Levné letenky: Tokio z Prahy za 12 490 Kč, Hanoj za 9 990 Kč, Milán od 470 Kč

Lapetka
Publikováno 25. září 2019

I tento týden máme pro vás tipy na levné letenky, ať už po Evropě, nebo do vzdálenějších končin. Některé letenky jsou již jen v několika termínech, tak neváhejte moc dlouho! :-)

  1. Barcelona od 805 Kč

    Jih Evropy máme moc rádi a proto přicházíme s akční nabídkou společnosti Wizz Air. Levné letenky do Barcelony, katalánské metropole pořídíte s odletem z Katowic od 805 Kč. Nejlevnější letenka je k dispozici v průběhu listopadu, kdy v této oblasti stále ještě panují příjemné podzimní teploty. Cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo. Opět připomínáme program Fly Silesia, kdy s českou a slovenskou SPZ můžete parkovat u letiště s 50% slevou. Na návštěvu se můžete připravit díky našemu průvodci po Barceloně.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad – prosinec 2019

  2. Los Angeles za 7 990 Kč

    Ještě stále jsou k dispozici akční letenky do Los Angeles. Letenky pořídíte s odletem z Prahy, výhodou je rychlý přestup v Londýně a to v obou směrech. Let je operován aerolinkami British Airways a Finnair. Cena 7 990 Kč je za letenku s příručním zavazadlem, odbavené je za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways / Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Bristol od 466 Kč

    Ryanair přichází v průběhu podzimu s akčními letenkami do anglického Bristlolu. Nejlevnější zpáteční letenku pořídíte s odletem z Katowic již za 464 Kč. Létá se každé úterý a sobotu.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019 – březen 2020

  4. Sochi za 9 290 Kč

    Levné letenky do Sochi pořídíme v průběhu podzimu a následujícího celého roku u ruského Aeroflotu. Toto lázeňské město a dějiště zimní olympiády u Černého moře je dostupné s odletem z Prahy. Akční cena za letenku do této ne úplně tradiční destinace vás vyjde na 9 290 Kč, avšak pouze s příručním zavazadlem.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Aeroflot
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Kharkov od 466 Kč

    Levné letenky do Kharkova, druhého největšího ukrajinského města nabízí od podzimu do jara dopravce Wizz Air. Kharkov je netradiční, ale krásná a levná metropole Ukrajiny – nejlevnější letenky začínají na 466 Kč s příručním zavazadlem. Neváhejte, využijte tuto akční cenu a leťte obdivovat jedno z nejrozsáhlejších náměstí v Evropě.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: podzim 2019 – březen 2020

  6. Hanoj za 9 990 Kč

    Levné letenky do vietnamské Hanoje se dají pořídit u čínské letecké společnosti Air China.Termínů není mnoho, ale letenky se dají vybrat každý měsíc od října 2019 do března 2020. V ceně je zahrnuto jak příruční tak odbavené zavazadlo do 23 kg. V Pekingu můžete při delším mezipřistání využít 72hodinový bezvízový pobyt v Číně, během kterého můžete v klidu vycestovat do města. Bezvízový tranzit je potřeba vyřídit přímo na letišti.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Catania od 516 Kč

    K podzimnímu výletu na Sicílii láká akční letenka od společnosti Wizz Air. Během listopadu už asi nevyužijete cestu ke koupání, ale za to můžete objevovat spoustu zajímavých míst na jednom z nejrozmanitějších ostrovů Evropy. Zpáteční letenku s odletem z Vídně a příručním zavazadlem pořídíte již od 516 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2019 – únor 2020

  8. Dubaj za 10 690 Kč

    Na křídlech Airbusu A380 máte nyní možnost letět přímo z Prahy do exotické Dubaje. S levnou letenkou do Spojených Arabských Emirátů přichází špičkové aerolinky Emirates. Kromě pohodlných sedaček a skvělého občerstvení v průběhu letu, mohou cestující na palubě využít i bezplatného wifi připojení. V ceně letenky je jak odbavené tak příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Emirates
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Eilat od 516 Kč

    Na omezený počet listopadových termínů pořídíte akční letenku do izraelského Eilatu. Létá se z Vídně a zpáteční letenku včetně příručního zavazadla koupíte za 516 Kč. Pokud tuhle zatím nepříliš objevenou vůbec neznáte, přečtěte si našeho průvodce po Eilatu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2019

  10. Doha za 10 990 Kč

    Nejlepší aerolinky světa, 5* Qatar Airways, nabízí od prosince do června 2020 akční letenky do Dauhá. Moderní město s historickými památkami, mrakodrapy a mešitami je tak dostupné přímým spojením z Prahy. Zpáteční letenka vychází na 10 990 Kč a v ceně jsou jak 2 příruční, tak odbavená zavazadla v neomezeném počtu do 30 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Pisa od 631 Kč

    Šikmou věž můžete konečně vidět na vlastní oči díky společnosti Ryanair. Levné letenky do Pisy pořídíte již od 631 Kč s odletem z Prahy. Za nejnižsí cenu jsou letenky od poloviny do konce prosince, ale pod tisícovku se dostanete i v lednu a na pár termínů také v únoru.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  12. Palau za 16 390 Kč

    Pro fanoušky exoticky máme tip na akční letenky do Tichomoří. Do ráje potápěčů a miluvníků neobjevené přírody se můžete vypravit v několika květnových a červnových termínech. Let je z Prahy, v ceně letenky je zahrnuto příruční zavazadlo a odbavená zavazadla v libovolném množství, ovšem do celkévé váhy 30 kg. Při delším přestupu v Taipei můžete využít bezplatné prohlídky města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Gdaňsk od 685 Kč

    Na sever Polska se můžete podívat z Vídně – levné letenky do Gdaňsku pořídíte díky společnosti Wizz Air. Na výběr je mnoho termínů v průběhu října. Gdaňsk je jedno z nejstarších polských měst, a může se chlubit krásnou architekturou i velkým námořním přístavem. Pokud jste tady ještě nebyli, rozhodně neváhejte, toto město stojí za návštěvu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen 2019

  14. Tokio za 12 490 Kč

    Na mnoho termínů od listopadu až do července 2020 seženete letenky do Japonska. Levné letenky do Tokia nabízí japonská letecké společnost All Nippon Airways. Lety jsou s jedním rychlým přestupem v německém Dusseldorfu a v ceně jsou zahrnuta dvě odbavená a jedno příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: All Nippon Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Paříž od 550 Kč

    Do romantické Paříže se můžete vypravit na podzim a v zimě z Bratislavy již za skvělých 550 Kč. Přistanete na letišti Beauvais, které je od centra města vzdálené 85 km, takže si budete muset zajistit transfer do města. Abyste tento náklad kompenzovali, přečtěte si naše tipy, jak ušetřit v Paříži.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – březen 2020

  16. Tchaj-Pej za 8 990 Kč

    Akční letenky na Taiwan pořídíte již za 8 990 Kč díky společnosti Air China. Termínů již za tuto cenu není mnoho, ale vybrat se stále dá až do března 2020. Na tomto letu je přestup v Pekingu, pokud budete mít dostatek času, zkuste si již z domu zajistit výlet k Velké čínské zdi, nebo se rychlovlakem projeďte do centra města. Pokus se mimo letišě vydáte, nezapoměňte si na letišti vyřídit bezvízový pobyt (do 72 hodin).

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Milán od 470 Kč

    Do města módy se můžete zaletět pokochat se spoelčností Ryanair. Letenky do Milána (Bergama), pořídíte již od 470 Kč a to v mnoha termínech (více z Brna). Při návštěve tohoto města si nezapomeňte vyhradit jeden den (ideálně první, nebo poslední) na návštěvu středověkého městečka Bergamo. Pokud sem přijedete, nechte se vyvézt “lanovkou”, nahoře si projděte staré kamenné uličky a nechte se unášet atmosférou.

    Odlet: Praha / Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – leden 2020


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás