Aliexpress Day 2017 = slevy až 50 % + cashback 5 % + soutěž o Samsung Galaxy S8

Redakce
Publikováno 8. listopadu 2017

Na pátek 10. a sobotu 11. listopadu 2017 připadá tradiční 11.11 Aliexpress Day, den s největšími slevami na čínském internetovém tržišti. V jediný den roku můžete nakupovat celý sortiment Aliexpressu se slevou až 50 %.

V Číně probíhá 11.11 Aliexpress Day v sobotu od 00:01 do 23:59. Z České republiky lze vzhledem k časovému posunu nakupovat s báječnými slevami od pátku v 17:00 do sobotních 16:59 hodin. Zlevněné zboží lze prohlížet již dnes na Aliexpressu.

6 tipů, jak ušetřit během 11.11 Aliexpress Day 2017

  1. Co je Aliexpress?

    Aliexpress je čínský internetový obchod, na kterém koupíte téměř vše od elektroniky, sportovního vybavení a oblečení až po potřeby pro rybáře a nářadí do dílny.

    Výhodou Aliexpressu je doprava zdarma na většinu nabízeného zboží. Z mých osobních zkušeností lze doručení balíčku očekávat v rozmezí 2-4 týdnů od objednávky. Stále by tak neměl být problém objednat z Aliexpressu vánoční dárky za polovinu.

  2. Slevové kupóny Aliexpress

    Zlevněné zboží lze získat ještě levněji, stačí použít slevový kupón Aliexpress. Na Aliexpress.com lze aktuálně získat slevový kupón v hodnotě 2 dolarů, v mobilní aplikaci pak čtyřdolarový kupón na objednávku alespoň za 5 dolarů.

    Další slevové kódy se objeví přímo na Aliexpressu v den konání akce. Doporučujeme objednávku neuspěchat a věnovat pár minut hledání kupónu.

  3. Cashback 5 % a k tomu bonus 100 Kč

    Před nákupem v Aliexpressu se registrujte v cashbackovém programu Tipli.cz. Získáte tak dodatečnou slevu až 5,2 % na celý nákup a bonus 100 Kč navrch.

    Co je cashback a jak funguje?

    Aliexpress a další internetové obchody platí provozovatelům internetových stránek provizi, když jim přivedou zákazníka. Výše provize je stanovena procentem z celkové ceny nákupu. Tipli a další cashbacky tuto myšlenku dále rozvíjejí, když se o získanou provizi dělí s nakupujícím.

    Zákazník obchodu tak může udělat dvě věci: Nakoupit přes cashback a získat část svých peněz zpět, nebo přes cashback nenakupovat a peníze ponechat obchodu.

  4. Soutěž o Samsung Galaxy S8

    Do středy 15. listopadu 2017 současně probíhá Skrblíkova soutěž o telefon Samsung Galaxy S8 se zahnutým displejem.

    Pro účast v soutěži se stačí zaregistrovat do cashbacku Tipli.cz a uskutečnit alespoň jeden soutěžní nákup třeba právě na Aliexpressu. Zúčastnit soutěže se mohou pouze noví uživatelé Tipli.cz, kromě Aliexpressu lze získat cashback třeba v obchodech Kasa.cz, Mall.cz, Notino.cz, Tchibo.cz nebo ZOOT.

  5. Návod na Aliexpress v češtině

    Pokud nemáte zkušenosti s nákupy v čínských internetových obchodech, projděte si náš obrázkový návod na Aliexpress.

    Provedeme vás v něm krok za krokem celým procesem od objednávky až po platbu kartou a vysvětlíme, jak poznat spolehlivého obchodníka.

  6. Tipy, co kupovat na Aliexpressu

    Inspiraci na zajímavé zboží vám pravidelně přináší náš seriál Tipy z Aliexpressu. Zboží na Aliexpressu si můžete průběžně přidávat na wishlist nebo do nákupního košíku, zaplatíte ho až 10. listopadu, kdy může být zlevněné.

    1. 9 vánočních dárků pro seniory
    2. 10 vánočních dárků pro dívky
    3. 9 vánočních dárků pro muže
    4. 10 vánočních dárků pro kluky
    5. 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře
    6. 10 zajímavých věcí do auta
    7. 11 chytrých věcí pro cestovatele
    8. 10 hraček pro větší děti
    9. 10 skvělých sportovních potřeb
    10. 10 zajímavých věcí pro zahradničení
    11. 10 zajímavých věcí na kolo

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás