Tipy z Aliexpressu: 10 skvělých sportovních potřeb

Redakce
Publikováno 17. srpna 2017

Pohyb = život. A ke sportování nepotřebujeme mnohdy zbytečně drahé kousky světových značek, ale vystačíme si i se zajímavými věcmi, které lze zakoupit na Aliexpressu. Protože ruku na srdce, ono to není jen o sportovních potřebách, ale hlavně o nás samotných. Vybrali jsme zajímavé alternativy či jinak zajímavé sportovní potřeby, které na tomto eshopu můžeme nalézt. Nákupy z Číny nejsou nic složitého, pomůže vám náš návod jak nakupovat na AliExpress.com.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Sportovní náramek Xiaomi MiBand 2

    Velice šikovným pomocníkem při vašem sportování může být tento velmi oblíbený sportovní náramek od značky Xiaomi. MiBand 2 je vylepšená verze předchozího typu, která navíc přidává měření srdečního tepu, je vodotěsný a prachuvzdorný se specifikací IP67. Oblíbený je i díky své výdrži, která dosahuje až 20 dní, ale samozřejmě záleží na využívání náramku.

    Náramek se propojí s aplikací ve vašem telefonu a můžete si tak vést statistiky o tom, co dokáže tento náramek změřit. Samozřejmostí je krokoměr, čas, umí sledovat váš spánek, umí notifikace z vašeho telefonu – upozorňuje na přijaté SMS i hovory. Za cenu kolem 24 USD je tento sportovní náramek doslova hitem a počet objednávek se blíží k 25 000, což je úctyhodné číslo.

    Ve spojení se skvělým hodnocením tohoto výrobku lze jen doporučit. Navíc náramky jsou vyměnitelné (cena kolem 1,50 USD), takže si můžete vybrat svoji oblíbenou barvu, nebo nosit každý den v týdnu jinak barevný náramek. Je to jen na vás.

  2. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Tenisová raketa

    Ten kdo hraje tenis rekreačně a nepotřebuje ke svým zápasům tenisovou raketu za tisíce korun, jistě nepohrdne touto nabídkou z Aliexpressu. V ceně trochu nad 17 dolarů dostanete i obal na raketu. Raketa má váhu kolem 300 gramů, velikost 68,5 cm. Na výběr ze tří barevných variant. Za málo peněz hodně muziky.

  3. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Chrániče na kolena

    V mnoha sportech se můžou hodit tyto chrániče na kolena. Ať už se jedná o basketbal, běhání, volejbal, cyklistiku či jiné sporty, využití jistě tyto chrániče naleznou u nejednoho z nás. Mnozí i profesionální sportovci si kolena chrání a jistě ví proč to dělají.

    Tyto jsou nylonové s protiskluzovým silikonovým okrajem a nabízí se ve 4 velikostech. Cenovka je naprosto parádní – hluboko pod 4 dolary, takže za méně než stokorunu si můžete uchránit vaše koleno. Cena je za jeden kus.

  4. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Sportovní šátek

    Tato outdoorová pokrývka hlavy je mnohdy využívána cyklisty pod přilbu. Ale své využití nalezne tento šátek i při běhání a jiných sportech. Tento šátek je velmi lehoučký – 23 gramů a díky polyesteru je nejen prodyšný, ale i rychle schne. Celkově si můžete vybrat ze 7 barevných variant.

  5. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Sportovní ponožky

    Tohle jsem prostě musel zařadit, protože z vlastní zkušenosti vím, že ponožek a těch sportovních zvlášť není nikdy dost. Tyhle jsou sice primárně určeny pro horská kola či cyklistiku obecně, ale své si odbudou i u jiných sportů. Ponožky mají zesílenou patu, prodyšná síťovina udržuje nohu v suchu. Díky své ceně si jistě naleznou příznivce napříč všemi sporty.

  6. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Potítko

    Malá sportovní potřeba, ale např. pro mne osobně naprosto nedoceněná. Jakmile si např. u tenisu zapomenu potítko abych si otřel pot z čela, není můj výkon takový :-)

    Proto jsem si nakoupil těchto potítek hned několik, protože alespoň u mne mají opravdu využití. Velikostně jsou tyto potítka veliká 8 × 8 cm a k dipozici je hned několik barevných variant. Díky materiálu z bavlny mají tyto potítka vysoké absorpční schopnosti a jsou pohodlná při nošení. Lze prát při 30 ° a cena za kus je pod půl dolaru.

  7. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Sportovní brýle

    Tento výrobek jsem již chválil u potřeb pro cyklisty, ale nemohu se nezmínit ani v přehledu sportovních potřeb obecně. Cena je totiž kolem 1,50 USD a jedná se tak o naprosto skvělou variantu pro ty, kteří své brýle neustále ztrácí či rozbíjejí. Zde jim to díky ceně nemusí tolik vadit.

    Brýle se prodávají jako cyklistické, jsou z plastu a mají hezký a líbivý design. Opět se nabízí v několika variantách a tak si jistě každý vybere tu svou.

  8. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Běžecká obuv

    Ne každý kupuje oblečení na internetu a málokdo pokud by se mělo jednat o obuv. Aliexpress ovšem nabízí i nepřeberné množství různé sportovní obuvi. My vám chceme ukázat alespoň jednu variantu a to tyto povedené ženské běžecké boty. Ty jsou určeny pro menší vzálenosti běhu (do 20 km), jsou prodyšné a lehké.

    Ale vzhledem k tomu co Aliexpress nabízí si i vy můžete oblíbit své boty, které pak budete pravidelně nakupovat. Cena je opět fantastická.

  9. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřebo

    Posilovací guma

    Velmi vhodná doplňující sportovní pomůcka pro kondiční sporty, jógu, fitness…

    Vyrobeno z přírodního latexu a tím pádem je ideální pro procvičování posilovacích cviků. Guma se snadno udržuje a vybrat si lze ze 4 barev dle pevnosti v tahu. Žlutá znamená lehká, modrá průměrná, červená těžká a šedá supertěžká. Cena začíná již na 1,25 USD.

  10. Tipy z AliExpress: 10 skvělých sportovních potřeb

    Sportovní batoh

    Někdy je prostě těch pomůcek na sport hodně a není to kam dát. Tento outdoorový batoh má nejen skvělý design, ale je i praktický. Vejde se vám do něj spousta věcí, je vyroben z nylonu a je odolný vůči otěru, obsah má 10 litrů, rozměry 41×23×15 cm, váhu má 132 g.

    Má venkovní kapsu uzavíratelnou bočním zipem a je nabízen hned ve 12 barevných variantách. Cena jak jinak opět více než lákavá – pod 7 USD.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás