Levné letenky: Zadar od 938 Kč, Maroko od 1 909 Kč, Peru za 11 990 Kč (vše z Prahy)

Redakce
Publikováno 26. června 2019

Připravili jsme pro vás výběr těch nejzajímavějších letenek do celého světa:

  1. Palma Mallorca od 521 Kč

    Ohromné množství levných letenek na Mallorcu nabízí Ryanair na celý srpen. Nejlevnější kousky se prodávají za 521 Kč, výběr se rozroste, pakliže budete ochotní za letenku zaplatit o pár stokorun více. Palma Mallorca se od loňského roku stala jednou z nejdostupnějších destinací, co se cen letenek týká.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen 2019

  2. New York za 8 990 Kč

    Levné letenky do New Yorku aktuálně nabízejí United Airlines z Vídně. V ceně 8 990 Kč sice není zahrnuto odbavené zavazadlo, jedná se však o přímý let (bez mezipřistání). Plusem nabídky je také dostatek dostupných termínů.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Zadar za 938 Kč

    Zhruba v šesti termínech začátkem října můžete letět z Prahy do chorvatského Zadaru a zpět jen za 938 Kč. Před cestou vám doporučujeme přečíst našeho průvodce po Chorvatsku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  4. Hanoj za 11 290 Kč

    Levné letenky do Vietnamu na podzim i další období roku nabízí společnost Air China. Za zpáteční letenku z Vídně do Hanoje zaplatíte jen 11 290 Kč, v ceně je jedno odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Řím od 1 198 Kč

    V závěru roku můžete letět do Říma, za nejlevnější zpáteční letenky dáte jen 1 198 Kč. Další desítky termínů jsou k dostání s cenou zhruba o stovky korun vyšší. Odlétá se z Prahy, přílet je na římské letiště Ciampino.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září až prosinec 2019

  6. St. Maarten za 11 390 Kč

    Americké aerolinky United nabízejí zajímavé letenky na karibský ostrov St. Maarten, za ty zpáteční zaplatíte jen 11 390 Kč. V ceně je zahrnuto odbavené zavazadlo do 23 kg a dostatek času na prohlídku New Yorku. To s sebou nese povinnost včas vyřídit cestovní registraci ESTA.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Paříž Charles de Gaulle od 2 044 Kč

    Na září a říjen nabízí společnost Vueling zpáteční letenky z Prahy do Paříže od 2 044 Kč, přílet je na hlavní letiště Charles de Gaulle. Ryanair sice nabízí levnější letenky z Prahy na letiště Beauvais, to je však od centra Paříže vzdálené více než 100 km. Výrazně dražší je také doprava do centra města. Tipy k návštěvě vám dodá náš průvodce po Paříži.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Vueling
    Termíny: září a říjen 2019

  8. Kota Kinabalu za 12 990 Kč

    Akční letenky do Kota Kinabalu v Malajsii nabízejí China Southern Airlines s odletem z Vídně. Dostupných termínů je zatím dost, v ceně letenky máte zahrnuto jedno odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Southern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Ammán od 1 659 Kč

    Pokud se budete prodírat kalendářem na webu Ryanairu, můžete narazit na levné letenky do Jordánska. Ty úplně nejlevnější vás budou stát jen 1 659 Kč. K dostání jsou v několika podzimních termínech, Skrblík pro vás připravil průvodce po Ammánu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen až prosinec 2019

  10. Lima za 11 990 Kč

    Zpáteční letenky z Prahy do Jižní Ameriky jen za 11 990 Kč? To tady dříve nebývalo. Vše změnil příchod amerických aerolinek United na pražské letiště, díky nim můžete začátkem roku 2020 vyrazit do peruánské Limy jen za 11 990 Kč. V ceně každé letenky jsou navíc dvě odbavená zavazadla s hmotností do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Faro od 1 303 Kč

    V závěru roku se můžete vypravit také do portugalského města Faro na jihu země. Zpáteční letenky na vybrané termíny pořídíte již za 1 303 Kč, odlétá se z berlínského letiště Schonefeld. Pokud byste dávali přednost odletům v letních měsících, musíte si připravit zhruba tři tisíce korun.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad až prosinec 2019

  12. Phnom Penh za 12 490 Kč

    Velmi levné letenky do Kambodži zařadila do své nabídky společnost Air China. Koupíte je za 12 490 Kč, odlétá se z Mnichova a v ceně je zahrnut jeden kus odbaveného zavazadla do 23 kg.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Marrákéš od 1 909 Kč

    Ryanair nabízí poměrně zajímavé letenky do Maroka s odletem z Prahy. Nejlevnější kousky do Marrakéše se aktuálně prodávají za 1 909 Kč, mnohem více termínů je k dostání za ceny do 2 500 Kč. Naše zkušenosti z návštěvy popisuje průvodce po Maroku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen až prosinec 2019

  14. Singapur za 11 490 Kč

    Levné letenky do Singapuru nabízí společnost Air China s odletem z Vídně, kam vás levně dopraví třeba společnost Regiojet. Cena letenky zahrnuje dvě odbavená zavazadla po 23 kg, na cestě tam i zpět absolvujete relativně krátký přestup v Pekingu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Kyjev od 782 Kč

    Nebývale levné letenky na Ukrajinu aktuálně nabízí Ryanair, na kyjevské letiště Boryspil můžete letět již za 782 Kč. Za plus mínus stejnou cenu můžete letět hned z několika letišť v okolí republiky: z Bratislavy, Krakova i Wroclawi.

    Odlet: Bratislava/Krakov/Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září až prosinec 2019

  16. Goa za 9 990 Kč

    Zpáteční letenka do Indie za méně než deset tisíc korun – to je současná nabídka společnosti Qatar Airways. Odlétá se z Budapešti do města Goa, nejvíce termínů je k dostání na podzim 2019. V ceně je zahrnuto odbavené zavazadlo do 30 kg.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Amsterdam od 1 404 Kč

    easyjet nabízí akční letenky do Amsterdamu od 1 404 Kč. Odlétá se ve vybrané termíny od září do listopadu 2019 z Prahy, s plánováním cesty vám pomůže náš průvodce po Amsterdamu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: easyJet
    Termíny: září až listopad 2019

  18. Addis Abeba za 9 990 Kč

    Aerolinky Egyptair nabízejí zpáteční letenky z Berlína do etiopské Addis Abeby jen za 9 990 Kč. Výhodnost nabídky podtrhuje fakt, že v ceně letenky je zahrnuto odbavené zavazadlo.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Egyptair
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás