Levné letenky: New York z Prahy za 7 990 Kč, Mallorca od 471 Kč, Manila za 10 900 Kč

Lapetka
Publikováno 11. září 2019

Jako každý týden, i tuto středu vám přinášíme výběr akčních letenek. Vybrali jsme destinace po celém světě, takže vám vyhovíme, ať už toužíte po exotickém a dalekém dobrodružství, nebo víkendovce po Evropě.

  1. Brusel od 633 Kč

    Hlavní město Belgie můžete navštívit s irskou leteckou společností Ryanair. Nepříliš známou informací je, že krome slavné sochy čůrajícího chlapečka, můžete v Bruselu nalézt také sochy čůrající holčičky a pejska! Další informace se dočtete v našem průvodci po Bruselu. Odlety jsou z Prahy, v ceně letenky je malé příruční zavazadlo. Akční letenky do Bruselu jsou dostupné od září do prosince.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair Termíny září – prosinec 2019

  2. Funchal za 3 990 Kč

    Portugalský ostrov Madeira můžete navštívit se společností TAP Portugal. Levnou letenku na Funchal pořídíte v průběhu dubna, nejvíce termínů je pak k dispozici během června 2020. Odlet i přílet je do Prahy. Delší čas na přestupu při letu tam, můžete využít k návštěvě hlavního města Portugalska Lisabonu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Oděsa od 467 Kč

    Na koupání v Černém moři už bude v průběhu podzimu asi chladno, ale akční letenky do ukrajinské Oděsy můžete využít k návštěvě památek. Zpáteční levné letenky do Oděsy jsou dostupné z Katowic v průběhu celého listopadu. V rámci programu „Fly Silesia“ můžete využít 50% slevu na dvou a vícedenní parking na nehlídaném parkovišti P2, pokud přijedete automobilem s českou nebo slovenskou SPZ.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019

  4. Kathmandu za 11 590 Kč

    Hlavní město Nepálu můžete navštívit díky společnosti Air China. Akční letenky do Kathmandu, s odletem z Frankfurtu pořídíte za skvělou cenu 11 590 Kč, včetně odbaveného zavazadla. Historické památky Kathmandu, s nichž 7 je na seznamu UNESCO, můžete navštívít od listopadu 2019 do června 2020.

    Odlet: Frankfurt
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Oslo od 429 Kč

    Do norského hlavního města, Osla, nabízí nejdostupnější letenky společnost Ryanair s odletem z Krakowa. Zpáteční akční letenka vás vyjde na skvělých 429 Kč, v ceně je malé příruční zavazadlo. Před cestou si můžete přečíst náš průvodce po Oslu.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2019

  6. Havana za 11 790 Kč

    Aerolinky Air Canada nabízejí velmi levné letenky na Kubu. S odletem z Vídně můžete letět v termínu od ledna do března 2020 za cenu 11 790 Kč včetně odbaveného zavazadla. Upozrňujeme na přestup v Torontu, ke kterému budete potřebovat vyřídit cestovní povolení ETA (nespleťte si s ESTA do USA!).

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Alicante od 741 Kč

    Ryanair aktuálně nabízí zpáteční akční letenky do Alicante z Berlína, jen za 741 Kč. V kalendáři je dostupných několik desítek podzimních termínů, letí se vždy v pátek, v neděli a ve středu.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2019

  8. Bangkok za 11 190 Kč

    Kdo chce oslavit Vánoce a Nový rok na písčitých plážích, pod zářivým thajským sluncem, může využít akční letenky do Bangkoku od China Eastern Airlines. Zpáteční letenku s odletem z Prahy, včetně odbaveného zavazadla, můžete pořídit za akční cenu 11 190 Kč. Termíny jsou dostupné od září do března 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Eastern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Palma Mallorca od 471 Kč

    V průběhu celého listopadu můžete díky Ryanairu letět na Mallorcu a zpět jen za 471 Kč. Odlétá se z berlínského letiště Tegel, kam vás z ČR levně dopraví třeba autobusy Regiojet a Flixbus. Kalendář aktuálně nabízí několik desítek termínů.

    Odlet: Berlin Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019

  10. Manila za 10 900 Kč

    Ke konci turistické sezóny pořídíte levné letenky na Filipíny z německého Mnichova – letenky za 10 900 Kč nabízí čínské aerolinky Air China. Cena zahrnuje příruční i odbavené zavazadlo. Většina letů má delší přestup v Pekingu, který můžete využít v rámci 72 hodinového bezvízového pobytu v Číně k jeho návštěvě. Bezvízový tranzit je nutné vyřídit přímo na letišti.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Bologna od 471 Kč

    Za italskými památkami a dobrým jídlem se dostanete z blízké Bratislavy se společností Ryanair. Levné letenky do Bologni pořídíte v průběhu celého října, další termíny jsou dostupné z Berlína. Před odletem se můžete inspirovat naším průvodcem po Bologni.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  12. New York za 7 990 Kč

    S akční nabídkou letenek do New Yorku přichází British Airways společně s American Airlines. Za zpáteční letenku s odletem a příletem do Prahy zaplatíte 7 990 Kč. Cena letenky zahrnuje pouze příruční zavazadlo. Akční letenky do New Yorku se dají pořídit v mnoha termínech od listopadu do března 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Toulouse za 471 Kč

    Velmi levné letenky do Toulouse ve Francii prodává Ryanair s odletem z berlínského letiště Schönefeld. Za 471 Kč je na výběr několik listopadových termínů.

    Odlet: Berlín Schönefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019

  14. Dakar za 8 590 Kč

    Láká vás exotika? Portugalské aerolinky TAP nyní nabízejí akční letenky do Senegalu jen za 8 590 Kč, odlétá se z Vídně a odbavené zavazadlo je jen za příplatek. Výhodou je poměrně rychlý přestup v Lisabonu. Akční letenky jsou dostupné během listopadu 2019 a od ledna do března 2020.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Kluž od 473 Kč

    Ačkoliv rumunská Kluž nepatří mezi turisty hojně vyhledávané oblasti, má určitě mnoho co nabídnout. Centrum města vás oslní svými historickými uličkami a muzei, okolí Kluže pak svou přírodou. Akční letenky do Kluže pořídíte u Wizz Air s odletem z Vídně. V nabídce je několik listopadových termínů.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2019

  16. Hongkong za 9 690 Kč

    Akční letenky do Hongkongu má ve své aktuální nabídce společnost Air China. Termínů je stále poměrně dost, odlétá se z Vídně, cena zpáteční letenky za 9 690 Kč zahrnuje jedno odbavené zavazadlo s hmotností do 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Doncaster Sheffield od 479 Kč

    Několik podzimních termínů do anglického Doncasteru nabízí s odletem z Wroclavi společnost Wizz Air. Z Doncasteru můžete navštívít města Leeds, Manchester, nebo se projít v domovském lese Robina Hooda – Sherwoodu. Akční letenka do Doncasteru vás vyjde s příručním zavazadlem na 479 Kč.

    Odlet: Wroclav
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad – prosinec 2019

  18. Phnom Penh za 11 290 Kč

    Levné letenky do Kambodži mají ve své nabídce aerolinky Air China. Zpáteční letenku s odletem z Mnichova koupíte za 11 290 Kč. V ceně letenky je zahrnuto jedno příruční a jedno odbavené zavazadlo do 23 kg. Letenky za akční cenu pořídíte během poměrně dlouhého období prosince 2019 – května 2020, zahrnujícího i hlavní sezónu.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás