Levné letenky z ČR: Dubaj za 4 490 Kč, Londýn od 348 Kč, Miami za 12 490 Kč

Lapetka
Publikováno 8. prosince 2021

Tento týden jsme se zameřili na levné letenky do celého světa, s odletem přímo z České republiky.

  1. Londýn od 348 Kč

    Akční letenky do Londýna přináší poměrně pravidelně Ryanair. Jelikož se jedná o velmi oblíbenou destinaci, zařažujeme ji také do svého výběru. Jedná se nejen o oblíbené, ale také poměrně drahé město, proto jistě příjde vhod pár tipů, jak v Londýně ušetřit. Příjemným bonusem těchto letenek je odlet z Brna, Prahy i Ostravy, a to za velmi podobnou cenu.

    Odlet: Praha, Brno, Ostrava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  2. Miami za 12 490 Kč

    Akční letenky na Floridu seženete dokonce i na přelom roku, takže můžete oslavit svátky v teploučku. V tomto případě musíte jen počítat s termínem na téměř měsíc, od půlky prosince do půlky ledna. Letenky jsou jinak k dispozici až do dubna 2022 a v těchto dalších termínech je pak letů mnohem více. Let provozují LOT Polish Airlines, s jedním přestupem ve Varšavě. Odbavená zavazadla jsou u tohoto letu za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – duben 2022

  3. Budapešť od 724 Kč

    Budapešť patří bezpochyby mezi nejkrásnější města Evropy. Když k tomu přičteme fakt, že Maďarsko je zemí, kde jsou ceny srovnatelné, ne-li nižší než u nás, není nad čím dlouho váhat.Letenky se dají sehnat za cenu do tisícovky a využít je můžete nejen k návštěvě Budapešti, ale také pokud se chystáte někam dál a odsud odlétáte. Za letenky zaplatíte stejně, jako za dlouhodobý parking, takže úspora může být poměrně velká.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  4. Kolombo za 14 790 Kč

    Kouzelnou Srí Lanku si zamilujete, díky pohostinnosti místních, skvělému jídlu, kouzelné přírodě i dechbebroucím výhledům na čajové plantáže. Levné letenky do Kolomba přináší Flydubai. Po cestě je naplánovan jeden přestup v Dubaji, na jedné z cest bude poměrně dlouhý, ale to je paradoxně výhodou. K ceně letenky totiž získáte volný vstup na EXPO, kam se jinak jen tak určitě nedostanete. Dlouhé přestupy jsou navíc u všech letenek, které jsme vyhledali, přes den, což je pro tento účel ideální stav.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – květen 2022

  5. Milán od 689 Kč

    Klidně témeř na otočku se dá letět do Milána. Proč vymýšlet víkendový výlet doma, když se za skoro stejnou cenu lze podívat do Itálie? Letenky od společnosti Ryanair můžete využít třeba od pátku do neděle, v pátek e navíc odlet v pozdější hodině, a tak nebude většina z nás potřebovat ani den dovolené. Tomu co dělat v Miláně jsme se již věnovali, vypíchli bychom alespoň půldenní návštěvu Bergama, kde se nachází letiště.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  6. Soul za 12 890 Kč

    Příznivcům opravdu netradičních destinací je určen následující tip. Akční letenky do Soulu, s odletem přímo z Prahy. Letenky má ve své nabídce Turkish Airlines a vybírat můžete opravdu z mnoha termínů v rozmezí od ledna do března 2022. Lety jsou s jedním přestupem, u těchto aerolinek téměř tradičně i Istanbulu a v ceně letenky je zahrnut i libovolný počet odbavených zavazadel v celkové hmotnosti do 30 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022

  7. Riga od 402 Kč

    Během prosince a ledna se dostanete levně do hlavnho města Lotyšska. Akční letenky do Rigy nabízí Ryanair a letět můžete klidně na prodloužený víkend od soboty do úterka. Pokud budete chtít letenky na únor, pčítejte s cenou okolo tisícovky. K detailům návštěvy tohoto kouzelného města se nebudeme rozepisovat, jelikož jsme to již učinili v samostatném průvodci po Rize.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  8. Fort de France za 14 490 Kč

    Naprostou exotiku, Martinik, lze aktuálně navštívit za skvělých podmínek. Přímo z Prahy, s jedním rychlým přestupem v Paříži, s širokým výběrem mnoha termínů v rozmezí od ledna do května 2022. V ceně letenky od Air France jsou pouze dvě příruční zavazadla, do 2 a do 10 kg, ale do této destinace byste s tím měli bez problémů vystačit.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – květen 2022

  9. Manchester od 748 Kč

    Akční letenky seženete také do Manchesteru, města proslulého hlavně fotbalem. Toto měso sehrálo v dějinách důležitou roli během průmyslové revoluce a naleznete zde zajímavá muzea i galerie, pokud fotbal není to, co by vás úplně zajímalo. Letenky jsou k dispozici u Ryanair, s odletem z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  10. Nairobi za 12 690 Kč

    Za exotikou, na safari nebo za horskou turistikou můžete vyrazit do Keni. Letenky jsou k sehnání s odletem z Prahy, vybírat lze z velmi mnoha termínů od březne do června 2022, a třeba v květnu se létá každý den! Letenky jsou nabídce Turkish airlines, což znamená rychlý přestup v Istanbulu v obou směrech a odbavená zavazadla v ceně letenky. V tomto případě je to libovolný počet na kusy, celková hmotnost nesmí přesáhnout 46 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – červen 2022

  11. Barcelona od 1 138 Kč

    Milovníci architektury, fotbalu, dobrého jídla a pití, pohodové atmosféry – takže vlastně všichni, zbystřete. Ryanait přináší novoroční letenky do Barcelony, přímým letem z Prahy, za cenu lehce přesahující 1 000 Kč. Detaily k návštěvě tohoto města, které proslavil Gaudí a chrám Sagrada Familia, jsme sepsali samostatně, tady jen zdůrazníme, že byste rozhodně němeli vynechat návštěvu slavného trhu Mercado de la Boquería. Tedy pokud máte aspoň trochu rádi dobré jídlo :)

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2022

  12. Ottawa za 12 990 Kč

    Kanadu většina lidí navštěvuje za prací, nebo za přírodou. Hlavní město Ottawa se může pro tu druhou variantu stát skvělým výchozím bodem. Letenky do Ottawy jsou teď v akční nabídce společností Air CanadaAustrian Airlines. Odbavené zavazadlo je za příplatek, po cestě dva přestupy, obojí je ale kompenzováno skvělou cenou letenek a velkým množstvím termínů na výběr.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – květen 2022

  13. Marseille od 942 Kč

    Významné fransouzské letovisko a hlavní město Provence, Marseille, stojí za návštěvu nejen v létě. Tyto profláklé destinace mají své kouzlo po celý rok, výhodou pak je, že nejsou až tak přelidněné. V Marseille si užijte nejen města, jeho muzeí a památek, ale vydejte se i na výlet do okolí, třeba do národního parku nebo k vápencovým útesům.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  14. Dubaj za 4 490 Kč

    Rychlý výlet do Dubaje stihnete ještě v prosinci s letenkami od Smartwings. Jedná se o přímý let, termínů už není moc, proto neváhejte dlouho, cena je skvělá. Odbavené zavazadlo je za příplatek, ale za tu cenu se vyplatí letět i jen na pár dní a to byste si s příručním zavazadlem měli vystačit.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás