Letenky na prosinec: Liverpool od 713 Kč, Los Angeles za 13 790 Kč, Sicílie od 739 Kč

Lapetka
Publikováno 20. října 2021

Pokud chcete strávit přelom roku mimo sváteční shon, láká vás silvestrovská oslava na exotické pláži, nebo vám třeba jen zbyla dovolená a zvažujete co s ní, máme pro vás pár skvělých tipů na akční letenky. Odlet je vždy (mimo jiné) v prosinci, návrat je na vás.

  1. Liverpool od 713 Kč

    Od soboty do úterý, pokud chcete někam letět jen na prodloužený víkend, můžete sehnat akční letenky do Liverpoolu. Liverpool je skvělou alternativou, pokud milujete Anglii, ale v Londýně už jste byli hodněkrát, nebo chcete prostě poznat něco nového. Asi nejvíce návštěva tohoto města zaujme fotbalové fanoušky, své sídlo zde má jeden z top svetových klubů, FC Liverpool.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021

  2. Bali za 16 990 Kč

    Oslavit příchod nového roku v exotiké destinaci můžete díky letenkám společnossti Emirates. Cena letenky sice nepatří k nejnižším, ale přesto máme důvod, proč jsme je do výběru zařadili. Akční letenky na Bali v ceně zahrnují vstup na Expo v Dubaji, kde je po cestě přestup, dále pojištění na Covid-19 a také libovolný počet odbavených zavazadael do celkové hmotnostu 25 kg. Bonusem je odlet římo z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – duben 2022

  3. Dublin od 668 Kč

    Akční letenky do Dublinu pořídíte u společnosti Ryanair. Odlet je z Bratislavy, termínů opravdu mnoho, nicméně nižší ceny hledejte spíše na počátku měsíce, a pokud můžete, pak i v listopadu. V těchto termínech jsou letenky doslova za hubičku, takže neváhejte a na pár pintiček piva si zaleťte, atmosféra pivnic je zde nepřekonatelná. Na své si ale přijdou i ne-fanoušci piva. Tipy pro všechny jsme sepsali do samostatného průvodce po Dublinu.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021

  4. Los Angeles za 13 790 Kč

    USA se konečně také otevřely turistům z EU a tak hned zařazujeme tip na levné letenky do Los Angeles. Termíny k dispozici jsou do půlky prosince, pokud chcete ve Spojených Státech zůstat na přelom roku, počítejte s odletem v půlce prosince a návratem v půlce ledna 2022. Odlet je z Prahy, letenky v nabídce společnosti Swiss a v ceně dvě příruční zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – červen 2022

  5. Malmö od 674 Kč

    Akční letenky do Malmö ve Švédsku nabízí s odletem z Krakova spoečnost Ryanair. Lety jsou operovány třkrát týdně, a to v úterky, čtvrky a soboty, délku výletu si tak můžete naplánovat dle libosti – nejnižší ceny letenek jsou aktuálně na přelom listopadu a prosince 2021. Pokud jste ještě v tomto městě nebyli, prohlédněte si i Krakov, je to nádherné město.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021

  6. Port od Spain za 11 790 Kč

    Trinidad a Tobago můžete levně navštívit díky letenkám od KLM. Odletové termíny jsou na počátku prosince, návrat do konce roku, nebo pak od poloviny ledna dál. Trinidad a Tobago je ostrovní stát v oblasti Karibiku, malý kousek od pevniny ve Venezuele, a nadšeným cestovatelům by v seznamu navštívených destinací rozhodně neměl chybět. A vlastně ani milovníkm exotiky, tepla a nádherných pláží :)

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – březen 2022

  7. Niš od 516 Kč

    Srbské město Niš si můžete levně prohlédnout díky letenkám společnosti Ryanair. S nimi se do tohoto města plného historie a skvělých gastronomických zážitků dostanete v prosinci 2021 za cenu okolo pětistovky. Létá se vždy v úterý a v sobotu, a to tak i zpět.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021

  8. Kilimandžáro za 11 390 Kč

    Nejvyšší horu Afriky, která je zároveň nějvyšším volně stojícím masivem na zemi, nebo národní parky v Tanzánii a Keni. Pokud je tohle itinerář, který vás na dovolené láká, neváhejte a kupujte akční letenky společnosti Qatar Airways z Vídně na Kilimandžáro. Dvě odbavená zavazadla jsou v ceně letenky.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – červen 2022

  9. Cagliari od 739 Kč

    Z Krakova se do italského městečka Cagliari dostanete levně díky akčním letenkám společnosti Rynair. Létá se vždy v sobotu a v úterý, tip je proto ideální na prodloužený víkend. Cagliari je hlavním městem Sicílie a bude tak skvělou startovní pozicí pro poznávání tohoto ostrova, na kterém se můžete vydat na některý z nádherných treků tohoto ostrova.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021

  10. Phuket za 14 490 Kč

    Další letenky se skvělými bonusy v ceně jsou taktéž od společnosti Emirates. Zavedou vás do Thajska, ne však do Bangkoku, odkud se budete muset přesouvat dále, ale přímo na Phuket, do cílové destinace mnoha turistů. Zmíněnými bonusy k letence jsou pojištění při onemocnění Covid-19, vstup na Expo v Dubaji, odbavená zavazadlo v ceně a odlet z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – únor 2022

  11. Eindhoven od 668 Kč

    Perfektní tip na prodloužený víkend, to jsou akční letenky do Eindhovenu. Pořídíte je s odletem z Bratislavy u Ryanair, a lety jsou vždy v pondělí a pátek. V Eindhovenu se nachází kromě řady památek také muzeum automobilové techniky DAF nebo společnosti Philips, takže k výletu snáze přemluvíte i ty, kteří jinak k podobným cestám moc neinklinují. Eindhoven je protkán cyklostezkami, tak si i vy půjčte kolo a poznejte metropoli jinak. Další tipy naleznete v průvodci po Eindhovenu.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021

  12. Cancun za 14 990 Kč

    Pokud je vašim snem návštěva Mexika, i ten vám můžeme pomoci splnit. Letenky do Cancunu pořídíte za akční cenu s odletem z Vídně. Termínů je již velmi málo, tak dlouho neváhejte. Let je v nabídce Austrian Airlines, u které je odbavené zavazadlo za příplatek.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – březen 2022

  13. Budapešť od 751 Kč

    Tenhle tip přímo volá milovníky vánočních trhů. Využitím nabídky společnosti Ryanair, můžete navštívit hned dvoje z nejkrásnějších vánočních trhů v okolí, a to ty v Krakově a v Budapešti. Konkrétně jsou v nabídce akční letenky do Budapešti, s odletem z Krakova. POkud se vydáte na více dní, projděte si naše tipy k návštěvě Budapešti.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021

  14. New York za 11 390 Kč

    Poslední tip na akční letenky vás nasměruje opět do USA, jen na východní pobřeží, do New Yorku. Díky příznivé ceně a odletu z Prahy si můžete udělat i jen kratší výlet a pokochat se krásami tohohle velkoměsta. Akční letenky do New Yorku má v nabídce Austrian Airlines. Odbavené zavazadlo je za příplatek, po cestě jeden rychlý přestup ve Vídni.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – srpen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás