Levné letenky z ČR: Londýn od 500 Kč, Kuba za 10 990 Kč, Island za 4 890 Kč, Bali za 14 490 Kč

Lapetka
Publikováno 6. listopadu 2019

Jako každou středu, i tentokrát vám přinášíme levné letenky do celého světa – tentokrát jsme se zaměřili na ty s odletem z ČR.

  1. Toronto za 10 990 Kč

    Akční letenky do Kanady, na rok 2020, přináší společnost Air Canada. Vybírat můžete kromě Toronta také lety do Vancouveru, Montrealu nebo Ottawy. Všechny lety jsou z Prahy, my pro vás vybrali lety do Toronta, které leží u pobřeží jezera Ontario. Kousek od něj leží Niagarské vodopády. Letenky můžete vybírat od ledna až do května 2020, přičemž v ceně je zahrnuto přírušní zavazadlo do 8 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář

  2. Londýn od 500 Kč

    Big Ben, Wimbledon, The Mall, Picadilly Circus a mnohem více můžete vidět za ceny již od 500 Kč. Levné letenky do Londýna přináší společnost Ryanair – letět můžete z Prahy, Brna i Ostravy, termíny za ceny pod tisícovku můžete sehnat od prosince 2019 až do března 2020, pokud vám nevadí ceny pod 1 500 Kč, můžete hledat až do května 2020.

    Odlet: Praha / Brno / Ostrava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – květen 2020

  3. Curacao za 10 990 Kč

    Pokud dáváte přednost teplu, máme pro vás tip na posledních několik termínů do Karibiku – na Curacao. Levné letenky do Karibiku pořídíte během února a března 2020 s odletem z Prahy. Letenky nabízí společnosti Air Canada a British Airways, cena zahrnuje i odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  4. Brusel od 465 Kč

    Stále dost termínů levných letenek je k dispozici z Prahy do Bruselu. Vybírat můžete od listopadu 2019 do ledna 2020 a můžete si vybrat libovolně dlouhý termín – buď prodloužený víkend v Bruselu, nebo přidat pár dní a výlet spojit s návštěvou historických Brugg. Průvodce po Bruselu nemusíte hledat – důležité tipy jsme pro vás připravili.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – leden 2020

  5. Bali za 14 490 Kč

    Přímo z Prahy můžete za výhodnou cenu letět také na Bali. Nejvíce termínů je k dispozici v průběhu května a června 2020, ale dá se vybrat i v prvním čtvrletí 2020, včetně prosince 2019. Levné letenky na Bali nabízí společnost China Airlines a cena zahrnuje také neomezený počet odbavených zavazadel o celkové maximální hmotnosti 30 kg. Před cestou vám můžeme poradit i pokud se chystáte mimo Evropu – podívejte se na průvodce po Bali.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. Bologna od 465 Kč

    Návštěva Itálie není nikdy od věci – a díky levným letenkám od společnosti Ryanair si je může bez výčitek koupit každý Skrbík. K dispozici je za skvělou cenu 465 Kč několik termínů v lednu a únoru 2020, na výběr jsou i termíny od čtvrka do soboty či neděle, což je ideální na prodloužený eurovíkend. Na cestu se můžete připravit i pročtením našeho průvodce po Boloni.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  7. Riga za 2 990 Kč

    Pobaltské země jsou zatím nepříliš objeveným klenotem Evropy. Prozkoumat Lotyšsko, ale také Litvu a Estonsko, můžete díky letenkám společnosti Air Baltic, která nabízí levné letenky do Rigy. K dispozici je mnoho termínů od listopadu 2019 až do července 2020, přičemž od poloviny ledna do konce března se létá v obou směrech téměř denně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Baltic
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. Billund od 457 Kč

    Dánsko, to není jen Kodaň. Billund má teké co nabídnout – minimálně skvělý Legoland, kde se pobaví děti i dospělí! Levné letenky do Billundu přináší společnost Ryanair, vybírat můžete v termínech od listopadu 2019 do února 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – únor 2020

  9. Petrohrad za 4 490 Kč

    Pokud jste obdivovatelé ruské architektury a kultury, pak se můžete zaletět podívat do Petrohradu – k dispozici je za cenu 4 490 Kč opravdu mnoho termínů od listopadu 2019 až do června 2020. Levné letenky do Petrohradu přináší v přímém spojení letecká společnost Smartwings. V ceně je příruční zavazadlo, to odbavené je za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Smartwings
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. Milán od 465 Kč

    Levné letenky do Milána, města módy, přináší irská nízkonákladová společnost Ryanair. Přílet i odlet je na letiště v Bergamu, ale narozdíl od jiných letišť, která jsou vzdálenější od cílové destinace, můžete na tomto výletě navštívit i samotné Bergamo – toto historické městečko vás jistě okouzlí. Před odletem mrkněte do našeho průvodce po Miláně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  11. Reykjavik za 4 890 Kč

    Levné letenky na Island, do hlavního města Reykjavik, přináší s odletem přímo z Prahy společnost ČSA. Letenky jsou k dispozici od listopadu 2019 až dobřezna 2020, termínů je mnoho – v lednu a únoru se létá denně. Island je destinací, kam můžete letět celoročně a vždy budete mít co obdivovat, proto s nákupem letenek neváhejte. Jakmile budete mít koupeno, projděte si našeho průvodce po Islandu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: ČSA
    Termíny: zobrazit kalendář

  12. Pisa od 465 Kč

    Vidět slavnou šiknou věž v Pise, dát si pravé italské espresso a ochutnat skvělé italské těstoviny můžete v průběhu ledna díky nabídce společnočzi Ryanair, která nabízí levné letenky do Pisy. Odlet je z Prahy ve čtvrtek, návrat v úterý.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  13. New York za 10 390 Kč

    S jedním přestupem ve Frankfurtu můžete letět přímo z Prahy do New Yorku. V ceně letenky je jedno příruční a dvě odbavená zavazadla, takže nákupům v “Big Apple” nic nebrání. Levné letenky do New Yorku přináší společnost Singapore Airlines a termínů je mnoho – od konce března 2020 do června, a pak zase v srpnu a září 2020. Pro pobyt v USA si nezapomeňte vyřídit povolení ESTA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Singapore Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  14. Manchester od 500 Kč

    Britský Manchester můžete levně navštívit v lednu 2020 díky letenkám společnosti Ryanair. Levné letenky do Manchesteru jsou k dispozici již od 500 Kč, a nezahrnují odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  15. Peking za 10 990 Kč

    Peking často nabízíme jako přestupní destinaci, ale pravdou je, že má co nabídnout i na delší dobu. Pokud vás tato destinace (a Čína obecně) láká, pak neváhejte s koupí letenek společnosti Hainan Airlines. Levné letenky do Pekingu můžeze koupit na období listopadu 2019 až ledna 2020. Výhodou těchto letenek je, že se jedná o přímý let a také to, že cena zahrnuje jedno příruční a dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Hainan Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  16. Berlín od 465 Kč

    Akční letenky do Berlína zařazujeme do dnešního výběru především z toho důvodu, že Berlín Schonefeld je letištěm, ze kterého jsou často k sehnání levné letenky. Do Berlína se můžete vypravit z Prahy již na 465 Kč, a to díky letenkám společnosti Ryanair. Pokud se rozhodnete vydat se sem nejen kvůli odletu někam dále, přečtěte si našeho průvodce po Berlíně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – únor 2020

  17. Kuba za 10 990 Kč

    Od ledna 2020 až do dubna 2020 můžete sehnat levné letenky na Kubu. Tato destinace se v posledních letech stala veli oblíbenou, a tak pokud ji chcete navštívit, máte teď možnost díky letenkám společnosti Air Canada. Cena letenky zahrnuje i jedno odbavené zavazadlo do 23 kg, na druhou stranu je přestup v Kanadě, a proto je potřeba vyřídit povolení ETA (cena je jen něco málo přes 100 Kč).

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás