Levné letenky: Chile za 10 990 Kč, Londýn od 254 Kč, Madeira za 3 890 Kč

Lapetka
Publikováno 15. září 2021

U milovníků cestování je hlad po tomto koníčku obrovský. Prohledali jsme nabídky akčních letenek a našli pro vás těchto 14 zajímavých tipů.

Než se na cestu vadáte, zkontrolujte si podmínky vstupu i návratu, třeba na stránkách ministerstva zahraničí.

  1. Londýn od 254 Kč

    Levné letenky do Londýna má ve své nabídce společnsot Ryanair. Ty nejlevnější zpáteční seženete za skvělou cenu 254 Kč, v zářijových termínech, s odletem z Katovic a Krakova. Pokud vám termín nevyhovuje, nezoufejte, až do konce roku se dostanete s cenou letenek pod tisícikorunu. Pokud se pro výlet rozhodnete, vězte, že Londýn je poměrně drahé město – před cestou si proto projděte naše tipy, jak v Londýně ušetřit.

    Odlet: Katovice, Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – prosinec 2021

  2. Havana za 11 990 Kč

    Exotický Karibiky, konkrétně fotogenickou a barevnou Kubu, můžete navštívit díky akčním letenkám společnosti Air France. Let je odbavován z Berlína, s jedním přestupem v Paříži. Termíny jsou k dispozici od listopadu 2021 do dubna 2022, pokud nespěcháte, seženete letenky ve zpátečním směru i v květnu. Za odbavené zavazadlo si doplatíte, v ceně jsou pouze dvě příruční do 10 a do 2 kg.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – květen 2022

  3. Billund od 380 Kč

    Akční letenky do dánského města Billund má v nabídce společnost Ryanair. Název města, Billund, vám možná nic neřekne, ale LEGO zná jistě každý. Spojitost je taková, že se zde nachází Legoland a tato slavná firma v tomto městě vznikla. Co zde během návštěvy neminout, jsme sepsali do samostatného průvodce po Billundu.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2020

  4. Madeira za 3 890 Kč

    Přímo z Prahy jsou k zakoupení levné letenky na Madeiru u TAP Portugal. Letenek za tuto cenu seženete mnoho, a to zejména v první polovině roku 2022. Odlet je přímo z Prahy, což je velkou výhodou těchto letenek. Mínusem je pak delší přestup v Lisabonu, který však můžete využít k návštěvě tohoto krásného města. Odbavené letadlo je za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – červen 2022

  5. Milán od 688 Kč

    Severní Itálie, móda, architektura, umění, skvělá gastronomie a káva. To vše naleznete v Miláně, městě, které rozhodně stojí za návštěvu. Co si přát víc? Skvělou cenu letenek? Odlet z Prahy? Našli jsme. Od září do prosince jsou letenky k mání za skvělých 688 Kč, levnější jsou zářijové termíny, ale i v prosinci se ceny drží pod tisícovkou. Během výletu rozhodně nevynechte návštěvu skvostného Bergama, které máte cestou z nebo na letiště.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – prosinec 2021

  6. Montreal za 11 990 Kč

    Nejen za hokejem se navštěvuje Montreal. Toto Kanadské město je nyní levně a jednoduše dostupné – a to až do června 2022. Se společností Air Canada, u které letenky seženete, se tam můžete vypravit přímo z Prahy. Nevýhodou je příplatek za odbavené zavazadlo, výhodou velmi rychlý přestup.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: září 2021 – červen 2022

  7. Birmingham od 770 Kč

    Akční letenky do Birminghamu teď seženete u Wizz Air, na zářijové a říjnové termíny. Odlet je z Krakova a jak to u nízkonákladovek bývá, cena je bez odbaveného zavazadla. V Birminghamu nachází muzeum Cadbury World, je to ideální destinace pro milovníky čokolády. V areálu čokoládovny je i zábavní park. Pokud jste spíše sportovními fanoušky, zajděte se podívat do domovského stadionu klubu Aston Villa.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září – říjen 2021

  8. Zanzibar za 11 790 Kč

    Schovat se před zimou do teplých končin a navíc na krásný, exotický ostrov vám umožní letenky od společnosti KLM. Zanzibar je ostrov v Indickém oceánu, poblíž Tanzánie, který by neměl chybět na seznamu žádného cestovatele. V ceně letenky je kromě 2 příručních, také 1 ks odbaveného zavazadla s hmotností do 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: říjen 2021 – duben 2022

  9. Agadir od 935 Kč

    Velmi málo termínů za tuto cenu, ale stále jdou ještě sehnat, tak neváhejte dlouho! Akční letenky do Maroka má v nabídce Ryanair. Odlet je z Vídně, létá se ve čtvrtky a neděle, v obou směrech, a je tak možné si v Agadiru naplánovat prodloužený víkend. Nejlevnější letenky koupíte na listopad 2021.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  10. Kostarika za 13 990 Kč

    Střední Amerika, konkrétně Kostarika, to je náš další tip na akční letenky. Termínů není mnoho, a jsou k dispozici pro termíny od ledna do března 2022. V ceně letenky je i odbavené zavazadlo, odlet je z Vídně, po cestě rychlý přestup v Amsterdamu. V případě zájmu hledejte u KLM.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022

  11. Santorini od 948 Kč

    Prodloužit si léto mimo hlavní turistickou sezónu, avšak stále v příjemných teplotách, můžete díky letenkám na Santorini. Odlet je z Vídně, akční ceny nabízí Ryanair i Wizz Air, letenky můžete libovolně kombinovat tak, aby vám vyhovoval termín a cena. Letenky v termínech září a říjen 2021 koupíte do ceny okolo 1 500 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: září – říjen 2020

  12. Nairobi za 11 990 Kč

    Od března do července 2022 seženete levné letenky do Keni. Termínů je k dispozici stále dost a třeba v květnu se létá v obou směrech denně. Let operuje společnost Turkish Airlines, u které můžete mít s sebou 2 příruční a libovoný počet odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 46 kg. Na obou letech z Prahy vás čeká jeden rychlý přestup v Istanbulu. Do Keni se tradičně jezdí na safari za zvířaty, ale na své si příjdou i milovníci krásné přírody a odpočinku na pláží.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – červenec 2022

  13. Brusel od 519 Kč

    Babí léto můžete strávit v Belgii za velmi příjemnou cenu letenek. Zpáteční akční letenky pořídíte s odletem z Prahy i Bratislavy za cenu okolo 500 Kč. Během návštěvy Bruselu si zajeďte ještě do nepříliš vzdálených Brugg, které vás svou atmosférou okouzlí – zkuste si vše naplánovat tak, abyste zde alespoň jednu noc přespali. Večerní atmosféra tomuto městu moc sluší.

    Odlet: Praha, Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  14. Chile za 10 990 Kč

    Další destinací, kam aktuálně seženete akční letenky za dobrou cenu, je Jižní Amerika. Levné letenky do Chile jsou v nabídce za skvělých 10 990 Kč u společnosti Iberia a vybírat můžete z termínů od listopadu 2021 až do března 2022. V ceně je pouze příruční zavazadlo, to odbavené je za příplatek. Let má jedno mezipřistání v Madridu.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – březen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás