Levné letenky: New York za 6 690 Kč, Vancouver za 10 922 Kč, Thajsko z Prahy za 9 690 Kč

Redakce
Publikováno 13. února 2019

Jako každou středu, i tentokrát pro vás máme výběr levných letenek do celého světa. Letenky doporučujeme kupovat rychle, kdo zaváhá, levně neletí.

  1. 🇺🇸 New York za 6 690 Kč

    Pakliže pro vás není absence odbaveného zavazadla překážkou, můžete se vypravit z Vídně do New Yorku jen za 6 690 Kč. Termíny v kalendáři společnosti Finnair jsou dostupné mimo jiné v březnu. Na cestě zpět zvládnete i rychlou prohlídku Helsinek.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  2. 🇺🇸 San Francisco za 7 490 Kč

    Skvělou příležitost navštívit nejen v květnu a v září Kalifornii dává nabídka společnosti American Airlines. Za zpáteční letenku z Frankfurtu do San Francisca nyní dáte jen 7 490 Kč. Nevýhodou pro někoho může být odbavené zavazadlo pouze za příplatek.

    Odlet: Frankfurt
    Aerolinky: American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. 🇩🇰 Kodaň od 778 Kč

    Nízkonákladovka Ryanair nabízí na vybrané termíny v dubnu a květnu zpáteční letenky do Kodaně za ceny začínající 778 Kč. Dostupných termínů je málo, do hranice 1 000 Kč se vešla zhruba desítka letenek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: duben až květen 2019

  4. 🇹🇭 Bangkok za 9 690 Kč

    Od jara až do podzimu se můžete vydat za dobrodružstvím do Thajska, zpáteční letenka do Bangkoku vás bude stát jen 9 690 Kč. Velmi milým překvapením je fakt, že je v ceně zahrnuto odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ukraine International Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. 🇻🇳 Ho Či Minovo Město za 10 890 Kč

    Akční letenky do Vietnamu prodává Air China s odletem z Vídně. V celé řadě termínů se můžete vydat do Ho Či Minova Města jen za 10 890 Kč, v ceně letenky je zahrnuto jedno odbavené zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. 🇬🇷 Mykonos od 1 322 Kč

    Mykonos je řecký ostrov ve Středozemním moři, nejlevnější letenky na něj pořídíte v jarním období již za 1 322 Kč. Let operuje společnost Laudamotion, za kterou stojí bývalý závodník Formule 1 Niki Lauda.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Lauda Motion
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. 🇬🇧 Londýn Stansted od 848 Kč

    Nejlevnější letenky do Londýna nyní koupíte za 848 Kč, na různé březnové termíny je nabízí Ryanair s odletem z Prahy. Další stovky termínů jsou ověšeny ceenovkou do 1 200 Kč. Před odletem se nezapomeňte mrknout na našeho průvodce po Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2019

  8. 🇧🇷 Rio de Janeiro za 11 690 Kč

    Objevit krásy Jižní Ameriky můžete díky nabídce Air France s odletem z Berlína, kam vás levně dopraví třeba autobusy Regiojet. Za zpáteční letenku do Rio de Janeira zaplatíte jen 11 690 Kč – jak je v poslední době zvykem, cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo. Těšit vás může alespoň krátký přestup v Paříži.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. 🇭🇷 Zadar od 964 Kč

    Ryanair před časem spustil linku z Prahy do chorvatského Zadaru, nejlevnější letenky na tuto trasu nyní koupíte za více než příznivých 964 Kč. K dostání jich sice jsou jen jednotky, přesto máte šanci. Stačí být dostatečně rychlý.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: duben a květen 2019

  10. 🇵🇦 Panama City za 10 590 Kč

    Cenově velmi příznivé letenky do Panamy koupíte díky nabídce Air France s odletem z Berlína. Výběr termínů je široký, výhodou je krátký přestup v Paříži, nevýhodou může být odbavené zavazadlo pouze za příplatek.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. 🇵🇭 Manila za 11 790 Kč

    Levné letenky a Filipíny nabízí aktuálně společnost Air China s odletem z Mnichova. Za zpáteční letenku s dvojicí odbavených zavazadel po 23 kg v ceně zaplatíte jen 11 790 Kč

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  12. 🇲🇽 Mexico City za 12 619 Kč

    Levné letenky do Mexika na různé období roku nabízejí aerolinky British Airways. Odlétá se z Berlína Tegelu, kam se z ČR nejlevněji dopravíte autobusem. V ceně letenky je zahrnuto odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. 🇨🇦 Vancouver za 10 922 Kč

    Necelých jedenáct tisíc korun za zpáteční letenku do Vancouveru je skvělá cena. A to i přesto, že je v nabídce velmi málo termínů, odbavené zavazadlo je za příplatek a odlétá se z německého Norimberka.

    Odlet: Norimberk
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  14. 🇮🇹 Milán od 473 Kč

    Itálie je pohledem dostupnosti levných letenek jedna z nejpříznivějších destinací. Aktuálně pořídíte na desítky a desítky různých kombinací termínů zpáteční letenky do Milána v ceně od 473 Kč do tisícikoruny, odlety jsou z Brna, Ostravy a Prahy. Před cestou nezapomeňte nastudovat našeho průvodce po Miláně.

    Odlet: Brno / Ostrava / Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen až červen 2019

  15. 🇦🇺 Sydney za 13 590 Kč

    Air China nabízí levné letenky do Austrálie především na období od listopadu, kdy na jižní polokouli začíná léto. Za ty nejlevnější zaplatíte jen 13 590 Kč, přičemž v ceně jsou dvě odbavená zavazadla po 23 kg. Do Londýna se levně a pohodlně z Prahy dopravíte třeba s easyJetem. Sydney mohu osobně velmi doporučit!

    Odlet: Londýn Gatwick
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  16. 🇸🇪 Stockholm od 787 Kč

    Levné letenky do Švédska s odletem z Prahy nabízí Ryanair, za ty nejlevnější zaplatíte v jarních měsících jen 787 Kč. Přilétá se na letiště Skavsta, které je od centra města vzdálenější než hlavní Arlanda. Pakliže si půjčíte auto, možná vás budou zajímat dálniční poplatky Švédsko.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: duben a květen 2019

U některých letenek můžete využít ještě víc, stačí použít Pelikán slevový kupón.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás