Letenky na víkend: Oslo od 277 Kč, Londýn od 454 Kč, Madrid od 495 Kč

Lapetka
Publikováno 19. února 2020

Tento týden jsme pro vás vybrali tipy na víkendové letenky do blízkých i vzdálenějších měst. U nás si vyberou všichni, bez ohledu na záliby či preferovaný typ velikosti města – stačí se začíst :)

  1. Oslo od 277 Kč

    Na termíny od února až do června 2020 můžete sehnat levné letenky do Norska. S odletem z Vídně je nabízí Ryanair, pro odlet z Katowic je to pro většinu letů také Ryanair, ale můžete zkusit hledat i u Wizz Ait – pár termínů se u nich najde také. Protože jsou severské zeměcdocela drahé, zkuste se před cestou inspirovat v našem článku s tipy, jak ušetřit v Norsku.

    Odlet: Vídeň / Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – červen 2020

  2. Billund od 279 Kč

    Levné letenky do Bilundu nyní pořídíte za skvělou cenu u irských Ryanair. Billund je město v Dánsku, známé především Legolandem, a i firma LEGO má zde své sídlo. Levné letenky pořídíte s odletem z Vídně. Jelikož je Billund zajímavým městem, věnovali jsme se mu samostatně a sepsali jsme průvodce po Billundu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – duben 2020

  3. Stuttgart od 403 Kč

    Levné letenky do Stuttgartu nabízí s odletem z Vídně Ryanair. Letět můžete za nízkou cenu v březnu a dubnu 2020. Návštěvu tohoto němeského města by si neměli nechat ujít zejména milovníci automobilů – město má v této oblasti bohatou historii a naleznete zde i muzea firem Mercedes Benz a Porsche.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – duben 2020

  4. Brusel od 403 Kč

    Od pátku do neděle můžete levně letět z Vídně do Bruselu. Letenky nabízí společnost Ryanair na měsíc březen 2020. Během výletu si zkuste naplánovat i výlet do nedalekých Brugg – toto město vás svou atmosféru jistě okouzlí. Pokud to nebudete stíhat, vrátit se můžete i v pondělí. V Bruselu můžete navštívit Atomium, nebo zkusit najít méně známé kamarády slavné sochy čůrajícího chlapečka – čůrající holčičku a pejska. Před odletem si můžete projít našeho průvodce po Bruselu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  5. Londýn od 454 Kč

    s Wizz Airem můžete letět za příjemnou cestu do hlavního města Velké Británie. Levné letenky do Londýna seženete s odletem z Bratislavy i Krakowa a to na termíny od února až do května 2020. Londýn se  řadí mezi ta nejdražší města – pokud se chystáte navštívit některé památky, zvažte koupi tzv. London Passu. Více o něm, ale i další tipy, jak ušetřit, si přečtěte v našem průvodci po Londýně.

    Odlet: Bratislava / Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor – květen 2020

  6. Varšava od 454 Kč

    To, co bývá blízko, často přehlížíme, láká nás exotika a vzdálené kraje. Byla by však škoda opomenout například návštěvu hlavního města Polska. Levné letenky Do Varšavy koupíte u Wizz Air s odletem z Vídně, což je ideální pro Jihomoraváky, kteří mají toto město trochu z ruky. Ve Varšavě naleznete Staré město i moderní čtvrť a obojí stojí za vidění.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – červenec 2020

  7. Bologna od 495 Kč

    Itálie je rájem gurmánu, kultury i památek, a vy se do tohoto státu můžete podívat díky levným letenkám společnosti Ryanair, z Prahy do Boloni. Toto město je opravdovou gurmánskou mekkou – až se dosyta najíte, chvilku so odpočiňte u vynikající a zároveň levné kávy dle vaši chuti, a pak se projděte na vyhlídku nad město. Další tipy naleznete v našem průvodci po Boloni.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – květen 2020

  8. Niš od 447 Kč

    Levné letenky do Niše nyní koupíte u společnosti Ryanair. Vybírat můžete z termínů na prodloužené víkendy (pátek – pondělí) od února do května 2020. Niš je třetím nějvětším městem Srbska a na své si zde příjdou milovníci jídla, památek, ale i ti, kteří se rádi jen tak procházejí městem a nasávají místní atmosféru – plné kavárničky se jim jistě zalíbí.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – květen 2020

  9. Soluň od 495 Kč

    Soluň může být zajímavou alternativou pro návštěvu Řecka, pokud vás úplně nelákají Athény s množstvím turistů. Letenky na prodloužený víkend od pátku do pondělí pořídíte u Ryanair s odletem z Prahy. Pokud nevíte, co byste v tomto měste mohli podniknout, můžete se inspirovat v našem průvodci po Soluni.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2020

  10. Priština od 495 Kč

    Pokud di potrpíte na návštěvu neprofláknutých a málo navštěvovaných destinací, pak tohle je pro vás ten pravý tip. Levné letenky do Prištiny nyní seženete u Wizz Air, s odletem z Vídně na termíny od dubna do května 2020. Priština je multikulturní město, známé jako univerzitní centrum pro studenty z okolních zemí.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben – kveten 2020

  11. Doncaster Sheffield od 768 Kč

    Rychlý výlet od soboty (odlet po poledni) do neděle (odlet v neděli ve 21:00), si můžete udělat z Katowic do města Doncaster Sheffield. Levné letenky do Velké Británie, avšak ne do hlavního města, přináší společnsot Wizz Air. Doncaster je město severně od Londýna, blízko Manchesteru a Liverpoolu, takže pokud si výlet dobře naplánujete, můžete se zde vydat třeba na skvělý fotbal. Vzhledem k situaci okolo Brexitu sledujte podmínky pro vstup do Anglie – pas místo občanky je jistotou, kterou nic nezkazíte.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – duben 2020

  12. Madrid od 495 Kč

    Hlavní město Španělska, Madrid, můžete navštívit od března do července 2020 za příjemnou cenu okolo 500 Kč. Letenky koupíte u Wizz Air, od pátku či soboty do soboty nebo neděle – kombinujte dle libosti. V Madridu můžete navštívit fotbalový zápas světových kvalit – své zázemí zde mají kludy Real Madrid a Villa Real.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – červenec 2020

  13. Brémy od 495 Kč

    Velmi mnoho termínů víkendových letenek za akční cenu je k dspozici z Vídně do Brém. Letenky pořídíte u společnosti Wizz Air, s termíny od února do dubna 2020. Brémy uspokojí fanoušky sportu (slavná fotbalový klub Werden Brémy), botaniky (obrovský rododendrový park), i vesmírné nadšence – je zde vybudováno interaktivní vesmírné centrum.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor – duben 2020

  14. Sofie od 495 Kč

    Levně můžete letět s letenkami od společnosti Wizz Air do Sofie. Hlavní město Bulharska je velmi zajímavým místem – nachází se zde například největší katedrála na celém Balkáně! Je to navíc místo skrblíkům zaslíbené, jelikož ceny jsou zde zatím ještě poříd o něco nižší, než u nás.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – červenec 2020

  15. Castellon od 495 Kč

    Menší město na pobřeží Středozemního moře ve Španělsku – to je Castellon. Pokud nejste příznivci velkoměst, a chcete si spíše užít atmosféru dané země, s procházkou v přírodě, Castellon je pro vás tou správnou volbou. Letenky pořídíte s odletem z Vídně u společnosti Wizz Air. Vybírat můžete z dubnových a květnových termínů od pátku do pondělí.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben – květen 2020

  16. Athény od 495 Kč

    Levné letenky do Athén nyní seženete u Wizz Air. Odlet je z Vídně, termíny na výběr od dubna do května 2020. Athény jsou protkány turistickými, historickými památkami, a pokud budete mít přelidněných míst dost, můžete se vydat na kopec s kapličkou, který se ve městě tyčí. Výhled na celé Athény s Akropolí je impozantní. Večer si poseďte v některé z místních tavern – vybírejte ty, kde sedí nejvíce místních.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben – květen 2020

  17. Milán od 495 Kč

    Příjemný víkendový termín od pátku do neděle můžete strávit v Miláně a blízkém Bergamu. Levné letenky přináší Ryanair s odletem z Bratislavy. Město módy má toho dost, co nabídnout – z těch méně tradičních turistických cílů zmíníme hřbitov s monumentálními rodinnými hrobkami: Cimitero Monumentale di Milano. Návštěva městečka Bergamo, kde se nachází letiště, je příjemnou třešinkou na konci tohoto výletu.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  18. Gdaňsk od 454 Kč

    Na otočku do Polska – ne, nebavíme se o víkendových přeshraničních nákupech :) Od soboty do neděle se můžete vydat na rychlý výlet do přástavního města Gdaňsk, na pobřeží Baltského moře. Toto město má bohatou historii a v té Polské hrálo v dobách války velmi významnou roli. Pokud jste zde ještě nebyli, a pokud to nemáte do Vídně příliš daleko, neváhejte a vydejte se sem.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen 2020


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás