Levné letenky s odletem z Prahy: Seychelly za 15 490 Kč, Kodaň od 661, Bali za 15 790 Kč

Lapetka
Publikováno 22. září 2021

Další a další země otevírají své hranice zahraničním turistům. Vybrali jsme pro vás 14 akčních letenek s odletem z Prahy, díky kterým můžete zahnat svůj hlad po cestování a objevování nových zemí. Podmínky vstupu do jednotlivých zemí naleznete například zde.

  1. Kodaň od 661 Kč

    Na zářijové a říjnové termíny seženete levné letenky do Kodaně. Letenky nabízí společnost Ryanair, a v ceně je pouze příruční zavazadlo, nicméně na několikadenní návštěvu by vám měl batoh stačit. Pokud byste před výletem uvítali nějaké tipy, co v Kodani dělat, můžete se inspirovat v našem průvodci po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  2. Los Angeles za 14 790 Kč

    USA se také konečně otevírají turistům, a tak náš dnešní první tip zamíří právě na západní pobřeží Ameriky. Téměř na každý den lze sehnat akční letenky do Los Angeles, a to dokonce pro poměrně dlouhé období od listopadu 2021 až do června 2022. Letenky lze zakoupit i na přelom roku, což není standardem. Letět můžete s aerolinkami Swiss, u kterých je odbavené zavazadlo za příplatek, v ceně jsou dvě zavazadla příruční. Během letu vás bude čekat jeden rychlý přestup v Curychu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – červen 2022

  3. Edinburgh od 555 Kč

    Pokud nejste fandy válení se u moře, určitě využijte nabídky společnosti Ryanair do Edinburghu. Odlet je z Prahy, cena zahrnuje, jako u všech nízkonákladovek, pouze příruční zavazadlo. Akční letenky do Skotska jsou k dispozici na září a říjen 2021, s cenou letenky se dostanete od 500 Kč do tisícovky. Do centra se dostanete přímo z letiště pohodlně tramvají i autobusem, nejlevnější variantou je projít se asi 1 km na zastávku Ingliston Park & Ride, odkud se do centra dostanete tramvají.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  4. Bali za 15 790 Kč

    Další letenky s odletem z Prahy vás zavedou na Bali. Letenky pořídíte za skvělých cenu 15 790 Kč a letět můžete v průběhu prosince 2021 až dubna 2022, lety jsou operovány téměř denně a termíny jsou k dispozici i na přelomu roku. Letenky seženete u KLM, po cestě je jeden rychlý přestup v Amsterdamu a jeden technický stop v Sungapuru. Letenky na Bali v ceně zahrnují pouze příruční zavazadlo, ta odbavená jsou za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – duben 2022

  5. Milán od 758 Kč

    Kdo už máte větší města v Itálii procestovaná, možná jste již tuto variantu absolvovali, pokud ne nechte se inspirovat. Akční letenky do Milána s odletem z Prahy a příletem na letiště v Bergamu, což je náš tip – toto kouzelné město si jistě zamilujete. V rámci jednoho výletu tak můžete navštívit dvě města, pro návštěvu Milána jsme pro vás připravili samostatného průvodce po Miláně. Termínů v průběhu září a října 2021 je mnoho, s cenou letenek se vejdete do tisícovky. Hledejte u Ryanair.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  6. Bangkok za 12 790 Kč

    Akční letenky do Bangkoku byste si neměli nechat ujít. Odlet z Prahy, a výhodná cena letenky, to jsou pozitiva. Negativem může být delší přestup v Amsterdamu, ale můžete jej využít k návštěvě města. Příplatek za odbavené zavazadlo může být další nevýhodou, ale do Thajska toho moc nepotřebujete. Když to shrneme, není důvod s koupí váhat. KLM nabízí levné letenky do Thajska v i mimo hlavní turistickou sezónu, od října 2021 do května 2022, takže si můžete vybrat, co vám více vyhovuje.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: říjen 2021 – květen 2022

  7. Budapešť od 658 Kč

    Pro některé je Budapešť „za rohem“, pro jiné město, které je docela z ruky. Pro všechny tyto jsme do tohoto výběru zařadili levné letenky do Budapešti, s odletem z Prahy. Návštěvu této metropole by určitě žádný cestovatel neměl vynechat, jedná se o nádherné historické město, s termálními lázněmi přímo v centru města a mnoha dalšími atrakcemi, které byste neměli vynechat. Letenky má ve své nabídce Ryanair, ceny se pohybují od necelých 700 Kč a termíny k dispozici za tuto cenu jsou od září do října 2021.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  8. Seychelly za 15 490 Kč

    Exotickou dovolenou si mnoho z nás prodlužuje letní sezónu. Letenky na Seychelly nepatří mezi nejlevnější tip, který jsme kdy na tento nádherný ostrov našli, ale výhody převažují: k dispozici je velmi mnoho termínů, a to i na přelom roku, takže zde můžete klidně přivítat nový rok, v ceně jsou kromě 2 příručních také 2 odbavená zavazadla do 46 kg a během letu je pouze jeden rychlý přestup v Istanbulu. Akční letenky na Seychelly nabízí Turkish Airlines.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: září 2021 – červen 2022

  9. Paříž od 1 486 Kč

    Akční letenky do Paříže seženete s odletem přímo z Prahy u Ryanair. Termínů k dispozici je poměrně hodně, a letenky s cenou okolo 1 500 Kč jsou k sehnání na termíny od listopadu 2021 do února 2022, takže zde můžete strávit velmi romantickým způsobem i svátek všech zamilovaných.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021 – únor 2022

  10. Rio de Janeiro za 13 590 Kč

    Akční letenky do Brazílie jsou k sehnání s příletem do Rio de Janeiro, a to na období od listopadu 2021 do března 2022. Termínů již není mnoho, ale vybrat se stále dá. Letenky jsou v nabídce společností Eurowings, Latam Airlines a Lufthansa, s odletem z Prahy a mezipřistáním v Brazílii a buď v Barceloně nebo ve Frankfurtu. Letenky nicméně koupíte najednou, nemusíte se obávat, že byste je museli kombinovat sami. Odbavené zavazadlo je za příplatek, v ceně je jen jedno příruční do 8 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – březen 2022

  11. Krakov od 639 Kč

    S Krakovem se to má podobně jako s Budapeští – někteří mají toto město na dosah, pro jiné už je daleko. Velmi zajímavé letenky nabízí společnost Ryanair, u které můžete za velmi příjemné ceny, které začínají na 639 Kč, tyto letenky sehnat. To nejzajímavější na nich je, že je za tuto cenu můžete sehnat i s celodenním mezipřistáním v Londýně. Termíny k dispozici jsou během září a října 2021.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  12. Kostarika za 15 990 Kč

    Dalším tipem, který jsme připravili, vás zavedou do San José. Akční letenky do Kostariky jsme zařadili do našeho výběru nedávno, ale tento tip je výhodný v tom, že odlet je přímo z Prahy. Let operuje KLM, což znamená, že za odbavené zavazadlo je potřeba si připlatit. Nejvíce termínů je k dispozici hlavně v únoru a březnu 2022, ale pár termínů je v prodeji i v lednu. Na této cestě počítejte s jedním rychlým přestupem v Amsterdamu, na zpáteční cestě je navíc technický stop v Libérii.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022

  13. Brusel od 893 Kč

    Slavné sochy čůrajícího chlapečka, ale i méně známé čůrající holčičky a pejska můžete na vlastní oči vidět díky akčním letenkám společnosti Ryanair. Pokud jich využijete, určitě si udělejte i výlet do nedalekých Brugg, které se proslavily i ve filmu. Pokud to půjde, zkuste tady strávit alespoň jednu noc, večerní atmosféra je zde moc fajn. Letět za akční cenu můžete v průběhu září a října 2021.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  14. Mauricius za 15 790 Kč

    Nekonečné pláže s bílým pískem a tyrkysové moře jako z plakátu vás čekají na ostrově Mauricius. Zpáteční letenku pořídíte za akční cenu 15 790 Kč u společnosti Austrian Airlines. Kromě akční ceny je výhodou této letenky i velmi rychlý přestup ve Vídni. V ceně jsou pouze dvě příruční zavazadla, odbavené je za příplatek. Termíny, mezi kterými můžete vybírat jsou od listopadu 2021 až do dubna 2022, létá se zhruba 3krát týdně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – duben 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás