, maso | Štítek | Skrblík.cz

SKRBLOG

Jak uvařit omáčku

Sobota, 07. prosince 2019 Lenka Rutteová

Jak uvařit základní bílou omáčku? Jak uvařit univerzální hnědou omáčku (UHO)? Jak uvařit omáčku k rýži? Jak uvařit omáčku k masu? Jak uvařit omáčku na špagety? Jak […] Celý článek »

Jak upéct jehněčí

Pondělí, 25. listopadu 2019 Lenka Rutteová

Jak upéct jehněčí, aby ztratilo skopové aroma? Jak upéct jehněčí kolínko? Jak upéct jehněčí kýtu? Jak upéct jehněčí žebra? Jak upéct jehněčí hřbet? Jak dlouho […] Celý článek »

Jak upéct šunku

Pondělí, 25. listopadu 2019 Marie Janáčová

Jakou šunku k pečení zvolit? Jak upéct šunku na medu? Jak upéct šunku na pivu? Jak upéct šunku s vejci? Jak upéct šunku s hřebíčkem? 1Jakou šunku k pečení […] Celý článek »

Jak správně grilovat

čtvrtek, 31. října 2019 Jana Olašinová

Jaké jsou hlavní zásady grilování? Jak grilovat na plynovém a elektrickém grilu? Jaká by měla být vnitřní teplota masa při grilování? Co je to přímé a nepřímé grilování? […] Celý článek »