Inspirace na zimu: Doplňky do ložnice šestkrát jinak

Iveta Faifrová
Publikováno 10. prosince 2021

Dny se viditelně zkracují, venku začíná být velmi chladno. Zdá se, že nastává ideální čas na to se zachumlat pod deku a dívat se z okna, jak sněží. Ložnice může být skvělým úkrytem před mrazivými dny. V našem článku si společně ukážeme několik tipů, jak takovou ideální ložnici na zimní období připravit.

Máme pro vás několik výrobků, které zútulní vaší ložnici a navíc vás zahřejí. Budou Vám dělat radost až do prvních jarních dní. Pocit pohodlí a tepla je v zimě velmi žádoucí. Pokud tápete v tom, jaké doplňky do ložnice zvolit, nechte se inspirovat a zachumlejte se pod tu nejhuňatější deku. Jdeme na to:

  1. Inspirace na zimu: Doplňky do ložnice šestkrát jinak | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Mikroplyšové povlečení

    Ach ano, toto je opravdová záruka pohodlí! Jednoznačný vítěz mezi povlečeními na zimu. Díky tomu, že má termoregulační vlastnosti, je na trhu velkým oblíbencem. Navíc je neuvěřitelně hebké a příjemné na dotek.

    Toto úžasné povlečení vás v chladných nocích zahřeje, ale zároveň se nemusíte bát, že byste se potili. Je vhodné i pro alergiky, navíc je snadné na údržbu. Disponuje velmi praktickým zapínáním na zip. Jeho velká výhoda je, že se nemusí žehlit.

  2. Inspirace na zimu: Doplňky do ložnice šestkrát jinak | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Zahřívací láhev

    Tato zahřívací láhev, kterou můžete nazývat i termofor, je nepostradatelným společníkem pro zimní období. Milovníci lenošení v posteli si tento kousek zkrátka zamilují. Termofor nejen zahřeje vaši i dětskou postel, ale navíc slouží při bolestech břicha a uvolní vás při pocitu nadýmání. Uvolňuje namožené svaly a pomáhá při bolestech kloubů. Pokud se rádi procházíte venku, po návratu domů zahřeje studené ruce i nohy.

    Láhev má využitelný objem 2 litry a rozměry 20 x 36 cm. Navíc má textilní návlek, který je z velmi příjemného plyšového materiálu. Budete se k němu moci přitulit a rychle se tak zahřát.

  3. Inspirace na zimu: Doplňky do ložnice šestkrát jinak | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Hřejivá deka

    Vaše postel je již vybavený mikroplyšovým povlečením, ale nenechte se zmást. Deka, která může sloužit jako přehoz přes postel, Vám také nesmí chybět. Hodí se obzvlášť, pokud si rádi zalezete do postele s knížkou. Můžete se zachumlat pouze pod deku a nepotřebujete nutně peřinu.

    Deka je ve dvou barevných provedeních a materiál je Cashmere touch z příjemného fleecu. Můžete ji vyprat na 30º, její šířka je 100 cm a délka 150 cm. Deka Vám bude velmi dobře sloužit.

  4. Inspirace na zimu: Doplňky do ložnice šestkrát jinak | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Huňatý koberec

    Ráno Vám zazvoní budík a Vy víte, že musíte z postele ven. Nejlepší je ovšem hřejivý pocit koberce, na který si stoupnete a pohodlně tak začnete svůj den s úsměvem. Koberec je ve velmi moderním provedení a můžete si vybrat z několika barevných variant.

    Jedná se o imitaci kožešiny, která je v interiérech velmi populární. Koberec je příjemný na dotek a hezky vás zahřeje, díky výšce vlasu.

  5. Inspirace na zimu: Doplňky do ložnice šestkrát jinak | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Vonná svíčka

    Vůně je pro pocit pohodlí nepostradatelným společníkem. Pořiďte si svíčku ze zimní edice a nechte se omámit vůní, která Vám je příjemná. My doporučujeme vůni skořice a jablka, perníčkové koření. Pokud máte raději svěží vůni, zkuste například svíčku s vůní jedle. Příjemně osvěží místnost a zároveň je vhodná pro zimní období díky své zemitosti.

    Tato svíčka vydrží hořet 30 hodin a zaujme vás také svou cenou, která je oproti ostatním svíčkám této velikosti velmi výhodná. Jedná se o kořeněnou a hřejivou vůni skořice. Provedení svíčky je velmi luxusní, ve skle. Samozřejmostí je také standard zdravotní nezávadnosti.

  6. Inspirace na zimu: Doplňky do ložnice šestkrát jinak | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Sametový polštář

    V předchozích bodech jsme vás inspirovali dekou, která může sloužit jako přehoz přes postel, ale zároveň se pod ní můžete zachumlat. Stejně to platí i o tomto krásném sametovém polštářku. Bude elegantně dekorovat vaši postel, ale zároveň bude sloužit, jako příjemný společník k odpolednímu šlofíčku.

    Polštář je ve velikosti 45 x 45, je měkký a jeho sametový materiál vás pohladí po tváři. Po náročném dni zkrátka splní váš sen o pohodlném uvelebení v ložnici. Relaxujte a dopřejte si zasloužený odpočinek, zasloužíte si ho.

Poradili jsme Vám pár tipů, jak se zahřát v nejchladnějším období v roce. Na postel můžete vrstvit plédy a deky, polštáře i kožešiny. Tak to také dělají lidé ve skandinávských zemích. Obklopte se teplými elementy a nezapomínejte na teplý čaj i horkou čokoládu, zima tak bude o poznání příjemnější.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Bydlení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás