Recenze bezKempu: Airbnb pro glamping po celém Česku

Iveta Faifrová
Publikováno 26. srpna 2022

Letní období je skvělý čas pro cestování po naší krásné a rozmanité krajině. V tomto článku bychom se s vámi chtěli podělit o naší jedinečnou zkušenost nové platformy, která nabízí revoluci v kempování.

Jedná se o stránku bezKempu.cz, stojí za prozkoumání, ale hlavně za zkoušku. Pokud se neradi mačkáte v přeplněných kempech, případně jste zkusili spát v přírodě na divoko a po nocích byli trochu nervózní, že vám někdo zaklepe na okno, doporučujeme vám navštívit bezKempu.

Budete se cítit svobodně a pohodově na svých cestách a při objevování Česka.

  1. Recenze bezKempu: Airbnb pro glamping po celém Česku

    Co bezKempu nabízí?

    Tipy na nová místa, které by vás ani nenapadly, že kdy navštívíte. Na hory i louky. Můžete zde najít tipy na zastavení, kde se můžete s rodinou přes den vykoupat a večer si udělat táborák.

    Pokud si přejete klid a soukromí, najdete zde také pozemky, kde můžete se souhlasem majitelů přespat. Můžete tak objevit kousek ráje, kde si postavíte stan, přespíte v autě anebo přijedete karavanem a vytvoříte si jedinečné zázemí.

    Na kolik dní? Zůstanete na jednom místě nebo se budete přesouvat postupně na další místa? To je jen na vás.

  2. Recenze bezKempu: Airbnb pro glamping po celém Česku

    Jak bezKempu funguje?

    Jednoduše, s lehkostí a srozumitelně. Alespoň to je naše zkušenost. Objednání místa, kde si přejete složit hlavu, zvládne v podstatě každý.

    V aplikaci si můžete zvolit filtr, např. pokud si přejete mít v blízkosti toaletu, sprchy a další. V detailu pozemku najdete fotografie míst, kam se vydáte. Můžete tak místo i díky přiložené mapě prozkoumat a naplánovat tak výlet v okolí.

    Pro přehlednost jsou zde piktogramy a vy si tak zvolíte, jestli chcete nocovat pod širým nebem na pozemku, pod stanem, v karavanu, či ve vlastním autě. Rezervace je velmi snadná, přehledná a potvrzení vám přijde na vaši e-mailovou adresu.

    Služba bezKempu v mnoha ohledech připomíná Airbnb. Jen se místo bytů ve městech pronajímají louky na krásných místech. Komfort v podobně nedalekého zázemí bývá zachován.

  3. Půjčte (si) karavan

    Toužíte již dlouhou dobu po cestě karavanem a nikdy jste neměli dost odhodlání? S bezKempu je ten správný moment, lidé půjčují lidem své karavany. Získáte tak jedinečné zázemí a volnost při cestování.

    Máte vlastní karavan a přejete si ho pronajmout? I to je na této stránce možné, váš karavan za vás může vydělávat. Jiní cestovatelé jistě ocení váš pojízdný příbytek.

    Možná si po půjčení karavanu tento styl cestování tolik zamilujete, že si pořídíte vlastní obytné auto, či karavan.

  4. Pro koho je bezKempu určen?

    Na své si zde přijde opravdu každý. Cyklisté, páry, rodiny s dětmi i náročnější cestovatelé, kteří mají rádi glamping.

    Pro lidi, kteří milují objevovat nepoznané, pro ty z vás, kteří mají rádi přírodu. Klid, útěk z města, od hluku i od ostatních lidí. Skvělá místa můžete objevovat i v partě přátel.

  5. Recenze bezKempu: Airbnb pro glamping po celém Česku

    Naše zkušenost s bezKempu

    V červenci jsme ze dne na den zvolili přespání v přírodě.

    Cesta nás vedla směrem do Krkonoš a díky potřebě odpočinout si od okolního hluku a pracovního stresu, jsme zvolili přespání v autě na soukromé louce blízko areálu Penzionu Aktiv.

    V malebné obci Vysoké nad Jizerou nás překvapila louka s výhledem na hory a absolutní klid v okolí. V penzionu jsme měli zázemí v podobě sprchy, toalety a nabízené snídaně velmi milým a ochotným personálem.

    Po zaparkování vozu jsme si šli projít turistické trasy v okolí, došli na výborný oběd do Jablonce nad Jizerou a večer jsme využili nabídky baru a o samotě odpočívali v houpacích sítích, které jsou na pozemku k dispozici.

    Ráno jsme si přenesli snídani na místo, kde se nachází sjezdovka, kolem nikdo nebyl, na louce se pásly krávy a bylo to zkrátka idylické ráno. Byl to jedinečný zážitek, který si na bezKempu rozhodně v budoucnu zopakujeme.

    Kde můžete bezKempu najít?


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Cestovní průvodce


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás