Levné letenky na leden: Ekvádor za 12 990 Kč, Jordán od 503 Kč, Dubaj za 7 790 Kč

Lapetka
Publikováno 17. listopadu 2021

Tentokrát využijeme nadcházejících svátků a usnadníme vám přemýšlení nad vánočními dárky. Přinášíme tipy na letenky do celého světa s odletem v průběhu ledna, které můžete skvěle využít jako nápaditý dárek pod stromeček.

  1. Riga od 400 Kč

    Hned první tip je určen všem skrblíkům, kteří nevyhledávají známé a hojně navštěvované turistické destinace. Riga, největší město Pobaltí, v sobě skrývá zároveň to nejlepší, co v této oblasti můžete najít. Historické centrum města vás uchvátí, hlad můžete zahnat v obřím tržišti, složeném z pěti Zeppelin hangárů, a žízeň uhasit v některé z mnoha pivnic, kde čepují kromě známých piv také speciály z malých pivovarů. Letenky hledejte u Ryanair, odlet je přímo z Prahy. Další detaily k této destinace naleznete v průvodci po Rize.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  2. Maledivy za 13 990 Kč

    Skvělý tip na dárek pod stromečkem, to jsou letenky za exotikou, konrétně na Maledivy. Dovolenou, kterou vám bdue každý závidět, pořídíte u FlyDubai s odletem přímo z Prahy. Po cestě vás čeká jedno mezipřistání v Dubaji, které můžete využít k návštěvě Expa. Vstupenky dostanete zdarma k letenkám.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden 2022

  3. Pisa od 889 Kč

    Milovníci Itálie zajásají, akční letenky do Pisy nabízí s odletem z Prahy Ryanair. Šikmá věž je jedním z míst, která jsou turisticky hojně navštěvovaná, ale na druhou stranu, by nemělo zůstat opomenuto jen proto, že tam jezdí hodně lidí. Náš tip je, že letenkami do Pisy rozhodně pod stromečkem nikomu radost nezkazíte.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  4. Los Angeles za 12 390 Kč

    Západ USA lze aktuálně dá navštívit levně díky akčním letenkám do Los Angeles. To může být skvělým výchozím bodem pro návštěvu některého z národních parků, ale nudit se nebudete ani v samotném LA, třeba ve filmových studiích. Letenky nabízí FinnairBritish Airways s jedním přestupem v Londýně nebo Helsinkách.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden 2022

  5. Kyjev od 412 Kč

    Hlavní město Ukrajiny, Kyjev, můžete levně navštívit díky letenkám s odůletem z Wroclawi. Letenky hledejte u Ryanair, s cenou se dostanete na příjemných zrhuba 400 korun. Kyjev bude zajímavý pro milovníky náboženských staveb, dominantu tvoří velký klášterní komplex Kyjevskopečerská lávra, který je zapsán na seznamu UNESCO.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  6. Guayaquil za 12 990 Kč

    Jihoamerický Ekvádor nepatří k těm nejnavštěvovanějším lokalitám jako je Peru nebo Brazílie. Pokud ale vezmete v potaz, že pod Ekvádor spadají Galapágy, jedinečné místo na zemi, které díky přírodním rozmanitostem zkoumal Charles Darwin, zjistíte, že tohle místo za návštěvu rozhodně stojí. Odlet je z Mnichova ve druhé půlce ledna s aerolinkami Air Europa, po cestě vás čeká jedno mezipřistání v Madridu a po cestě tam také technický stop je v hlavním městě Quito, které je položené vysoko v horách.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden 2022

  7. Malaga od 453 Kč

    Pokud preferujete jižanské státy, pohostinnost místních a teplejší podnebí, pak zamiřte do Malagy. Letenky nabízí Wizz Air, s odletem z Vídně. Malaga je město s mnohými zajímavostmí, co nevynechat a jak ušetřit, si můžete přečíst v našem průvodci po Malaze.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden 2022

  8. Soul za 12 890 Kč

    Akční letenky do Soulu jsou k dostání s odletem přímo z Prahy. Jejich výhodou je jedno mezipřistání v Istanbulu a neomezený počet odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 30 kg. Některá mezipřistání jsou delší, pokud takové na svém letu budete mít, pak můžete využít turistickou prohlídku města, která je poskytována zdarma. Zařídit si ji lze po příletu do Istanbulu. Letenky má ve své nabídce Turkish Airlines.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden 2022

  9. Lisabon od 503 Kč

    Lisabon, hlavní město Portugalska, vás uchvátí svými starodávnými tramvajemi, projíždějícímí úzkými, křivolakými uličkami. Na každém rohu si můžete dát skvělou kávu a vynikající proslulé listové pečivo, Pastéis de Nata. My se ho na naší návštěvě Portugalska nemohli dojíst! Akční letenky do Lisabonu hledejte u Wizz Air, odlet je z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden 2022

  10. Kigali za 12 990 Kč

    Hlavní a největší město Rwandy, Kigali, mohou navštívit milovního dobrodružství a adrenalinu, přeci jen to není země, kam se masově jezdí. Vyrazit zde můžete na vulkán, vyrazit na trek do výzkumného střediska Diane Fossey nebo některého z mnoha národních parků. Letenky s odletem z Prahy nabízí Qatar Airways, 2 odbavená zavazadla jsou v ceně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden 2022

  11. Gdaňsk od 443 Kč

    Troufáme si říct, že Gdaňsk patří mezi top města v Polsku, a pokud byste váhali, které navštívit, Gdaňsk vás rozhdoně nezklame. Dominantou města je 83 metrů vysoká radnice ze 14. století, z dalším zajímavostí bychom zmínili Neptunovu fontánu, katedrálu a typické hanzovní domy na pobřeží. Akční letenky do Gdaňsku jsou z odletem z Wroclawi, a k sehnání jsou u společnosti Ryanair.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  12. Toronto za 11 490 Kč

    Navštívit Kanadu, konkrétně Toronto, by automaticky mělo znamenat nejen návštěvu hokeje, ale také jendoho z největších přírodních úkazů na světě, Niagarských vodopádů. Místo je to profláklé, ano, ale to neznamená, že bychom ho měli automaticky vyřazovat ze svého cestovního seznamu. Akční letenky do Toronta nabízí LOT, s odletem z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden 2022

  13. Akaba od 503 Kč

    Předposlední tip jsme nechali pro opravdové dobrodruhy a milovníky neznáméno. Akaba, jediné přímořské a přístavní město Jordánska, je turisticky navštěvovaná především v létě za koupáním, ale pokud máte rádi netradiční destinace, nesáhnete výletem do tohoto města vedle. Historie osídlení se zde datuje několik tisícovek let před naším letopočtem, a tak zde najdete například pevnost, nebo historické jádro ze 7. století.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  14. Dubaj za 7 790 Kč

    Přímým letem z Prahy do Dubaje, to je další tip, jak ohromit své blízké pod stromečkem. Letenky za akční ceny má v nabídce společnost Smartwings, odbavená zavazadla jsou za příplatek a letět lze v průběhu celého ledna.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás