Skrblíkův týden: Mobil za 369 Kč + neomezená data ZDARMA, 80 Kč na pivo, Amazon Music za 0,99 €

Lenka Chládková
Publikováno 15. července 2019
  1. Amazon: Prime Day 2019 a Music Unlimited na 4 měsíce za 0,99 €

    Od pondělí 15. do úterý 16. července 2019 probíhá na Amazonu Prime Day. Během 48 hodin jsou pro členy Prime připraveny exkluzivní ceny elektroniky, oblečení, zahradní techniky, nářadí, drogerie či domácích potřeb. Některé produkty jsou zlevněny až o 60 %. Nejste-li členem Prime, pak je možné vyzkoušet bezplatnou třicetidenní verzi.
    Neomezené přehrávání hudby Amazon Music Unlimited si lze do úterý 16. července 2019 předplatit na 4 měsíce za 0,99 eur. Nabídka je určena pro členy Prime, kteří jsou současně novými předplatiteli Amazon Music Unlimited. Po uplynutí 4 měsíců se poplatky navýší na 7,99 eur měsíčně. Službu si je možné objednat na stránkách Amazon. S registrací, s vytvořením účtu a samotným nákupem vám pomůže návod, jak nakupovat na Amazonu.

  2. Datart: Mobilní telefon za 369 Kč + neomezená data ZDARMA

    K vybraným mobilním telefonům v Datartu dostanete neomezená data na 30 dnů zdarma. Úplně nejlevněji vychází tlačítkový mobil Aligator Dual Sim s 1,8palcovým TFT displejem s rozlišením 160×128 px pro dvě SIM karty za 369 Kč. SIM kartu od T-mobile obdržíte společně se zakoupeným mobilním telefonem. Následně si můžete v aplikaci Můj T-Mobile snadno objednat neomezená data na měsíc zdarma.
    Před odesláním objednávky nezapomeňte použít slevový kupon Datart.

  3. ZOOT: Letní výprodej 2019 – navýšení slev na 70 %

    Letní výprodej na ZOOT.cz je v plném proudu. Při nákupu vybraných kousků je možné ušetřit až 70 % z původních prodejních cen. Dámské šaty pořídíte už od 149 Kč, topy a trička od 89 Kč, letní boty od 199 Kč, plavky od 179 Kč. Pánská trička začínají od 99 Kč, kraťasy od 239 Kč a žabky od 179 Kč. Před potvrzením objednávky nezapomeňte zkontrolovat, jestli není k dispozici slevový kupon ZOOT.
    Přehled nejlepších letních výprodejů a slev najdete zde.

  4. Cool Ticket: Poukaz v hodnotě 80 Kč na čepované pivo

    Skvělý přehled o tom, kde čepují Pilsner Urquell, Kozla, Gambrinus nebo Birell, získáte s aplikací Jdeš na pivo. Pokud se do ní zaregistrujete prostřednictvím Cool Ticket, získáte zdarma poukázku v hodnotě 80 Kč.
    K získání poukázky stačí otevřít Cool Ticket v chytrém mobilu či tabletu a prokliknout na „Moje ceniny“, po registraci v aplikaci Jdeš na pivo je třeba odeslat žádost o poukaz.

  5. Alza: Letní sklizeň bestsellerů za super cenu 189 Kč

    Patříte-li ke čtenářům, kteří za žádnou cenu nevymění e-knihy a elektronické čtečky knih za klasickou knihu, a máte-li zároveň slabost pro severské kriminálky, pak nelze jinak než doporučit aktuální nabídku v Alze. Vybrané tituly totiž právě teď pořídíte za jednotnou cenu 189 Kč. V nabídce najdete výtečné případy komisaře Carla Morcka z oddělení Q od J. A. Olsena, zdařilé detektivky z pera manželské dvojice píšící pod pseudonymem Lars Kepler či jednu z celosvětově nejčtenějších thrillerových sérií Milénium od S. Larssona (Muži, kteří nenávidí ženy).
    Dopravu zdarma vám zajistí slevový kupon Alza.

  6. O2: 20% sleva na vše od VICHY na Lékárna.cz

    Pro klienty O2 je připravena sleva na všechny produkty od značky VICHY na Lékárna.cz. K uplatnění slevy je zapotřebí na stránkách O2ExtraVýhody.cz vygenerovat slevový kupon Lékárna, který se před odesláním objednávky zadává do políčka pro slevový kód. Sleva platí i na zlevněné produkty. Nabídka je platná do 31. července 2019, nebo do vyčerpání slevových kódů.

  7. Wayfarer: 30% sleva na celý sortiment + exkluzivní slevový kupon

    Stylové pánské oblečení za příjemné ceny najdete v e-shopu Wayfarer. V úterý 16. července 2019 vypukne ve Wayfareru největší akce tohoto léta – veškerý sortiment bude zlevněn o 30 %. Nakoupíte-li za více než 1 200 Kč, nezapomeňte do příslušného políčka vyplnit Skrblíkův exkluzivní slevový kupon Wayfarer, ušetříte dalších 120 Kč.

  8. Feedo: Týdny cestování se slevou až 38 %

    Feedo.cz je e-shop zaměřený primárně na děti a potřeby pro nejmenší. Až do neděle 21. července 2019 můžete využít slevy na všechno, co je třeba pro cestování s malými dětmi – kočárky, přebalovací tašky, kosmetiku nebo oblíbené dětské příkrmy HAMI. Kompletní nabídku najdete na stránkách Feedo.cz.

  9. KnihyDobrovský.cz: Knihy o byznysu a osobním rozvoji se slevou až 80 %

    Do středy 17. července 2019 nezaplatíte za doručení objednávky z knihkupectví KnihyDobrovský.cz ani korunu. Podmínkou je nákup alespoň za 300 Kč. Tím ale akční nabídka zdaleka nekončí – do 24. července 2019 platí 20% sleva na filmy a až 80% sleva na knihy o byznysu a osobním rozvoji. Nakoupíte-li s klubovou kartičkou Knihy Dobrovský za více než 500 Kč, budete automaticky zařazeni do Velké letní soutěže o elektrokoloběžky, mobilní telefon a poukázky na knihy v hodnotě 7 500 Kč.

  10. Baťa: Navýšení slev – ušetřete až 70 %

    Baťa v letním výprodeji navýšil slevy až na 70 %. Nenechte si ujít příležitost nakoupit sezónní značkovou obuv za bezkonkurenční ceny. Vybírat můžete ze značek Baťa, Pepe jeans, North Star, Comfit, Högl, New Balance či Vagabond.

  11. Answear: Extra sleva 10 % k výprodejovým cenám = sleva až 80 %

    V e-shopu Answear probíhá Summer Sale, ve kterém jsou přislíbeny až 70% slevy. Podstatně levněji nakoupíte oblečení, boty a doplňky prémiových značek Guess, Pepe Jeans, Versace Jeans, Desigual, Armani Exchange, Calvin Klein Jeans, Liu-Jo, Gant, G-Star, Lacoste, Tommy Hilfiger, Vagabond či Ralph Lauren. Do středy 17. července 2019 platí slevový kupon Answear, který vaši objednávku zlevní o dalších 10 %.

  12. T.S.Bohemia: Nové slevové kupony

    Internetový obchod T.S.Bohemia připravil pro své zákazníky slevové kupony, se kterými lze ušetřit až 500 Kč při nákupu notebooků, fotoaparátů, nářadí, lednic, praček, myček nebo sporáků. Slevu 100–400 Kč lze uplatnit na produkty značky ETA, výše slevy závisí na ceně zboží. Obecně platí, že čím vyšší cena, tím je vyšší sleva. Slevový kupon T.S. Bohemia platí do 31. července 2019.


L
Libor 17.07.2019 – 07:57

Možná by bylo dobré ten Amazon (platnost akce 15. - 16. 7.) neavizovat až 17. tedy den po platnosti. Co vy na to? Děkuji

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 17.07.2019 – 09:43

Dobrý den, Libore, Skrblíkův týden vychází každé pondělí. V den vydání a ještě následující den, tedy 15. a 16. července, Amazon aktuální byl. Při vybírání akcí obvykle beru ohled na to, že je Skrblíkův zpravodaj rozesílán až ve středu. Akce Amazonu se mi ale zdála natolik zajímavá, že jsem ji do Skrblíkova týdne zařadila alespoň pro čtenáře, kteří na středeční newsletter nečekají. Pokud se na Skrblíka zastavíte už v pondělí odpoledne, případně během úterý, budete vědět o avizovaných akcích s předstihem. Co Vy na to? :-) V každém případě děkuji za Vaši zprávu a přeji Vám hezký den.

Odpovědět

PK
Petr Kudrna 18.07.2019 – 11:05

S tím pozdním Amazonem,by bylo dobré se omluvit.Ne se vyptávat,jestli si přečtu SKRBLÍKA v pondělí,a pak ho dychtivě číst ještě jednou ve středu.

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 18.07.2019 – 11:44

Dobrý den, Petře, když si přečtete ve středu úterní vydání Mladé fronty, požadujete také po autorech článků omluvu za neaktuální informace?

Odpovědět

A
Alislaw 23.07.2019 – 00:07

Zdravím, Lenko, naopak, noviny je vždy nejlepší číst alespoň s týdenním zpožděním, alespoň lze srovnat, nakolik ty spekulace vyšly... A nemyslím si, že je nutné se za každou cenu obhajovat, občas bývá fajn přiznat svou chybu, určitě tím neztratíte své čtenáře...

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 23.07.2019 – 00:37

Také zdravím, děkuji za komentář i Váš názor. Chybu umím uznat a dokonce nemám problém ani s omluvou :-). Nicméně v tomto případě jsem Amazon zařadila zcela záměrně na první pozici, protože dle mého názoru šlo o zajímavou akci, která se příliš často neopakuje. Aby však nebyl článek ve středečním newslettru zavádějící, nebyl zde Amazon ani náznakem zmíněn. Občas ve Skrblíkově týdnu uvádím akce s platností do úterý, jenže je řadím až úplně na konec. Pak je lze snadněji přehlédnout a toho jsem se pro tentokrát chtěla vyvarovat.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás