Levné letenky na březen: Galapágy za 17 990 Kč, Bologna od 411 Kč, New York za 9 990 Kč

Lapetka
Publikováno 15. ledna 2020

I tentokrát jsme pro vás vybrali tipy na zajímavé a levné letenky do celého světa – tento týden jsme se zameřili na letenky na březen.

  1. Lvov od 465 Kč

    Z Katowic můžete levně letět v březnu 2020 do města Lvov na Ukrajině. Na výběr je mnoho termínů v průběhu března  a letenky přináší společnost Wizz Air. Jak to u nízkonákladovek bývá, odbavené zavazadlo je za příplatek.  Lvov patří mezi zajímavá a zatím málo navštěvovaná města, rozhodně to však neznamená, ža by mělo být opomíjeno. Před cestou do Katowic se podívejte na stránky letiště nebo program Fly Silesia – často jsou zde nabízeny velmi zajímavé slevy, například na parkování.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen 2020

  2. San Cristobal za 17 990 Kč

    Místo, jako žádné jiné na zemi, místo, kde Darwin rozvinul svou teorii evoluce, místo, které si své přírodní bohatství chrání po mnoho let – to jsou Galapágy. Ostrovy asi 1 000 km západně od Ekvádoru jsou opravdovým rájem na zemi a cena za letenky 17 990 Kč je velmi výhodná, běžně se cena pohybuje okolo 30 000 Kč. Akční letenky na Galapágy jsou k dispozici na březen 2020 (mimo jiné), a  cena zahrnuje jedno příruční a jedno odbavené zavazadlo do 23 kg. Na obou cestách jsou dva přestupy.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Avianca
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Marseille od 411 Kč

    Levné letenky do Provence, oblíbené oblasti ve Francii, nyní seženete u společnosti Ryanair. Odlet je z Vídně, přílet do jedinečného a multikulturního města Marseille, které je zároveň druhým největším městem Francie. Nakombinovat letenky si můžete i například na prodloužený víkend – od čtvrtka do soboty.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  4. New York za 9 990 Kč

    Na otočku do New Yorku z Prahy, s jedním rychlým přestupem v Londýně. Co víc si může cestovatel přát? Za parádní cenu 9 990 Kč si můžete zaletět do NY opravdu téměř na otočku, nebo to pojmout i s výlety do okolí a vyhradit si na celou cestu více dní. Termínů je mnoho – i v únoru a dubnu. V březnu můžete letět tam každé úterý a středu, zpět z New Yorku vždy v úterky, středy a čtvrtky. Cena zahrnuje dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways / Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Oslo od 465 Kč

    S oběma nízkonákladovými společnostmi, Ryanair i Wizz Air, ze dvou měst v Polsku, Katowic i Krakowa, na dvě letiště v Oslu, Torp i Gardemoen, můžete letět levně v březnu 2020. Pokud se rozhodnete pro let z Katowic, pak se před cestou na letiště podívejte na jeho webové stránky, nebo na program Fly Silesia – můžete narazit na velmi zajímavé slevy.

    Odlet: Katowice / Krakow
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: březen 2020

  6. Rio de Janeiro za 13 390 Kč

    Levné letenky do Brazílie přináší s odletem z Prahy aerolinky KLM. Cena je parádní i proto, že je let velmi rychlý, zahrnuje jen jeden přestup v Amsterdamu (dá se sehnat třeba 2 a 4 hodiny). Termínů je i v březnu mnoho, odlety jsou téměř denně, cena však zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Billund od 307 Kč

    Levné letenky do Dánska, konkrétně do města Billund, pořídíte na březen 2020 s odletem z Vídně. Skvělých cen okolo 350 Kč dosáhnete kombinací letenek společností Ryanair (z Vídně do Billundu) a Wizz Air (zpáteční let). Pokud vám název tohoto města nic neříká, pak vězte, že zde vznikla a má zde své sídlo společnost LEGO. No a samozřejmě je tady i slavný Legoland. Na další tipy k této cestě se podívejte do našeho průvodce po Billundu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: březen 2020

  8. Los Angeles za 11 990 Kč

    Levné letenky do Ameriky se dají sehnat velmi snadno, důkazem jsou tyto akční letenky do Los Angeles, kde cena zahrnuje i odbavené zavazadlo a navíc se cestou nebudete nikde zdržovat – tam i zpět je naplánován pouze jeden rychlý přestup na letišti Heathrow v Londýně. V LA se můžete zabavit v Uniersal Studios, zajet se podívat na slavnou Venice beach, kopec s věhlasným nápisem Hollywood, projít se po chodníku slávy, nebo, pokud preferujete přírodu před městem, udělat si výlet do některého z národních parků. Pro let do USA si nezapomeňte vyřídit cestovní povolení ESTA.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Austrian Airlines / Air New Zealand
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Bologna od 411 Kč

    Z Vídně se můžete levně podívat také do italské Boloni. Toto starověké město vás uhrane svými uličkami s domy z cihel, tím je ostatně Bologna proslavená. Až se v ulicích dokocháte, zajděte si na vynikající gelato, pastu nebo kávičku. Levné letenky do Boloni přináší společnost Ryanair a letět můžete klidně i jen na tři dny, od pondělka, do středy.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  10. Istanbul za 4 990 Kč

    Přímým letem můžete levně letět přímo z Prahy do Istanbulu. Hlavní město Turecka nabízí mnoho zajímavostí, a to  skoro všem – milovníkům památek, jídla, nákupů, fotbalu… Cena za letenku zahrnuje kromě dvou příručních také neomezený počet odbavených zavazadel (do celkové hmotnosti 20 kg), takže nemusíte s koupí letenek váhat, pokud se do Istanbulu chystáte na nákupy. Lety tam i zpět jsou vždy od úterý do čtvrtku a pokud to máte blíže do Vídně, Turkish Airlines létá za podobnou cenu (4 390 Kč), ve stejných termínech, i z Vídně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Brusel od 411 Kč

    Hlavní město Belgie, Brusel, můžete levně navštívit díky letenkám od společnosti Ryanair. Létá se z Vídně, termínů je k dispozici mnoho a tak, pokud můžete, výlet si trochu prodlužte a zajeďte se podívat do historických Brugg. Ty vás určitě nadchnou, troufáme si říct, že jsou mnohem zajímavější, než samotný Brusel. Před výletem do Bruselu si projděte také našeho průvodce po Bruselu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  12. Mahe za 13 490 Kč

    Exotický ráj na zemi, v zimě, z Prahy, s odbaveným zavazadlem, za parádní cenu, to jsou Maledivy. Společnost SWISS nabízí levné letenky na Maledivy se všemi výše popsanými výhodami, v březnu 2020. Odlety tam jsou vždy v sobotu, zpět v pondělky, kombinovat termíny můžete, jak vám vyhovuje. Na obou letech je jeden, relativně rychlý, přestup v Curychu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: SWISS
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Doncaster Sheffield od 466 Kč

    Levné letenky do Anglie, města Doncaster Sheffield, nabízí s odletem z Vídně společnost Wizz Air. Doncaster je dobrou alternativou, pokud chcete navštívit britské ostrovy, ale neláká vás Londýn. Doncaster se nachází severně od Londýna a je skvělou základnou pro návštěvu Leedsu, Manchesteru, nebo domovského lesa Robina Hooda – Sherwoodu.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen 2020

  14. Kuala Lumpur za 9 990 Kč

    Levné letenky do Malajsie přináší letecká společnost China Southern Airlines. Odlet je z Vídně a v ceně je kromě příručního zahrnuto i odbavené zavazadlo. Nízká cena je vykoupená jedním technickým stopem a jedním delším přestupem v Číně, v Kantonu. Odletových termínů je mnoho, v průběhu celého března 2020, příletů je sice méně, ale jsou koncentrovány do konce měsíce, takže si můžete naplánovat délku dovolené dle libosti.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Southern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Sofie od 411 Kč

    Levné letenky do Sofie, hlavního města Bulharska, aktuálně seženete u Ryanair. Toto zatím málo objevené město vás jistě nadchne svou pohodovou atmosférou a okázalými historickými stavbami. Město je obklopeno horami, což místnímu panoramatu dodává zajímavý nádech. Pokud si na výlet vyhradíte více času, můžete se klidně do pohoří Vitoša vydat na příjemný výšlap a vidět tak Sofii i z výšky.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  16. Nairobi za 11 490 Kč

    Do oblíbené Keni se můžete vypravit velmi levně díky společnosti Air France. Levné letenky do Keni pořídíte za skvělých 11 490 Kč. Když se řekne Keňa, mnoho lidí si vybaví hlavně safari, a domorodé obyvatele, Masaje. Keňa však poskytuje i mnoho jiných zážitků – skvělé treky po vrcholcích nebo parcích, odpočinek na pláži i možnost šnorchlování. Letenky pořídíte na mnoho březnových termínů s odletem z Prahy a jedním přestupem v Paříži. Cena zahrnuje také odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Malmö od 465 Kč

    Švédské město Malmö můžete levně navštívit s letenkami společnosti Wizz Air. Létá se z Katowic a k dispozici je mnoho březnových termínů. Malmö je třetím největším městem Švédska a najdete zde moderní, rušné centrum, s historickým starým městem v jeho blízkosti. Relaxovat můžete na krásné písečné pláži, nebo jednom z mnoha parků.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen 2020

  18. Phnom Penh za 10 990 Kč

    Kambodža láká mezinárodní turisty čím dál více. Jedná se o bezpečnou, turistům přívětivou, ale stále ještě ne tak úplně profláklou destinací jako je třeba Thajsko. Pokud si ji chcete opravdu užít, měli byste vyrazit co nejdríve – například díky těmto letenkám v březnu 2020. Kambodža vás jistě učaruje milými lidmi a dechberoucími památkami s čele s chrámem Angkor Wat. Levné letenky do Kambodži přináší s odletem z Mnichova aerolinky Air China. Lety jsou v březnu operovány denně! a tak máte nekonečně mnoho možností, jak svůj výlet nakombinovat. Příjemným bonusem je odbavené zavazadlo v ceně.

    Odlet: Mnichov Aerolinky Air China
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás