T-Mobile: Neomezená data na léto zdarma, k nové SIM za 198 Kč

Redakce
Publikováno 19. června 2019

Ledy tají. Tento týden hned dva mobilní operátoři přidali do své nabídky neomezené datové tarify. T-Mobile prozatím ve formě bezplatného letního dárku, Vodafone trvale jako součást nových tarifů.

Oba operátoři se současně distancovali od tweetu premiéra Babiše, který neomezená mobilní data prezentoval jako výsledek své práce.

Neomezené léto u T-Mobile přináší data bez limitu až do 31. srpna

T-Mobile nabízí všem zákazníkům s datovým tarifem neomezený datový limit – bez FUP a bez omezení rychlosti. Nabídka platí od 20. června do 31. srpna 2019 pro všechny tarifní zákazníky, předplacenkáře a pro podnikatele bez Rámcové smlouvy a bez Smlouvy významného zákazníka.

Balíček neomezených dat je nutné aktivovat ručně v aplikaci Můj T-Mobile. Trochu otravný je fakt, že po 30 dnech je nutné ho opět aktivovat. Data však lze využívat po celé Evropské unii bez příplatků.

Nejste zákazník T-Mobile nebo si chcete pořídit neomezený internet třeba na chatu?

Nejlevnějším způsobem, jak přijít k neomezeným datům, je pořízení SIM karty T-Mobile (koupíte ji v supermarketu nebo trafice) a následná aktivace datového balíčku. Postačí nejlevnější balík 400 MB dat za 99 Kč měsíčně – odtud cena 198 Kč v titulku článku.

Vodafone nabízí neomezená data trvale, neradujte se předčasně

Nové tarify Vodafone zahrnují neomezený datový limit trvale. V ceně je i neomezené volání a neomezené SMS v tuzemsku i po celé EU.

Nabídka však má několik háčků, které vytváří vcelku logický dojem, že Vodafone si chce zajistit stálý příjem ve výši alespoň sedmi stovek na hlavu.

Pro zřízení tarifu musíte být minimálně dva

Jednotlivci nový tarif Vodafone Neomezený operátor nezřídí. Potřeba je minimálně dvojice (cena celkem 2 396 Kč měsíčně, tj. 1 198 Kč na osobu), při sjednání pro tři lidi se platí 2 595 Kč, tj. 865 Kč na osobu) a při sjednání pro čtyři lidi 3 194 Kč, tedy 699 Kč na osobu.

Od Vodafone musíte mít i pevný internet

Druhou podmínkou je zřízení Neomezeného internetu na doma za 399 Kč měsíčně. Rychlost 20 Mbit/s nikoho neohromí. Vodafone si tak zajistí další peníze z vaší peněženky a současně záruku, že doma nebudete používat mobilní internet jako náhradu pevného.

Omezená rychlost internetu

Neomezený datový tarif od Vodafone sice není zatížen FUP, rychlost internetu je však trvale omezena na 5 Mbit/s.

Nabídka Vodafone není zrovna výhodná, alespoň se jedná o první krok k neomezeným datům za slušnou cenu. Odhadujeme, že během jednoho nebo dvou let budou omezení postupně odstraňována a cena dat klesne.

Podle webu E15.cz připravuje nabídku neomezených datových tarifů také O2.


T
Tom 23.06.2019 – 12:37

Jen doplnim ze Twist kartu s 200 Kc kreditem lze v akci koupit v Bille za 99,-...takze vas neomezeny net vyjde na 50,- mesicne :-)

Odpovědět

M
Majda 23.06.2019 – 14:16

Super, děkuji.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás