Levné letenky: Guam z Prahy za 14 790 Kč, Sao Paulo za 11 990 Kč, Melbourne za 14 990 Kč

Lapetka
Publikováno 20. listopadu 2019

Tak, jako každou středu, vám i tentokrát přinášíme tipy na ty nejlepší akční letenky do celého světa.

  1. Bordeaux od 656 Kč

    Na přelom ledna a února seženete levné letenky do Bordeaux. Toto univerzitní město s bohatou historii můžete navštívit s letenkami od společnosti Ryanair, přímo z Prahy. Jak už to u nízkonákladovek bývá, cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  2. Kuala Lumpur za 9 490 Kč

    Začátek roku je ideálním termínem pro návštěvu Asie. My jsme pro vás vybrali letenky do Malajsie, s odletem z Vídně. Levné letenky do Malajsie přináší společnost China Southern Airlines a v ceně máte zahrnuto jedno příruční a jedno odbavené zavazadlo do 23 kg. VYbírat můžete z termínů od ledna 2020 až do dubna 2020.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Southern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Londýn od 528 Kč

    Levné letenky do Londýna přinášíme častěji, protože se jedná o oblídenou turistickou destinaci a letenky se dají pořídit velmi levně. Tentokrát pro vás máme tip na letenky od společnosti Wizz Air, s odletem z Prahy a příletem na Londýnské letiště Luton. V Londýně si můžete vyřídit London Pass, který vás opravňuje ke vstupu zdarma na mnoho památek. Další tipy, jak v Londýně ušetřit, najdete u nás taky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2019 – únor 2020

  4. Melbourne za 14 990 Kč

    K protinožcům se můžete zaletět podívat za příznivou cenu pod 15 000 Kč. Letenky do Austrálie přináší společnost Air China, odlet je z Mnichova, ale za tuto parádní cenu by to nemělo být překážkou, navíc když cena zahrnuje kromě příručního i dvě odbavená zavazadla, každé o maximální hmotnosti 23 kg. Na obou letech je poměrně dlouhý přestup v Pekingu, který můžete využít k návštěvě města, nebo Velké čínské zdi – nebo klidně na každé cestě k jedné z těch věcí. Zeď doporučujeme brzy ráno, je možné, že tam budete sami. Pokud se rozhodnete letiště opustit, nezapomeňte si přímo na letišti vyřídit bezplatná víza.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Kišiněv od 1 216 Kč

    Hlavní město Moldavska, Kišiněv, se považuje za jedno z nejzelenějších měst Evropy. Vy se do něj můžete můžete zaletět podívat díky letenkám společnosti Wizz Air. Na cenu do 1 500 Kč se dostanete ve durhé polovině ledna, cena zahrnuje pouze příruřní zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden 2019

  6. Guam za 14 790 Kč

    Tichomořský ostrovní ráj, to je Guam, a vy se na něj můžete podívat přímo z Prahy, za skvělých 14 790 Kč, díky letenkách společnosti China Airlines. Dostupné termíny jsou v květnu a červnu 2020. Cena letenky zahrnuje jedno příruční a dvě odbavená zavazadla, každé maximálně do 23 kg, takže nějakou potápěcí a šnorchlovací výzbroj si můžete vzít v pohodě s sebou.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Bari od 765 Kč

    Levné letenky do Bari, italského přístavního městečka se skvělou atmosférou, pořídíte u letecké společnosti Wizz Air. Letenky se pohybují od ceny 765 Kč do necelých 1 500 Kč a k dispozici je mnoho hlavně lednových termínů, ale několik jich seženete i v únoru a březnu 2020. Bari není úplně známou destinací, proto si přečtěte našeho průvodce po Bari.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  8. Jakarta za 11 790 Kč

    Indonésii můžete navštívit a procestovat s letenkami společnosti Air China. Levné letenky do Jakarty, hlavního města Indonésie, pořídíte v mnoha termínech od prosince 2019 až do května 2020, přičemž v prosinci a lednu je termínů méně. Cena ze letenku zahrnuje i dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Brusel od 525 Kč

    Město čůrajícího chlapečka (ale i méně známé holčičky a pejska), můžete navštívit za příznivou cenu 525 Kč přímo z Prahy. Levné letenky do Bruselu přináší Ryanair a vybírat můžete z opravdu velkého množství lednových termínů. Pokud vám to plán dovolené na zbytek roku dovolí, kupte si letenku na více dní a výlet do Belgie spojte i s návštěvou Brugg a Gentu. Před cestou si pročtěte naše tipy k návštěvě Bruselu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  10. Sao Paulo za 11 990 Kč

    Levné letenky do Jižní Ameriky nebývají v nabídce často, proto jsme velmi rádi, když vám je můžeme nabídnout. Tentokrát jsme pro vás našli letenky z Vídně do Sao Paulo. Levné letenky do Brazílie, konkrétně jejího největšího města Sao Paulo, přináší letecká společnost Turkish Airlines a vybírat můžete z těrmínů od prosince 2019 do března 2020. V ceně leteky jsou zahrutá čtyři zavazadla – dvě příruční a dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Göteborg od 524 Kč

    Pokud máte rádi severské země, pak nesmíte přehlédnout levné letenky do Göteborgu. Do druhého největšího města Švédska se dostanete za cenu jen o něco málo převyšující 500 Kč. Termín si můžete vybrat od listopadu 2019 až do února 2020 a poletíte přímo z Prahy. Letenky nabízí Ryanair, takže v ceně je zahrnuto pouze příruční zavazadlo. V minulosti jsme pro vás sepsali 10 věcí, které musíte vědět před odletem do Göteborgu, tak si článek nezapomeňte projít.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – únor 2020

  12. Manila za 10 690 Kč

    Během prosince 2019 a pak od února do dubna 2020 seženete levné letenky do Manily. Filipíny jsou státem, složeném z několika tisíc ostrovů a na své si na nich přijdou milovnící válení se na pláži, přírody, i ti, kteří rádi poznávají nové kultury a místa. Na Filipínách můžete levně cestovat mezi jednotlivými ostrovy i na nich, proto svou dovolenou můžete strávit velmi aktivně. Letenky nabízí společnost Air China, cena zahrnuje o dvě odbavená zavazadla a přestupuje se v Pekingu – přestupy jsou poměrně dlouhé, proto se podívejte o pár boxíku výše, k tipu na letenku do Melbourne, kde jsme popsali, co můžete v Pekingu během dlouhého přestupu dělat.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Niš od 469 Kč

    Z Bratislavy se dostanete do srbského města Niš za méně, než 500 Kč. Toto opomíjené evropské město není úplně obvyklou destinací, ale za návštěvu rozhodně stojí, proto neváhejte a vydejte se sem na výlet. Letenky z Bratislavy přináší společnost Ryanair, letět za tuto výhodou cenu můžete od prosince 2019 až do února 2020. Cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  14. Okinawa za 11 590 Kč

    Slavné japonské sakury kvetou na přelomu března a dubna. A mimo jiné i a toto obdodí vám přináši levné letenky do Okinawy společnost Air China. Sakury začínají kvést na jihu Okinawy, takže je budete mít hezky “při ruce”. Letět za akční cenu 11 590 Kč můžete od února do června 2020 a cena letenky zahrnuje kromě příručního i dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Stavanger od 482 Kč

    Tento týden přicházíme i s trochu netradičnější severskou destinací – přístavním městem Stavanger, které leží na jihozápadě Norska, na pobřeží Severního moře. Letenky seženete u společnosti Wizzair během ledna a února 2020. Odlet je z Katowic a bez dalších poplatků můžete mít s sebou pouze příruční zavazadlo. Jelikož je Norsko známé tím, že je tam draho, inspirujte se před cestou v našem článku 33 tipů, jak ušetřit v Norsku.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – únor 2020

  16. Panama za 11 490 Kč

    Do Střední Ameriky se dostanete levně s letenkymi společnosti Air Europa. Výhodou je rychlý přestup v Madridu, cena však zahrnuje pouze příruční zavazadlo. Levné letenky do Panamy pořídíte s odletem z Mnichova, vybírat můžete z termínů od ledna až do dubna 2020.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air Europa
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Benátky od 525 Kč

    Kouzelné a jedinečné Benátky můžete navštívit za skvělou cenu na přelomu ledna a února 2020. Pokud byste se rádi zúčastnili věhlasného karnevalu, budete si muset za letenky připlatit – karneval začíná v roce 2020 8. února, letenky kolem 500 Kč přitom seženete nejpozději s návratem 9. 2. 2020. Odlet je z Prahy, letenky nabízí Ryanair a v ceně je pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  18. Phnom Penh za 10 990 Kč

    Kambodža, ač sousedí s turisticky vyspělejšími zeměmi, Thajskem a Vietnamem, je stále poměrně neobjevenou destinací. Pokud byste se sem zatoužili podívat, máte teď šanci pořídit si levné letenky u společnosti Air China. Jak je u této společnosti zvykem, cena za letenku zahrnuje i příruční zavazadlo. Vybírat můžete z mnoha termínů od prosince 2019 až do května 2020.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás