Levné letenky po světě: Karibik za 11 790 Kč, Dubaj od 2 710 Kč, Mallorca za 3 990 Kč

Lapetka
Publikováno 25. srpna 2021

Všechny země světa začínají postupně za určitých podmínek otevírat své hranice turistům. Pokud máte i vy, stejně jako my, hlad po cestování, projděte si s námi tipy akčních letenek, které jsme pro vás vyhledali.

  1. Dubaj od 2 710 Kč

    Poměrně málo termínu, vyvážených však skvělou cenou, to je aktuální nabídka Wizzairu. Letenky z Budapešti do Dubaje seženete do 3 000 Kč. Když už budete vážit cestu do Budapešti, zvažte návštěvu tohoto města, dvoudenní zastávka zde rozhodně stojí za to.

    Odlet: Budapešt
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: září – říjen 2021

  2. Maledivy za 13 990 Kč

    Přímo z Prahy můžete cestovat na exotické Maledivy. Letenky jsou k dostání za pouhých 13 990 Kč, termínů je mnoho. Kromě prosince a ledna, kdy jsou jen zpáteční lety, můžete letět kdykoliv až do června 2020. Letenky nabízí Turkish Airlines s přestupem v Istanbulu, kde si můžete zdarma sjednat prohlídku města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: září 2021 – červen 2022

  3. Barcelona od 500 Kč

    Španělská Barcelona je nádherné město, které rozhodně stoji za návštěvu. Na své si přijdou milovníci jídla, dobrého pití, architektury i umění. Letenky seženete od skvělých 500 Kč s odletem z Vídně, takže můžete výlet spojit i s návštěvou tohoto města. Co během návštěvy nevynechat, se dočtete v našem průvodci po Barceloně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – prosinec 2021

  4. Palma Mallorca za 3 990 Kč

    Baleárské ostrovy, konkrétně Mallorcu, má ve své naídce akčních letenek společnost Smartwings. Tento středomořský ostrov můžete navštívit za necelé 4 000 Kč, a to přímo z Prahy. Létá se v obou směrech několikrát týdně, v říjnu a listopadu pak vždy v pátky. V ceně je pouze příruční zavazadlo do 8 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: srpen – prosinec 2021

  5. Řím od 592 Kč

    Romantický výlet si za pár korun lze udělat v Římě. Přímo z Prahy se tam dostanete akčními letenkami od společnosti Ryanair. V září a říjnu se létá denně, pak pondělí, středa, pátek a neděle, tam i zpět. Řím je turisticky velmi bohaté město, proto jsme rady k němu sepsali do přehledného průvodce po Římě.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2020

  6. Phuket za 13 990 Kč

    Levné letenky do Thajska aktuálně nabízí společnost Turkish Airlines. Výhod je více: mnoho termínů od října 2021 do února 2022, odlet přímo z Prahy, odbavené zavazadlo v ceně, nebo přílet přímo na jeden z nejoblíbenějších ostrovů, bez nutosti dalších přesunů. Nevýhodou mohou být delší přestupy v Istanbulu, které si ale můžete zkrátit návštěvou města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: říjen 2021 – únor 2022

  7. Sardinie od 770 Kč

    Krásné babí léto si můžete užít na Sardinii díky letenkám společnosti Ryanair. Výhodou je odlet z Katovic i Bratislavy, letenky si můžete libovolně nakombinovat. Nejlevnější termíny seženete z obou měst v září a říjnu 2021.

    Odlet: Bratislava, Katovice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  8. Kilimandžáro za 12 990 Kč

    Milovníci exotiky si tento náš tip zamilují. Akční letenky do Tanzánie, s odletem z Vídně, s prémiovými aerolinkami Qatar Airways za pouhých 12 990 Kč. Letět lze od října 2021 až do května 2022, letenky jsou k dispozici i na přelom roku, takže pokud uvažujete o oslavě Nového roku na netradičním místě, neváhejte.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: říjen 2021 – květen 2022

  9. Athény od 709 Kč

    Levně se aktuálně létá i do hlavního města Řecka, Atém. Pokud si během své letní dovolené raději užíváte u moře a nechce se vám do rozpáleného města, tyhle letenky jsou ideální příležitostí, jak toto historií nabité město poznat. Užijete si samozřejmě i skvělou řeckou kuchyni a pohostinnost.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – prosinec 2021

  10. Cancun za 13 990 Kč

    Ano, do Mexika se dají jistě sehnat i levnější letenky, ale tahle má jednu obrovskou výhodu, jedná se o přímý let. Cesta trvá okolo 12 hodin, odlet je z Vídně. Letenky nabízí společnost Austrian Airlines, u které je bohužel odbavené letadlo za příplatek, s sebou můžete zdarma vzít 2 příruční zavazadla. VYužít těchto letenek můžete od listopadu 2021 až do března 2022.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – březen 2022

  11. Vilnius od 668 Kč

    Milovníci turisticky méně exponovaných oblastí jistě zajásají nad touto nabídkou. Levné letenky do Vilniusu, hlavního města Litvy, pořídíte za výtečnou cenu necelých 700 Kč. Odlet je z Vídně, v základní ceně pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  12. Trinidad a Tobago za 11 790 Kč

    Karibský ráj na zemi, Trinidad a Tobago, můžete navštívit za akční cenu 11 790 Kč. Letenky nabízí společnost KLM, odlet je z Vídně. Termínů je mnoho, od října 2021 do března 2022, a létá se několikrát týdně. Pokud byste však chtěli na toto místě oslavit příchod nového roku, je potřeba s vyhradit téměř měsíc na přelomu roku se nelétá.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: říjen 2021 – březen 2022

  13. Malta od 770 Kč

    Akční letenky na Maltu má ve své nabídce Wizzair. Odlet je z Vídně, ale cena je tak příjemná, že se to vyplatí. Termíny za cenu do tisícovky jsou během září a října, v září spíše ke konci měsíce. Létá se obou směrech vždy ve středu a neděli, můžete si tak udělat prodloužený víkend.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: září – říjen 2021

  14. Toronto za 11 490 Kč

    LOT Polish Airlines mají ve své nabídce akční letenky do Kanady, konkrétně do Toronta. Toto město se nachází poblíž Niagarských vodopádů, takže pokud jste někdy chtěli navštívit tento přírodní skvost, máte skvělou šanci. Let je vypravován přímo z Prahy, což činí tyto letenky ještě atraktivnějšími.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: říjen 2021 – červen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás