Levné letenky z ČR po Evropě: Londýn od 674 Kč, Kypr od 999 Kč, Pisa od 961 Kč

Lapetka
Publikováno 18. srpna 2021

Cestování už začíná být naštěstí zase bezproblémové, omezením je ve většině případů nutnost testu nebo očkování proti nemoci covid-19. Před každou cestou si pečlivě nastudujte podmínky vstupu i návrat ze země, kam se chystáte. Udělat to můžete třeba na stránkách Ministerstva zahraničí.

  1. Brusel od 621 Kč

    V průběhu září a října 2021 se lze levně dostat přimo z Prahy do Bruselu. Letenky hledejte u společnosti Ryanair, lítá se v obou směrech každý den kromě čtvrtku a soboty. Nejlevnější termín seženete například na 7. – 14. 9., ale i v ostatních termínech lez sehnat letenky do tisícovky. Tipy, co v tomto městě dělat, se dočtete v našem průvodci po Bruselu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  2. Varšava od 751 Kč

    Mnohými neprávem opomíjené město, které je nádherné a bohaté na historii, to je Varšava. Užít si v ní můžete i jen prodloužený víkend, z Prahy se do Varšavy i zpět dostanete díky společnosti Ryanair vždy v pondělí a pátek. Pokud si pořídíte letenky na září nebo říjen 2021, dostanete se s cenou k příjemným 750 korunám.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  3. Milán od 771 Kč

    Dvě cestovatelské mouchy můžete zaplácnout jednou letenkou. Stačí využít akční nabídky společnosti Ryanair a podívat se z Prahy do Bergama, respektive Milána. Toto centrum módy se nachází pouhých 40 km od letiště v Bergamu a je velmi snadno dosažitelné hromadnou dopravou. No a druhou mouchou je samotné Bergamo, krásné starobylé městečko s kouzelnou atmosférou kamenných domů na kopci, kam se dostanete lanovkou. Termíny až do konce roku jsou za cenu do tisícovky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – prosinec 2021

  4. Londýn od 674 Kč

    Z Prahy, Brna i Ostravy lze zakoupit akční letenky do Londýna. Nejlevnější letenky jsou k dispozici na září, pro Brno a Ostravu jsou za výhodnou cenu ještě i v průběhu října. Londýn je krásné, ale zároveň poměrně drahé město, před odletem si proto raději projděte naše tipy, jak ušetřit v Londýně. Co na návštěvě nevynechat, najdete zase v průvodci po Londýně.

    Odlet: Praha, Brno, Ostrava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  5. Riga od 622 Kč

    Trochu méně tradiční, avšk stále bezpečnou a již cekem turisty objevenou destinací je Lotyššká Riga. Město je to natolik zajímavé, že stálo za to sepsat pro vás samostatného průvodce po Rize, kde se dozvíte veškeré potřebné informace o tomto městě. Letenky za cca 600 Kč jsou v nabídce společnosti Ryanair s odletem z Prahy na říjen 2021.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2021

  6. Billund od 792 Kč

    Prodloužit dětem v září prázdniny o zážitek, na který rozhodně nezapomenou, můžete díky nabídce Ryanairu. V ní koupíte levné letenky do Billundu. Že vám to nic neříká? Billund je městem, kde byl založená slavná společnost LEGO a nachází se zde i první LEGOLAND. Další zajímavosti, které byste neměli vynechat, se dočtete v průvodci po Billundu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2021

  7. Stockholm od 622 Kč

    Krásné babí léto si můžete užít doslova za pár korun ve Švédsku. Levné letenky do Stockholmu má ve své nabídce společnost Ryanair, odlet je z Prahy. Nejlevnější letenky jsou v září, ale i v průběhu října se dostanete na cenu 800 Kč. Cestu dobře naplánujte, letenky jsou za hubičku, náklady na místě velmi vysoké.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  8. Dublin od 761 Kč

    Levné letenky do Dublinu je možné sehnat na termíny od září do prosince 2021 s odletem z Prahy, u společnosti Ryanair. Letenky  je třeba pečlivě hledat, ceny se v rámci dnů liší o stokoruny. Nejlevnější termíny jsou k dispozici v říjnu, v září a listopadu se dostanete na zhruba 1 200  Kč, v prosinci pak zaplatíte okolo 1 500 Kč. I pro Dublin jsme pro vás sepsali průvodce s těmi nejpodstatnějšími informacemi.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – prosinec 2021

  9. Budapešť od 800 Kč

    Budapešť je u mnohým také zcela neprávem opomíjeným městem. Může se přitom pyšnit nádhernou architekturou, gastronomií, termály i zábavním Vidám parkem. Celý výčet toho, co byste v Budapešti neměli vynechat, najdete v našem průvodci po Budapešti. Letenky za cenu okolo 800 Kč koupíte na zářijové a pár říjnových termínů u Ryanair.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  10. Pisa od 961 Kč

    Druhý dnešní tip na levné letenky do Itálie nás zavede mnohem jižněji, do Pisy. Zde můžete obdivovat slavou Šikmou věž. Akční letenky seženete s odletem z Prahy u společnosti Ryanair na termíny září a říjen 2021. Létá se vždy v úterý, sobotu a neděli. Pokud byste si před cestou chtěli nastudovat, proč je Šikmá věž šikmá, mrkněte na náš článek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  11. Kyjev od 896 Kč

    Z Pardubic jsou aktuálně k sehnání levné letenky do Kyjeva. Hlavní město Ukrajiny můžete navštívt se společností Wizz Air. Pokud s nimi létáte častěji, pak zvažte členství ve Wizz Discount Clubu – někdy se vyplatí i pouze na jendom letu! Za roční poplatek ve výši 29,99 EUR (člen klubu + 1 spolucestující), případně 69,99 EUR (člen klubu + max 5 spolucestujících) čerpáte zajímavé slevy – například 10 EUR na každou letenku v hodnotě nad 19,99 EUR.

    Odlet: Pardubice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen – listopad 2021

  12. Larnaca od 999 Kč

    Další tip je pro zájemce o ostrovy ve Středomoří. Wizz Air má aktuálně v nabídce levné letenky z Prahy do Larnacy na Kypru. Nejlevněji se na tento ostrov dostanete na přelomu roku, ale k dispozici jsou termíny až do konce června 2022. Ceny jsou již pak okolo 1 300 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  13. Zadar od 961 Kč

    Mnozí pravidelní návštěvníci Chorvatska nikdy nenavštívilo Zadar. V rozpáleném městě chce málokdo dlouhodobě pobývat a poznávat ho. Ideální příležitost se tak nabízí teď, s akčními letenkami od společnosti Ryanair. Díky nim se dostanete do Zadaru za necelou tisícovku a to přímo z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2021

  14. Bordeaux od 782 Kč

    V říjnu se můžete levně podívat do Francie, města Bordeaux. Přímo z Prahy tam lítá společnost Ryanair, která také nabízí akční letenky. Létá se v obou směrech vždy ve čtvrtek a neděli.Před cestou si projděte našeho průvodce s tipy, které musíte znát před odletem do Bordeaux.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2021


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás