Levné letenky: San Francisco za 6 790 Kč, Barcelona od 438 Kč, Bangkok za 10 990 Kč

Lapetka
Publikováno 27. října 2021

Dnes pro vás máme tipy na akční letenky do celého světa. Odlety jsou z Prahy ale i okolních letišť, mnohdy můžete díky tomu navštívit na jednom výletě hned dvě místa.

  1. Birmingham od 258 Kč

    Do konce roku 2021 si můžete levně zaletět do Birminghamu. Pokud milujete suchý britský humor, místní atmosféru a kulturu, pak se vypravte i jinam, než do profláklého Londýna. Letenky s odletem z Katovic pořídíte u Ryanair.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  2. Bangkok za 10 990 Kč

    Akční letenky přímo z Prahy do Bangkoku naleznete v nabídce společnosti Finnair. Po cestě vás bude čekat jeden rychlý přestup v Helsinkách, letenka zahrnuje pouze příruční zavazadlo. Pokud plánujete po Thajsku cestovat, zkuste se podívat na místní letenky třeba do Chiang Mai. Odtud se můžete postupně přesouvat na jih, nebo si po prohlídce severu zase zaletět na vyhlídnuý ostrov.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – duben 2022

  3. Brusel od 385 Kč

    Brusel nepatří mezi nejvyhledávanější Evropská města a mnoho lidí se zde podívá po cestě do kouzelných Brugg, známých i ze stejnojmenného filmového trháku. V Bruselu si dejte věhlasnou wafli, podívejte na náměstí, sochu čůrajícího chlapečka, holčičky i pejska, nebo navštivte Atomium.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  4. Mauricius za 15 790 Kč

    Posledních pár letenek na exotický Mauricius seženete s odletem přímo z Prahy u Austrian Airlines. Lety se dají sehnat s přestupem do 1 hodiny ve Vídni, což je výhoda. Nevýhodou je, že odbavené zavazadlo je pouze za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – duben 2022

  5. Stockholm od 354 Kč

    Opět obě společnosti, Ryanair i Wizz Air, nabízejí levné letenky do Stockholmu. Odlet je z Krakova, což je jedna z dalších ideálních příležitostí, jak navštívit dvě zajímavá města najednou.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  6. Lima za 11 990 Kč

    Jižní Amerika za skvělou cenu 11 990 Kč, to jsou akční letenky do Peru se společností KLM. Jak už to u tohoto přepravce bývá, cena zahrnuje pouze 2 příruční zavazadla o váze 10 a 2 kg. Po cestě vás čeká jeden přestup v Amsterdamu. Odlet je z Berlínského letiště Brandenburg v termínech od ledna do května 2022.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – květen 2022

  7. Milán od 382 Kč

    Město módy, Milán, můžete za pár korun vidět díky letenkám společnosti Ryanair. Odlet je z Vídně, takže výlet můžete spojit i s návštěvou tohoto nádherného, historického města. Přilet je do Bergama, kousek od Milána a pokud budeme mít čas, věnujte tomuto městečku aspoň půlden, stojí to za to.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  8. Guayaquil za 12 990 Kč

    Ekvádor je nádherný, ale Galapágy jsou rájem na zemi a jediným místěm na světě, kde na vás bude čekat nedotčená příroda a zvířátka, která se nebojí, protože zde nemají přirozeného nepřítele a necítí se v ohrožení. Akční letenky do Ekvádoru seženete na dlouhé období od ledna do června 2022, po cestě je jedno mezipřistání v Madridu a na cestě tam také technický stop v Quitu. Letenky shánějte u Air Europa.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – červen 2022

  9. Palma Mallorca od 385 Kč

    Tenhle tip ja naprostou peckou mezi levnými letenkami. Z Vídně na Mallorcu za necelou petistovku, na období od října 2021 do ledna 2022. Letenky nabíjí jak Ryanair, tak i Wizz Air, pro dosažení ideální ceny ve vybraném termínu hledejte proto u obou společností.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: říjen – leden 2022

  10. San Jose za 12 590 Kč

    Kostarika za hubičku. Levné letenky do San Jose nabízí společnosti Air France a Copa Airlines, ale nemusíte se bát komplikací, koupíte je jednoduše pod jedním odkazem, který naleznete níže. Během letu vás čekají dva přestupy, jeden v Paříži a druhý v Panama City, ale naštěstí žádný z nich by neměl být příliš dlouhý, pokud ano, hledejte okolní termíny.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: únor – červen 2022

  11. Kolín nad Rýnem od 341 Kč

    Levné letenky koupíte také do Kolína nad Rýnem, a to u společnosti Wizz Air. Odlet je z Katovic, pokud se pro letenky rozhodnete, mrkněte před cestou na stránky letiště, bývají zde zajímavé slevy, třeba na parkování.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  12. Johannesburg za 10 490 Kč

    Akční letenky do Johannesburgu koupíte s odletem z Vídně u prémiových Etihad Airways. Během letu proběhne jedno mezipřistání v Abu Dhabi. Velkou výhodou u těchto letenek je to, že s sebou můžete mít dvě příruční a libovolný počet odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – září 2022

  13. Barcelona od 438 Kč

    Skělý tip, který můžete využít samostatně, nebo v kombinaci s tím posledním z dnešní nabídky. Akční letenky do Barcelony, s odletem z Vídně. Levné letenky nabízí dvě z největších nizkonákladovek – Ryanair i Wizz Air, pro dosažení co nejnižší ceny proto hledejte u obou. Před odletem si nezapomeňte projít našeho průvodce po Barceloně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: listopad 2021 – únor 2022

  14. San Francisco za 6 790 Kč

    Ne, není to překlep, ani chyba! Letenky do San Franscisca opravdou koupíte za pouhých 6 790 Kč. Kde je háček? Odlet je z Barcelony, ale pozorným čtenářům jistě neušlo, že do Barceony se levně dostanou díky tipu výše. Letenky má v nabídce TAP Portugal a během letu je jeden přestup v Lisabonu, který může být i několikahodinový. Už jste někdy během jednoho leteckého výletu navštívili postupně 3 místa? Tak směle do toho a kombinujte.

    Odlet: Barcelona
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás