestupem v Římě – některé přestupy jsou i okolo 8 hodin a přes den, takže se klidně vydejte třeba na pizzu, těstoviny, báječnou zmrzlinu nebo espresso do centra. V ceně letenky jsou dvě příruční (do 8 a do 2 kg) a jedno odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Eindhoven od 610 Kč

    Nejlevnější letenky do Eindhovenu s odletem z Prahy nyní koupíte u společnosti Ryanair. Dá se využít jak víkendový, tak prodloužený termín. Akční letenky do Eindhovenu jsou dostupné od 610 Kč a vybírat můžete z termínů v prvním čtvrtletí roku 2020. Co v Eindhovenu vidět, jak ušetřit, nebo jak se dostat z letiště, si přečtete v samostatném průvodci po Eindhovenu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  12. Moskva za 4 590 Kč

    Levné letenky do Moskvy pořídíte na období od ledna až do června 2020 u společnosti Air Baltic. K dispozic je opravdu velmi mnoho termínů, takže můžete letět klidně i jen na prodloužený víkend. Odbavené zavazadlo je za příplatek a během letu je jeden rychlý přestup v Rize. Odlet je z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Baltic
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Kodaň od 658 Kč

    K výletu můžete využít také nabídku akčních letenek do Kodaně. Levné letenky do Kodaně,  města proslulého sochou Malé mořské víly, nyní seženete u společnosti Ryanair. Co kromě této sochy můžete vidět, nebo jak se v Kodani přepravovat, se dočtete v našem průvodci po Kodani. Cena akční zpáteční letenky začíná na částce 658 Kč. Jak je to u nízkonákladovek běžné, cena nezahrnuje odbavené zavazadlo, ale na městský výlet by vám to odbavené mělo stačit.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – duben 2020

  14. Adis Abeba za 12 790 Kč

    Levné letenky do Etiopie nyní seženete u společnosti Lufthansa. Odlet je z Prahy, jeden poměrně rychlý přestup v německém Frakfurtu. Termíny můžete vybírat od konce února do května 2020. Etiopie toho má, stejně jako sousední Keňa, mnoho co nabídnout. Naleznete zde jedno z největších otevřených tržišť Afriky, etnologická muzea, i přírodní zajímavosti.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Lufthansa
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Budapešť od 518 Kč

    Budapešť je jedním z nějhezčích měst Evropy a byla by škoda ji na svých cestách vynechat. Tato nabídka od společnosti Ryanair bude zajímavá především pro obyvatele severních Čech – jihomoravákům se cesta na letiště do Prahy nemusí vyplatit a mohou se vydat do Budapešti i vlakem nebo autobusem. Levné letenky do Budapešti z Prahy seženete na termíny od ledna až do března 2020. Pokud se rozhodnete tohoto tipu využít, nezapomeňte se po koupi letenek na naše stránky vrátit a přečíst si našeho průvodce po Budapešti.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  16. Ulánbátar za 15 790 Kč

    Velmi mnoho termínů letenek – od ledna až do července 2020, je k dispozici z Prahy do Ulánbátáru přímo z Prahy. Cestou do hlavního města Mongolska je jeden přestup v Moskvě. Levné letenky do Mongolska přináší společnost Aeroflot.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Aeroflot
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Benátky od 508 Kč

    Levné letenky do Benátek přináši irští Ryanair. Letenky za příznivou cenu seženete na období od ledna do března 2020 – pokud budete dobře plánovat, můžete navštívit i světoznámý karneval, který se v roce 2020 koná od 8. 2. do 25. 2. Pokud byste uvítali i další tipy na výlet do tohoto města, podívejte se do našeho průvodce po Benátkách.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  18. Vancouver za 9 990 Kč

    Velmi levné letenky do Kanady, konkrétně do Vancouveru, seženete díky kombinaci letenek společností American Airlines a British Airways. Vybírat můžete z termínů od ledna až do května 2020 – v každém měsící je k dispozici dost termínů za tuto cenu. Odbavené zavazadlo je sice u tohto letu za příplatek, ale nemělo by to být velkou překážkou, jelikož v ceně jsou dvě příruční zavazadla – jedno do 10 kg s rozměry 56 cm x 45 cm x 25 cm a druhé menší (40 cm x 30 cm x 15 cm) do 3 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: American Airlines / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás