Levné letenky na leden: Miami za 6 990 Kč, Mauricius z Prahy za 14 290 Kč, Mallorca od 463 Kč

Lapetka
Publikováno 13. listopadu 2019

Leden je měsícem, kdy nám všem v práci naskočí nový nárok na dovolenou. Není potřeba proto na nic čekat a můžete se vydat na kratší výlet i dlouhou, exotickou dovolenou. A pokud si nevíte rady s dárky na vánoce, letenky jistě potěší každého! :)

  1. Oslo od 425 Kč

    Levné letenky do Osla můžete na několik lednových termínů pořídit u společnosti Ryanair. Odlety z Katowic jsou vždy ve čtvrtky a soboty, přílety se dají sehnat téměř v libovolné dny, takže si můžete klidně udělat prodloužený víkend. Protože se Norsko řadí mezi ty dražší země, projděte si před odletem naše tipy, jak ušetřit v Norsku.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  2. Santiago de Chile za 13 990 Kč

    Pár termínů s odlete do Jižní Ameriky je k dispozici s odletem z Mnichova. Levné letenky do Chile pořídíte nejen v lednových termínech u letecké společnosti Delta Air Lines. Lety jsou s jedním přestupem v Kanadě, Atlantě, proto je potřeba vyřídit si povolení ESTA. Cena je včetně odbaveného zavazadla do 23 kg.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Delta Air Lines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Kodaň z Prahy od 457 Kč

    Během ledna můžete vybírat i z několika termínů do Dánska – letenky jsou z Prahy, cena zahrnuje pouze odbavené zavazadlo a letět můžete třeba od sobory do pondělí, takže vám bude stačit jen jeden den dovolené. Levné letenky do Kodaně nabízí společnost Ryanair. V rámci našich článků o jednotlivých městech a státech, jsme pro vás připravili i průvodce po Kodani, tak si jej po zakoupení letenek nezapomeňte pročíst.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  4. Tokio za 11 890 Kč

    Japonsko, exotická země vycházejícího slunce, jistě láká mnoho cestovatelů. Nyní je poměrně dostupná, díky letenkám společnosti Air China. Levné letenky do Tokia, jsou s odletem z Vídně a v ceně je zahrnuto jedno příruční a až dvě odbavená zavazadla o jednotlivé hmotnosti až 23 kg. K dispozici je několik odletových termínů, přílet je k dispozici poslední lednový den, ale pokud vám nevadí přesah do února, máte možnosti termínů mnohem více.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Eindhoven od 463 Kč

    Mnoho možností máte na výlet do Eindhovenu – letenky jsou k dispozici z Vídně, Prahy i Katowic za velmi podobnou cenu, tedy pod 500 Kč. Termínů z Prahy je nejméně, takže výhodu mají cestovatelé z jižní a severní Moravy. Termíny odletů jsou vesměs od čtvrtku do soboty, přílety od neděle do úterý. Tipy k ubytování, cestě z letiště nebo i dopravě po městě, najdete v průvodci po Eindhovenu, který jsme pro vás sepsali.

    Odlet: Vídeň / Praha / Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  6. Mauricius za 14 290 Kč

    Lednový termín je ideální pro vánoční dárek v podobě letenek za teplem a exotikou – obdarovaný alespoň nemusí dlouho na skutečný dárek čekat. No a Mauricius je zase tou ieální destinací pro takový dárek! V lednu můžete vybírat ještě z mnoha termínů – odlety i přílety jsou třikrát týdně. Akční letenky na Mauricius nabízí společnost Alitalia a v ceně jsou dvě příruční i dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Marseille od 463 Kč

    Druhé největší město Francie, významný obchodní přístav, hlavní město oblíbené části Provence – to je Marseille. Zaletět si sem v lednu za příznivou cenu 463 Kč, můžete díky společnosti Ryanair, která levné letenky do Marseille nabízí.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  8. Johannesburg za 12 390 Kč

    Hlavní město JAR, Jihoafrické republiky, můžete navštívit v lednu 2020 za akční cenu 12 390 Kč. Na letu z Berlína jsou na obou cestách dva poměrně rychlé přestupy v Káhiře, v ceně je příruční i dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Berlín Schoenefeld
    Aerolinky: Egyptair
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Odessa od 463 Kč

    Z Katowic si můžete levně zaletět do Ukrajiské Oděsy. Letenky nabízí společnost Ryanair, případně, pro více variant, můžete vyhledat i kombinace letů společností Ryanair a Wizzair. Jsme si vědomi toho, že Oděsa není úplně známou destinací, ale i tak věříme, že má co nabídnout. Tipy k tomuto městu najdete v našem průvodci po Oděse.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: leden 2020

  10. Bangkok za 13 990 Kč

    Co lepšího může najít vaše partnerka nebo partner pod stromečkem, než letenky do Thajska? Navíc s odletem brzy po svátcích? Tak neváhejte a kupujte! Akční letenky do Bangkoku nabízí společnsot Turkish Airlines, cena zahrnuje dvě příruční zavazadla a libovolný počet odbavených, přičemž jejich celková hmotnost nesmí přesáhnout 30 kg – můžete proto v Thajsku vyrazit na nákupy a nijak se neomezovat. Odlet je z Prahy, výhodou je rychlý přestup v Istanbulu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Palma Mallorca od 463 Kč

    Mallorca není jen destinace, kam se v létě zaletíte okoupat k moři. Díky její geografické poloze jsou zde i v lednu teploty okolo 14°C a počasí převážně slunečné, takže se nemusíte obávat a můžete si zaletět tuto destinaci prozkoumat i turisticky. Do Mallorcy se za skvělou cenu pod 500 Kč dostanete z Vídně se společnosti Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  12. Miami za 6 990 Kč

    Tuto cenovou bombu jsme si nemohli nechat pro sebe, i když je odlet z Milána – tam se však pohodlně dostanete za necelých 500 Kč, odkaz najdete v dalším tipu. Pokud se vám podaří data dobře zkombinovat, můžete let do USA spojit i s prohlídkou Milána, nebo Bergama, které obě za návštěvu stojí. Levné letenky do Miami pořídíte u Air Europa, a cena zahruje jen příruční zavazadlo. Pokud byste chtěli využít i letu do Milána, tam je to stejně.

    Odlet: Milán
    Aerolinky: Air Europa
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Milán od 463 Kč

    Levné letenky do Milána nabízí s odlety z Vídně, Prahy i Katowic společnost Ryanair. Výlet do dvou italských měst, Milána a Bergama, stojí za to sám o sobě, nicméně pokud ho dokážete zkombinovat s letem do Miami, který jsme pro vás našli v předchozím tipu, bude výlet nezapomenutelný.

    Odlet: Praha / Katowice / Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  14. Kolombo za 12 990 Kč

    Ne úplně masová a komerční, ale zato velmi vstřícná k individuální turistice bez cestovky je Srí Lanka. Poku chcete začít cestovat na vlastní pěst, ale bojíte se a navíte přesně kam, Srí Lanka by pro vás mohla být tou pravou volbou. Akční letenky na Srí Lanku koupíte v mnoha lednových termínech u společnosti Emirates. Přestup je v Dubaji, na jedné cestě poměrně dlouhý, proto jej zkuste využít k návštěvě Dubaje díky nabídce Dubai Stopover. Odlet je z Prahy a cena zahrnuje jedno příruční a libovolný počet odbavených zavazadel do celkévé hmotnosti 15 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Emirates
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Kolín nad Rýnem od 463 Kč

    Kolín nad Rýnem patří mezi nejstarší německá města. Co do velikosti je 4. největším německým městem a pyšní se řadou památek. Akční letenky do Kolína nad Rýnem pořídíte z Katowic jak u společnosti Ryanair, tak i Wizz Air – nejvíce termínů pak získáte kombinací obou těchto společností.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: leden 2020

  16. Maledivy za 16 490 Kč

    Přímo z Prahy můžete letět se společnosti Emirates na kouzelné Maledivy. Let je s jedním přestupem v Dubaji, pokud bude dostatečně dlouý, můžete mezipřistání využít k návštěvě města. V ceně letenky je příruční i libovolný počet odbavených zavazadel o celkové maximální hmotnosti 15 kg. Emirates také nabízí 20MB bezplatného Wi-Fi na palubě, a to pro každé zařízení zvlášť, takže si můžete neodkladné e-maily vyřídit i během letu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Emirates
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Malmö od 466 Kč

    Pokud vás to táhne na sever a nepotřebujete se v zimě ohřívat v exotických destinacích okolo rovníku, mohl by vám výlet do Malmö vyhovovat. Letenky seženete u Wizz Air, s odletem z Katowic. Odlety jsou vždy v pátek, přílety v neděli nebo pondělí, takže tam můžete strávit dle libosti víkend i celý týden.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden 2020

  18. Trinidad a Tobago za 11 290 Kč

    Akční letenky na Trinidad a Tobago, exotický ostrov v Karibském moři kousek od Venezuely, seženete v lednu přímo z Prahy. Akční letenky do Port of Spain, hlavního města tohoto ostrovního státu, koupíte již za 11 290 Kč u společnosti Air Canada. Letenky zahrnují i odbavené zavazadlo, na cestě jsou dva přestupy, jeden z nich v Kanadě, proto mějte na paměti, že je potřeba vyřídit si cestovní povolení ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás