Levné letenky: Martinik z Prahy od 10 184 Kč, Valencie od 784 Kč, San Francisco za 7 990 Kč

Lapetka
Publikováno 2. září 2020

Hledali a sepsali jsme pro vás tipy na zajímavé akční letenky do celého světa. V dnešních době se situace kolem cestování rychle mění, a do některých zemí se stále bez problémů nemůže – ale některé ceny jsou jsou tak nízké, že se vyplatí si letenku, na pozdější období, koupit. Aktuální situaci okolo možnosti vycestovat do konkrétních zemí můžete sledovat na speciální stránce Ministerstva zahraničí.

  1. Varšava od 406 Kč

    Varšava je nádherným městem, které by nemělo být na seznamu žádného cestovatele opomenuto jen proto, že je “za rohem”. Akční letenky do Varšavy má teď ve své nabídce Ryanair – ve většině termínů lze letět za cenu něco málo přesahující 400 Kč, a zhruba do tisícovky byste se měli dostat na všechny termíny do února 2021. Nabídka je výhodná zejména pro jihomoraváky – odlet je z Vídně a tam i zpět se létá každý den od pátku do úterý.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2020 – únor 2021

  2. Fort de France z Prahy od 10 184 Kč

    Za skvělých 10 184 Kč teď koupíte letenky na exotický ostrov v Karibském moři. Akční letenky na Martinik seženete s odletem přímo z Prahy, na termíny od října 2020 až do května 2021. Ceny se pohybují vesměs do 13 000 Kč, což je pořád velmi nízko, tak neváhejte dlouho. Nízká cena je vykoupená dlouhým přestupem v Paříži (např. 1 den a 10 hodin), a tak jsou letenky vhodné pro ty, kdo nemají problém si výlet spojit i s prohlídkou dalšího města. Využít mohou našeho průvodce s tipy na cestu do Paříže. Na zpáteční cestě jsou přestuoy stejně dlouhé, odlet může být z jiného letiště, nicméně také v Paříži.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Transavia France / Air Caraibes
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Palma Mallorca od 523 Kč

    Pozdní koupání pro ty otužilejší, nebo krásné treky s nádhernými výhledy pro turisty – to vše stihnete ještě letos. Akční letenky na Mallorcu seženete s odletem z Vídně u Ryanair. Většina termínů na září je za cenu okolo 500 Kč, do listopadu se pak dostanete na ceny do zhruba 1 600 Kč. Počítejte s tím, že odbavené zavazadlo je za příplatek. Ušetřit můžete tak, že se ve skupině domluvíte a koupíte si třeba jen 1 odbavené zavazadlo, kam si všichni uložíte věci, které nemůžete mít s sebou v příručním zavazadle.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2020

  4. Bali za 13 990 Kč

    V hlavní sezónu, tedy od ledna do března 2021 lze sehnat levné letenky na Bali. Odlet je z Prahy a cena zahrnuje kromě 2 příručních, také libovolný počet odbavených zavazadel v celkové hmotnosti do 30 kg. Na obou letech je po jednom rychlém přestupu v Istanbulu. Cena platí pro 2 cestující – pokud chcete letět sami, zaplatíte o 500 Kč více.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Boloňa od 784 Kč

    Do Itálie se dostanete pohodlně a levně přímo z Bratislavy. Akční letenky do Boloni koupíte u Ryanair na termíny od konce října 2020 do prosince 2020. Nejnižší ceny jsou na nejdřívější termíny, v prosinci počítejte zhruba s 1 500 Kč za zpáteční letenky. Tam i zpět se lítá vždy v pondělí a pátek. Co zde vidět, nebo jak ušetřit, se dočtete v našem průvodci po Boloni.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2020

  6. Houston za 8 390 Kč

    Hláška “Houstone, máme problém” zlidověla. Problém nicméně rozhodně nemáme s cenami letenek z Prahy do Houstonu! K dispozici je velmi mnoho termínů od září 2020 až do června 2021 a cena je skvělých 8 390 Kč, navíc jen s jedním, velmi rychlým přestupem v Amsterdamu. Let provozuje společnost KLM, která má v rámci ceny pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Tallinn od 523 Kč

    Do hlavního města Estonska se teď můžete levně podívat díky společnosti Wizz Air. Ta nabízí akční letenky do Tallinnu s odletem z Vídně a na období od září do listopadu 2020 je koupíte za cenu okolo 500 Kč. Lety jsou operovány v úterý, čtvrtek a sobotu. V pozdějších termínech jdou zatím ceny nahoru, a tak pokud chcete letět, hledejte letenky od září do prosince 2020. Z Vídně do Tallinu létá také Ryanair, pro ty nejlepší ceny si můžete letenky klidně nakombinovat.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: září – prosinec 2020

  8. Tokio za 10 990 Kč

    Od října 2020 až do dubna 2021 seženete levné letenky do Tokia. Termíny jsou ideální, protože můžete navštívit Japonsko i v době, kdy kvetou sakury. Letenky má ve své nabídce společnost KLM (let tam) a Air France (cesta zpět), koupíte je však bez problémů najednou na odkaze níže. Odbavená zavazadla jsou u obou společností za příplatek, a v obou směrech je po jednom přestupu – v Amsterdamu a v Paříži.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM / Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Bukurešť od 523 Kč

    Dalším tipem z nabídky nízkonákladovky Wizz Air, jsou akční letenky do Bukurešti. Z Vídně se do hlavního města Rumunska dostanete za cenu něco málo přeashující 500 Kč v průběhu září až prosince 2020. Lety jsou operovány téměř denně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září – prosinec 2020

  10. Nairobi za 10 990 Kč

    Akční letenky do Nairobi teď prodává společnost Qatar Airways. K dispozici je poměrně dost termínů na období od ledna do dubna 2021, s výjimkou března 2021, kdy nejsou k dispozici odlety (příletové termíny v nabídce jsou). Výhodou je jeden rychlý přestup v Doha v obou směrech a 2 příruční a libovolný počet odbavených zavazadel (do maximální celkové hmotnosti 30 kg) v ceně letenky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Turku od 465 Kč

    Akční letenky do Turku má aktuálně v nabídce přepravce Wizz Air. Odlet je z Krakowa a vybírat můžete z mnoha termínů od září 2020 až do dubna 2021. Nejnižší ceny letenek jsou od ledna do dubna 2021, kdy se létá 4x týdně. V ostatních termínech počítejte s cenou lehce přesahující 1 000 Kč.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září 2020 – duben 2021

  12. Mexico City za 9 990 Kč

    Střední Ameriku můžete prozkoumat díky akčním letenkám, které aktuálně nabízí společnosti KLM a Air France. Odlet je z Vídně, na každé cestě jeden přestup (Amsterdam a Paříž) a v ceně jsou zahrnuta dvě příruční zavazadla. Termíny, během kterých můžete za tuto cenu letět jsou od října 2020 až do května 2021.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: KLM / Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Catania od 885 Kč

    Z Katovic se levně dostanete na Sicílii s aerolinkami Ryanair v průběhu září a října 2020, přičemž nejlevnější termíny jsou koncem října. Pokud pojedete do Katovic autem, podívejte se před odletem na stránky letiště, často jsou zde zajímavé slevy, aktuálně třeba 30% sleva na delší než 2denní parkování na parkovišti P2 pro vozy s českou a slovenskou SPZ.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2020

  14. Manila za 12 990 Kč

    Oslavit příchod Nového roku na exotickém ostrově. Klidně i opuštěnějším. Nebo na ohromné párty u oceánu. Nebo v horách, na samotě uprostřed dechberoucích rýžových polí. To vše umožňují Filipíny, země tisíce ostrovů. Akční letenky do Manily, hlavního města této země, teď pořídíte na termíny od listopadu 2020 až do dubna 2021. Letenky nabízí společnost Turkish Airlines, u které jsou odbavená zavazadla v ceně a rychlý přestup v Istanbulu téměř samozřejmostí.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Valencie od 523 Kč

    Od září do listopadu 2020 teď seženete levné letenky do Valencie. Využít tak můžete posledních letních dní a vydat se na pozdní dovolenou u moře. Nebo za krásami Španělska, jak je komu libo. Letenky do 550 Kč koupíte na celé září a říjen 2020, lety jsou obden: pondělí, středa, pátek a neděle. Později pak ceny začínají stoupat, ale v listopadu ještě najdete většinu termínů za cenu do 800 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2020

  16. San Francisco za 7 990 Kč

    Západní pobřeží USA můžete prozkoumat za velmi příznivých podmínek – akční letenky do San Francisca nabízí s odletem z Prahy společnost Air France. Termíny k dispozici za tuto cenu jsou od září 2020 do dubna 2021 a cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo. V obou směrech je jeden rychlý přestup v Paříži.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Billund od 505 Kč

    Udělat radost sobě i dětem a zaletět si na výlet do Legolandu můžete letos na podzim. Billund samozřejmě není jen Legoland. Další tipy, co v tomto městě navštívit, naleznete v průvodci po Billundu, který jsme pro vás sepsali samostatně. Díky letenkám společnosti Wizz Air vás výlet nebude stát nijak moc – letenky za cenu kolem pětistovky seženete i na prodloužený víkend, od pátku do pondělí. Letenky seženete u Wizz Air s odletem z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září – prosinec 2020

  18. Singapur za 11 990 Kč

    Akční letenky do Singapuru má ve své nabídce společnost Turkish Airlines. Vybírat lze z termínů od října 2020 do března 2021 – výjimkou jsou odlety, které nejsou v prosinci 2020 a lednu 2021 operovány. Přiletět je samozřejmě možný i v těchto měsících. Velkou výhodou těchto letenek je krátký přestup v Istanbulu, odlet z Prahy a libovolný počet odbavených zavazadel v ceně (do maximální celkové hmotnosti 30 kg).

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás