Letenky levně: Maledivy za 10 490 Kč, Chorvatsko od 524 Kč, Palma Mallorca od 681 Kč

Redakce
Publikováno 17. dubna 2019

Přinášíme vám každotýdenní výběr těch nejlevnějších letenek, u některých z nich můžete navíc využít slevový kupón Pelikán.

  1. 🇲🇻 Maledivy za 10 490 Kč

    Se skvělou nabídkou přišla společnost Alitalia – letenky na exotické Maledivy prodává jen za 10 490 Kč. Jedná se o přímý let, cena letenky zahrnuje dvě odbavená zavazadla po 23 kg. Zde dobré zprávy končí. V nabídce je jediný termín, který se dost možná rychle vyprodá. Odlétá se z Milána, kam z Prahy létá easyJet i Ryanair.

    Odlet: Milán Malpensa
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář

  2. 🇭🇷 Pula za 524 Kč

    Parádní letenky do Chorvatska nabízí Ryanair s odletem z berlínského letiště Tegel. Na květen je dostupných pár kousků ověšených cenovkou 524 Kč. Do Berlína vás levně dopraví autobusy Flixbus a Regiojet.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  3. 🇹🇹 Port of Spain za 10 790 Kč

    Velmi zajímavé letenky do exotické destinace nabízí společnost United Airlines s odletem z Prahy. Karibské souostroví Trinidad a Tobago můžete navštívit již za 10 790 Kč. Počet dostupných termínů je široký, cena letenky zahrnuje odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  4. 🇪🇸 Mallorca od 681 Kč

    Na květen a červen nabízí low-cost Ryanair zpáteční letenky na Mallorcu, jejichž ceny začínají na 681 Kč. Do hranice tisíce korun se vejdou desítky různých termínů.

    Odlet: Berlín Tegel, Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen a červen 2019

  5. 🇨🇴 Bogota za 11 790 Kč

    Akční letenky do Kolumbie nabízejí Turkish Airlines s odletem z Vídně. Dostupných termínů je více než dost, cena letenky zahrnuje dva kusy odbavených zavazadel po 23 kg. Výhodou je poměrně krátký přestup na nedávno otevřeném istanbulském letišti.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. 🇧🇬 Bourgas za 681 Kč

    Akční letenky do Bulharska koupíte na květen u společnosti Ryanair. Vypravit se můžete do přímořského letoviska Bourgas, doba pobytu je ve všech termínech 7 nocí.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  7. 🇹🇭 Bangkok za 10 290 Kč

    Levné letenky do Thajska nabízí společnost Ukraine International Airlines s odletem z Prahy. Kalendář nabízí velké množství dostupných termínů, letenka zahrnuje odbavené zavazadlo do 23 kg. Na cestě zpět budete mít dostatek času k prohlídce Kyjeva.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ukraine International Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. 🇫🇷 Paříž od 1 047 Kč

    Nejlevnější letenky do Paříže s odletem z Prahy koupíte za 1 047 Kč u společnosti Ryanair. V kalendáři hledejte odlety v červenci 2019, v dalších měsících jsou ceny vyšší o desítky až stovky korun. K přečtení vám doporučujeme ještě našeho průvodce po Paříži.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen až říjen 2019

  9. 🇩🇴 Santiago, Dominikánská republika za 11 990 Kč

    Americké aerolinky United nabízejí na velké množství termínů zpáteční letenky z Prahy do Dominikánské republiky jen za 11 990 Kč. V ceně je zahrnuto odbavené zavazadlo do 23 kg. V obou směrech budete mít dostatek času na prohlídku New Yorku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. 🇵🇹 Porto od 1 310 Kč

    Porto patří mezi ta zajímavější evropská města, vypravit do něj se můžete třeba s nízkonákladovým Ryanairem z berlínského letiště Schonefeld. Aktuálně nejnižší ceny letenek jsou na závěr roku, kdy za ty zpáteční zaplatíte jen 1 310 Kč. V létě vás zpáteční letenka vyjde na stále skvělých 2 500 Kč.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen a listopad 2019

  11. 🇰🇭 Phnom Penh za 12 490 Kč

    Levné letenky do Kambodži na celý rok 2019 nabízí společnost Air China. V ceně letenky je zahrnuto odbavené zavazadlo do 23 kg, do Mnichova vás levně odvezou autobusy Regiojet.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  12. 🇷🇸 Niš od 288 Kč

    Nejlevnější letenky do Srbska aktuálně nabízí nízkonákladový Ryanair s odletem z Bratislavy a Vídně. Ve vybraných termínech v květnu a červnu 2019 můžete tam i zpět letět dohromady za 288 Kč. Niš je třetí největší město v Srbsku, leží na jihozápadě země.

    Odlet: Bratislava, Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen a červen 2019

  13. 🇮🇳 Dillí za 10 490 Kč

    Levné letenky do Indie především za září a říjen letošního roku nabízejí holandské aerolinky KLM. Odlétá se z Prahy a dostupných termínů je poměrně dost. Cena letenky zahrnuje odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  14. 🇪🇸 Barcelona za 1 310 Kč

    V závěru roku se můžete vypravit do španělské Barcelony. Na její hlavní letiště létá z Prahy Ryanair a ty nejlevnější letenky nabízí již za 1 310 Kč. Na rozdíl od vzdálenějšího letiště Girona můžete v tomto případě k dopravě do centra města využít městskou dopravu. Další tipy vám nabídne náš průvodce po Barceloně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen-prosinec 2019

  15. 🇺🇸 Washington za 11 790 Kč

    Přímým letem z Vídně do hlavního města USA nyní můžete letět jen za 11 790 Kč. Kalendář nabízí dostatek různých termínů, cena letenky zahrnuje pouze příruční zavazadlo. Let operuje společnost Austrian Airlines.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Austrian Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  16. 🇯🇴 Ammán od 1 305 Kč

    Letenky do Jordánska nabízí Ryanair již od 1 305 Kč. Za tuto cenu můžete letět z Prahy ve dvou květnových termínech, v ty ostatní je letenky dražší o nižší stovky korun.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás