Skrblíkův týden: 5 000 Kč za starou pračku, slevový kupon Tesco, poukaz na 500 Kč a Dny dopravy zdarma Tescoma

Lenka Chládková
Publikováno 25. března 2019
  1. Tescoma: Dny dopravy zdarma a slevy až 50 %

    Ve dnech od úterý 26. března do středy 27. března 2019 získá každý, kdo nakoupí ve Značkovém e-shopu Tescoma za více než 499 Kč, dopravu zdarma. Před nákupem doporučujeme zhlédnout nový akční leták, který nabízí vybrané zboží se slevou až 50 %.
    Nezapomeňte také zkontrolovat, zda pro vás nemáme připraven slevový kupon Tescoma.

  2. Pilulka.cz: Poukaz 500 Kč do Tescomy jako dárek

    Pokud na Pilulka.cz nakoupíte vybrané druhy kojenecké a dětské výživy od Nestlé – například BEBA, Mlíčko s kaší, ovocné kapsičky či mléčné kaše alespoň za 2 000 Kč, dostanete jako dárek poukaz na nákup produktů Tescoma v hodnotě 500 Kč. Nabídka platí pouze do neděle 31. března 2019.

  3. Tesco: Slevový kupon na první online nákup

    Slevu ve výši 150 Kč na online nákup získáte zadáním slevového kuponu Tesco v nákupním košíku do příslušného políčka. Po potvrzení se hodnota kupónu automaticky odečte z konečné ceny nákupu. Kupon lze využít pouze pro první nákup přes Tesco Online nákupy nebo Klikni&Vyzvedni při nákupu nad 500 Kč. Platnost kuponu je do 31. března 2019.

  4. Datart: Škrrtání cen a až 5000 Kč za vaši starou pračku

    Výraznou slevu na mobilní telefon Asus, televizi LG, chladničku s mrazničkou Samsung, čistič oken Vileda, Espresso Philips a sluchátka Sony nabízí Datart v rámci časově omezené akce Škrrtáme ceny.
    Zároveň můžete za starou pračku, případně sušičku získat až 5 000 Kč. Takzvané šrotovné dostanete v podobě slevy na jeden z vybraných modelů pračky či sušičky. Spotřebiče jsou rozděleny do 3 kategorií – se slevou 1 500 Kč, 3 000 Kč a 5 000 Kč. Uplatnění slevy není podmíněno odevzdáním starého spotřebiče. Akce platí do neděle 31. března 2019.

  5. Yves-Rocher.cz: Outlet se slevou až 60 %

    V internetovém obchodě Yves-Rocher.cz můžete značně ušetřit za francouzskou přírodní dekorativní a pečující kosmetiku. V outletové části e-shopu jsou přislíbeny slevy až do výše 60 % původních cen. Značka Yves Rocher navíc slaví 60. narozeniny. U této příležitosti jsou zlevněny kultovní produkty a jarní sady. A každý nákup je odměněn dárkem.

  6. Ikea: Nepromeškejte slevové karty IKEA

    V období Vánoc IKEA rozdávala slevové karty v hodnotě 250 Kč k nákupu stromečků a v různých hodnotách byly slevové karty přidávány do čokoládových adventních kalendářů. Platnost těchto slevových karet končí v neděli 31. března 2019. Pokud jste slevy ještě nevyužili, máte na uplatnění poslední týden.

  7. DecoDoma: Velký výprodej – slevy až 75 %

    Bytový textil, doplňky, dekorace, koberce, vybavení do kuchyně, zahradnické potřeby, vybavení pro fitness, ale také oblečení, obuv, šperky a kosmetika, to vše se dá pořídit za výhodné ceny ve výprodeji v e-shopu DecoDoma.cz. Slíbeny jsou slevy až 75 %.
    Za provedený nákup obdržíte slevový kupon DecoDoma v hodnotě 150 Kč. Doprava je při objednávce za více než 1 500 Kč zdarma.

  8. Vivantis.cz: Nová kolekce Desigual s 30% slevou

    Nová kolekce španělské módní značky Desigual je pouze do středy 27. března 2019 v e-shopu Vivantis.cz k dostání s 30% slevou. Vybírat je možné z pestré nabídky svetříků, šatů, sukní, bot, šátků, triček, kabelek, halenek a jarních bund. Nechybí pro Desigual typické zářivé barvy a fantastické květinové vzory, i jeden kousek z nové kolekce dokáže oživit jakkoli nudný a okoukaný šatník.
    Nezapomeňte se podívat, není-li k dispozici také slevový kupon Vivantis.

  9. O2: 20% sleva na celý nákup na Trenýrkárna.cz

    Do neděle 31. března 2019 mohou využít klienti společnosti O2 super slevu 20 % na celý nákup v Trenýrkárně. Slevu je možné uplatnit v e-shopu nebo v pražských kamenných prodejnách. Platí i na zlevněné produkty. K získání slevy potřebujete slevový kód Trenýrkárna, který vygenerujete na stránkách O2ExtraVýhody.cz.

  10. Mall: Sleva až 50 % na vybavení do kuchyně a na zahradu

    Zajímavé nabídky najdete v těchto dnech na stránkách Mall.cz. Především probíhá akce na vybavení do kuchyně a na zahradu, které je možné pořídit s až 50% slevou. Produkty, jež usnadňují domácí práce, od značky Vileda koupíte až do neděle 31. března 2019 s až 60% slevou. Pokud se poohlížíte například po novém mopu, sušáku na prádlo, vysavači na okna nebo žehlícím prkně, vyplatí se zastavit na Mall.cz.
    K nákupu krmiv pro zvířecí mazlíčky a dalších chovatelských potřeb alespoň za 599 Kč získáte dopravu zdarma.

  11. Takko Fashion: Slevové kupony pro VIP zákazníky

    Zaregistrujte se jako VIP zákazník v kamenných prodejnách Takko a kromě dalších výhod získáte slevové kupony Takko na váš nákup. Daný slevový kupon se vztahuje na 1 kus zboží podle vašeho vlastního výběru, k dispozici jsou slevové kupony s 30%, 25% a 20% slevou.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás