Levné letenky na duben: Brisbane za 16 990 Kč, Madrid od 504 Kč, Montreal za 9 790 Kč

Lapetka
Publikováno 12. února 2020

Pokud nepatříte mezi ty, kteří u velikonoční koledy nesmějí chybět, můžete se zaradovat – díky těmto svátkům většinu z nás čekají dva volné dny, což znamená více volna za méně dovolené, a proto jsme pro vás vybrali jsme tipy na dubnové letenky.

  1. Brindisi od 409 Kč

    Až na samotný jih Itálie, do městečka Brindisi, si můžete levně zaletět v dubnu 2020. Akční letenky do Itálie pořídíte u společnosti Ryanair, s odletem z Vídně. Brindisi je přístavní městečko v oblasti nazývané Apulie a jako v každém talském městečku zde naleznete krásné historické budovy a užijete si skvelou kuchyni. Pokud budete mít čas, můžete si udělat výlet do nedalekého města Bari.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: duben 2020

  2. Brisbane za 16 990 Kč

    Levné letenky do Austrálie z Prahy nejsou úplně běžnou záležitostí. Nyní je v akci nabízí Korean Air – let z Prahy do Brisbane seženete za pouhých 16 990 Kč. Tato skvělá cena zahrnuje také odbavené zavazadlo a je vykoupená jedním dlouhým přestupem v Soulu. Pokud vám to nevadi, neměli byste zaváhat, tato cena je opravdu parádní!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Korean Air
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Varšava od 480 Kč

    Lákavou nabídkou jsou také akční letenky do Varšavy. Letenky koupíte u Wizz Air s odletem z Vídně, takže jsou zajímavé hlavně pro jihomoraváky, obyvatelům severní moravy se vyplatí jet do Varšavy jinak. Varšava je krásné historické město, které byste neměli na svých poznávacích cestách opomíjet, jen protože je “za rohem” a proto může působit málo exotisky nebo zajímavě.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben 2020

  4. Namibie za 12 990 Kč

    S akční cenou letenek do Windhoeku v Namibii přichází 5* aerolinky Qatar Airways. Letenky s odletem z Vídně na duben 2020 koupíte za skvělou cenu 12 990 Kč, a to včetně odbaveného a dvou příručních zavazadel. Během obou letů je jeden přestup v Kataru.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Athény od 504 Kč

    Levné letenky do Athén nejsou k sehnání kdykoliv si zamanete, proto byste tuto nabídku neměli jen tak minout. Akční letenky přináší Wizz Air s odletem z Vídně. Athény si v dubnu užijete, jelikož se vyhnete spalujícím vedrům velkoměsta a budete si tak světoznámé památky užít dosytosti. Až budete chozením unavení, sedněte si do některé z tavern, kde jsou místní (ne v úplném centru) a ochutnejte pravý řecký gyros nebo frappé.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben 2020

  6. Boston za 8 990 Kč

    Levné přímé lety do Bostonu pořídíte aktuálně z Vídně. Akční letenky do USA operují United Airlines s Austrian Airlines. V ceně není odbavené zavazadlo. Návštěvu Bostonu můžete spojit s hokejem a jít se podívat na zápas NHL, kde hraje náš aktuálně nelepší český hráč David Pastrňák.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: United Airlines / Austrian Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Madrid od 504 Kč

    Hlavní město Španělska, Madrid, můžete navštívit s nízkým rozpočtem díky letenkám od společnosti Wizz Air. Odlet je z Vídně a letenky za tuto cenu seženete v dubnu 2020. Madrid je místem, kde můžete vidět ty největší fotbalové hvězdy – své zázemí zde mají kluby Real Madrid nebo Villa Real, tak zkuste sehnat lístky na La Ligu a užijte si pravou jižanskou fotbalovou atmosféru.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben 2020

  8. Lima za 8 990 Kč

    Pokud hledáte levné letenky do Jižní Ameriky, využijte akční letenku do Peru, známého třeba slavným Macchu Picchu. Odlet je z Madridu – levné letenky do Madridu seženete u Wizz Air (tip výše). Zpáteční letenky do Limy pořídíte za skvělou cenu 8 990 Kč. V ceně je sice jen příruční zavazadlo, ale odbavené si můžete dokoupit v průběhu rezervace. Lety najdete v průběhu dubna a května.

    Odlet: Madrid
    Aerolinky: Turkish Airlines / Latam Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Brémy od 504 Kč

    Levné letenky do Brém seženete u společnosti Wizz Air na duben 2020. Odlet je z Vídně. Brémy jsou nádherným městem na severu Německa, a jsou druhým největším přístaven v Německu. Pokud už jsme na mnoha místech byli, tohle může být jedno z těch méně profláknutých, které stojí za návštěvu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben 2020

  10. Kapské Město za 12 690 Kč

    S jedním rychlým přestupem v Doha můžete sehnat akční letenky do Kapského města. Toto město v JAR se umisťuje na předních místech žebříčků o nejfotogeničtější město na světě. Naleznete zde majestátní a světoznámou Stolovou horu, nebo mys Dobré naděje. Levné letenky do JAR přináší Qatar Airways se dvěma příručními a odbavenými zavazadly v libovolném množství, do maximální hmotnosti 30 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Malta od 504 Kč

    Perla Středomoří, to je Malta a Maltu můžete navštívit doslova za pár korun – letenky seženete za cenu jen málo přesahující 500 Kč. Levné letenky na Maltu seženete u společnosti Wizz Air s odletem z Vídně. Tento nádherný a zajímavý ostrov si zaslouží speciální pozornost, proto jsme sepsali samostatného průvodce po Maltě.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben 2020

  12. Reykjavík za 6 390 Kč

    ČSA nabízí v průběhu jara akční letenky na islandský Reykjavík. Země s několika přírodními kontrasty je dostupná přímými lety z Prahy. Cena akční letenky do Reykjavíku s příručním zavazadlem vás vyjde na 6 390 Kč. Island je velmi fotogenickou a zajímavou zemí – jsou zde termální prameny, gejzíry, vodopády, ledovce, sopky, i vysoké hory.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: ČSA
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Zadar od 409 Kč

    Levné letenky do Chorvatska seženete také s odletem z Vídně. Přistávat budete v Zadaru, který mnoho čechů zná především z letních dovolených, ale toto město rozhodně stojí za samostatnou návštěvu. Před odletem si můžete projít našeho průvodce po Zadaru, kterého jsme pro vás sepsali v samostaném článku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: duben 2020

  14. Gruzie za 5 390 Kč

    Akční letenky do Gruzie, země, které je mezi turisty, stále více oblíbená, nabízí polská letecká společnost LOT. Kromě netradiční, ale velmi zajímavé kuchyně, nabízí Gruzie i spoustu kulturního nebo přírodního vyžití. Let je s krátkým přestupem ve Varšavě, s odletem z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: LOT
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Castellon od 504 Kč

    Castellon je malé, kouzelné přístavní městečko na jihovýchodě Španělska. Pokud nejste fanoučky destinací které sdílíte společně se stovkami až tisíci dalšími turisty, je tento tio pro vás tím pravým. Castellon se nachází kousek od Valencie, takže pokud byste zatoužili po větším městě, můžete se vydat na výlet sem. Levné letenky přináší s odletem z Vídně Wizz Air.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben 2020

  16. New York za 11 790 Kč

    Přímo z Prahy do New Yorku, se dvěmi odbavenými zavazadly, můžete letět se společností Singapore Airlines. Během obou letů je jeden přestup ve Frankfurtu. Letenky seženete nejen na duben 2020.  Letenky zakoupíte s minimálně týdenní dobou pobytu – zpáteční letenka lze zakoupit nejdříve na sedmý den ode dne odletu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Singapore Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Thessaloniki od 504 Kč

    Levně můžete letět i na sever Řecka, do Thessaloniki, neboli Soluně, což je město menší a méně turisticky navštěvované, než Athény. Zajímavé památky naleznete i tady a pokud nejste milovníky historie a nezajímají vás antické ruiny, může být Soluň zajímavou alternativou. Na našich stránkach naleznete průvodce po Soluni, ve kterém se můžete na tuto cestu inspirovat.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben 2020

  18. Montreal za 9 790 Kč

    Se zajímavou nabídkou letenek do Montrealu přichází Air Canada společně s Austrian Airlines. Akční letenku do Montrealu koupíte za 9790 Kč s odletem z Vídně. Velkou výhodou této letenky do Kanady je přímý let, nevýhodou pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air Canada / Austrian Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás