Jak vybrat skříňku pod umyvadlo: 6 tipů pro různé koupelny

Iveta Faifrová
Publikováno 26. května 2022

Pořídit si skříňku pod umyvadlo do vaší koupelny se může zdát, jako velmi jednoduché. Ano, skutečně najdete na internetu velkou škálu a máte možnost velkého výběru. Než si ale skříňku pořídíte, věnujte pozornost několika bodům. Přinesli jsme vám šest tipů jak na to. Společně si ukážeme různé možnosti a druhy skříněk, aby krytý a úložný prostor v koupelně byl co nejefektivnější a zároveň pro vás máme i tipy na levné skříňky, které levně vůbec na první dojem nepůsobí.

  1. Jak vybrat skříňku pod umyvadlo: 6 tipů pro různé koupelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Jednoduchý design za skvělou cenu

    Integrovaný systém umyvadla, který je se skříňkou je skvělá volba pro schování odtokového systému. Díky tomu nebude ihned na očích. Zároveň vám nabídne prostor pro skladování potřebných věcí do koupelny. Materiál, který se běžně používá pro spodní skříňky je dřevo s povrchovou úpravou, která zaručuje odolnost proti vlhkosti. Skříňka je tedy lehce udržitelná a vydrží vám dlouhou dobu.

    Skříňku jednoduše zasunete pod umyvadlo a máte hotovo! O sifon není třeba mít obavy, tato skříňka pod umyvadlo nemá záda, proto jí nic nebrání k instalaci. Máte možnost ji zavěsit na zeď anebo dokoupit přídavné nožičky a klasicky jí postavit na zem.

  2. Jak vybrat skříňku pod umyvadlo: 6 tipů pro různé koupelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Útulný dotek dřeva

    Vneste útulný dotek dřeva i do vaší koupelny. Celý prostor jemně ozvláštní dřevěný detail. Navíc si díky velké flexibilitě skříňky můžete zvolit baterii i v titanovém provedení. Skříňka totiž disponuje také chromovým madlem, to je rafinovaně vlisované do čela dvířek skříňky.

    U dvířek je velkým benefitem univerzální montování na levou nebo pravou stranu. Zabudované umyvadlo vám nabídne pohodlný umývací prostor. Skříňku opět můžete zavěsit anebo jí postavit na nožičky. Tento design se skvěle hodí také do koupelen ve skandinávském stylu.

  3. Jak vybrat skříňku pod umyvadlo: 6 tipů pro různé koupelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Koupelnová sestava

    Nemusíte se trápit s výběrem jednotlivých kousků nábytku do vaší vysněné koupelny. Pořiďte si rovnou celou koupelnovou sestavu, kde je neodmyslitelnou součástí také skříňka na umyvadlo. Jedná se o závěsné skříňky, díky kterým získáte v koupelně úložný prostor navíc. Ten se vždycky hodí, mít totiž náhradní čisté ručníky po ruce anebo kosmetické pomůcky na vaší pleťovou rutinu je zkrátka skvělé.

    Barva je kombinace bílé a obdoby dubu tzv. sonoma. Je to nadčasový kousek, který se do vaší koupelny hodí. Obzvlášť skvěle vynikne v koupelnách, které disponují oknem. Sestavu si můžete umístit dle vlastních priorit a záruka je celkem 24 měsíců.

  4. Jak vybrat skříňku pod umyvadlo: 6 tipů pro různé koupelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Cenový hit

    Neutrální barvy, funkčnost, decentní barvy a atraktivní vzhled. To jsou další nutné body, které by měla vaše koupelnová skříňka splňovat. Měla by být navíc za bezkonkurenční cenu na trhu? To není žádný problém. Přesně takovou jsme pro vás našli.

    Skříňka má krytý úložný prostor, korpus v dekoru dřeva, přední plocha dvířek je v lesklém provedení. Všimněte si také decentního úchytu v barvě kovu.

  5. Jak vybrat skříňku pod umyvadlo: 6 tipů pro různé koupelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dvě umyvadla na jedné skříňce

    Pokud si přejete jít s dobou, současným trendem jsou geometrické tvary. Umyvadlová skříňka, která pojme dvě umyvadla se hodí do prostorných koupelen. Slouží velmi prakticky obzvláště v domácnosti, kde je více členů. Můžete tak trávit čas společně nejen v obývacím pokoji při sledování oblíbených televizních pořadů, ale také si můžete společně dopřávat ranní i večerní rutinu v koupelně.

    Rozlohu má tato skříňka celkem 180 cm. Disponuje umyvadly s odkládací plochou, to je velmi praktické například pro umístění mýdla anebo kartáčků na zuby. Obzvlášť oceníte krytý úložný prostor.

  6. Jak vybrat skříňku pod umyvadlo: 6 tipů pro různé koupelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Atypické umyvadlo

    Máte rádi ozvláštnit koupelnu umyvadlem, které není zcela obvyklé? Můžete zvolit kombinované umyvadlo, které má praktický tvar. Navíc disponuje kombinací materiálů. Takový kousek působí velmi nadčasově a elegantně. Barva je totiž bílá a dřevo/dub.

    Zásuvky má tato skříňka celkem dvě. Jednu větší, v horní části a jednu menší, v dolní části. Výhoda tohoto produktu je, že skříňka se dá zavěsit. působí velmi vzdušným dojmem. Velmi praktické jsou taky strany skříňky, které jsou prodloužené a tak vám nabídnou komfort při odkládání věcí.

Využijte velké množství výběru, který vám internetové obchody nabízí. Máte možnost vyladit svojí vysněnou koupelnu do úplného detailu z pohodlí domova. Zvolte skříňku pod umyvadlo, která se vám nejvíce líbí, je praktická a zároveň odolná vůči vlhku. Proměňte koupelnu v místnost klidové oázy.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Bydlení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás