Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

Redakce
Publikováno 19. října 2017

Vánoce se neúprosně blíží a kdo nakoupí dárky s předstihem má většinou vyhráno a nemusí se účastnit na poslední chvíli předvánočního shonu v podobě kupování dárků. Nejhorší je ale dárek vůbec vymyslet, koupit samotný dárek až takový problém není. A i proto je zde Skrblík, který se snaží vám nějaký ten tip v podobě dárku pro vaše nejbližší ukázat a oprostit vás tak od vymýšlení, co vůbec komu koupit. V dnešních tipech na zboží z Aliexpressu jsme se tedy zaměřili na tatínky. Co koupit jako dárek svému muži ? Zkuste najít odpověď v našem následujícím článku – tipy na dárek mužům z Aliexpressu.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    Kamera do vozidla

    V některých zemích (např. v Rusku) je to celkem běžná záležitost a i naši řidiči přicházejí na chuť kamerám v automobilech. Produkt, který se nám zde představuje, je kamerka s 2,4palcovým displejem, rozlišení Full HD (1920×1024), funkce nočního vidění, detekce pohybu, široký obrazový záběr až ve 140 stupních, zaznamenává 30 snímků/sekundu. Kamerka podporuje paměťové karty do velikosti 32 GB a je schopna nahrávat i v cyklech – ve smyčce, kdy se nepotřebný materiál přehrává novějším.

    V dnešním provozu nikdy nevíte, kdy by se vám mohl záběr zachycující případnou nehodu hodit, proto je tato kamera do vozidla z Aliexpressu velice vhodným a hlavně praktickým dárkem.

  2. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    Pánské hodinky

    Velice velký výběr zahrnuje Aliexpress v sortimentu hodinek. Nejrůznější tvary i barvy, které si jen dokážete představit a navíc za ještě úžasnější ceny. Pokud tedy někdo nemusí mít hodinky světoznámých značek a vystačí si s málem, není problém si vybrat na Aliexpressu. I zde se dají najít velice povedené hodinky.

    My jsme vybrali trochu okázalejší „zlatou“ variantu, ale to je spíše pro dokreslení toho, co vše lze na Aliexpressu nalézt. A jelikož je opravdu z čeho vybírat tak ty svoje by si zde měl nalézt opravdu každý.

  3. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    Přenosný bezdrátový reproduktor

    Věcička pro hudební fajnšmekry, kteří se např. ani na cestách neobejdou bez poslechu hudby. Tento mini Bluetooth reproduktor Bluedio BS-3 se honosí funkcí 3D surround effect, díky podpoře Bluetooth 4.1 lze reproduktory propojit např. s mobilním telefonem, ale i jinými zařízeními, které jsou BT vybaveny.

    Velkou výhodou je to, že reproduktor není nikterak velký a lze si na něm přehrávat hudbu až 5 hodin, poté se musí nabít. Tohle se prostě může hodit nejednomu tatínkovi.

  4. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    Kufřík s nářadím

    Pro kutily jsme vybrali tento kufřík s nářadím, který jistě nejen kutilům přijde vhod. Celkem 165 kusů nejrůznějšího nářadí od kladívka, 3m pásma, šroubovák s mnoha násadami, sada klíčů a další.

    Prostě vše, co se může doma, v dílně či garáži hodit. Vše je pěkně poskládáno v kufříku a nářadí tak máte pěkně pohromadě.

  5. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    Elektronická cigareta

    Mnozí už od kouření klasických cigaret k této variantě přešli, jiní to odkládají a zde je příležitost pro vás. Dárkem v podobě elektronické cigarety pomůžete obdarovaného rozhoupat se a přestat s nezdravým kouřením a přejít k něčemu „zdravějšímu“ popř. přestat úplně.

    Tento produkt firmy Joytech, který jsme vybrali , je nejprodávanější na Aliexpressu. Kapacitu tato cigareta má 2 ml, velikostně je 19 x 118 mm, baterie 1500 mAh. Naplněná kapalina v e-cigaretě je osvětlena LED diodkou a barvu si lze zvolit. Velice oblíbený model nejen na Aliexpressu a za rozumné peníze.

  6. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    Sportovní hodinky

    Pro sportovně založené muže je zde návrh na tento dárek. Jedná se o anglickou verzi sportovních hodinek Xiaomi – AMAZFIT. A že tyto hodinky toho umí , posuďte sami – Měření srdečního tepu, GPS (i Glonass), paměť 512 MB + 4 GB – to kvůli přehrávání hudby do sluchátek např. pomocí bluetooth, výdrž až 5 dní (při GPS až 35 hodin), odolnost IP67, rozlišení na 1,34 palcovém displeji je 300 x 320 pixelů, vibrace a push notifikace z vašeho telefonu – facebook, emaily, SMS volání a jiné, dotykové ovládání atd. Je toho opravdu hodně, co tyto hodinky dokáží.

    Pokud si připlatíte, lze si k hodinkám při objednávání přidat i BT sluchátko. Stačí se podívat na video u tohoto produktu a nejeden začne uvažovat o nákupu takového sportovního doplňku.

  7. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    Rybářské náčiní

    Pokud máte doma rybáře či by s chytáním ryb chtěl někdo začít, pak se nabízí koupit mu rybářské náčiní. Tato sada, která obsahuje celkem 128 kousků nejrůznějšího vybavení pro rybáře.

    Celkem 20 druhů nejrůznějších potřeb pro rybáře jako jsou háčky, flitry, návnady a další a to vše přehledně zabaleno v plastovém kufříku, který se vám skoro všude vejde, protože není velkých rozměrů – zhruba 12 x 11 cm. Cena je taky velice přívětivá a tak je to další vhodný tip na dárek.

  8. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    USB flash disk

    Malá věcička, ale o to více praktičtější, která může udělat někomu ohromnou radost. Tento USB flash disk můžete nakoupit ve třech velikostech – 8, 16 či 32 GB. Z jedné strany je klasické USB 2.0 rozhraní pro připojení k PC či notebooku a z druhé strany máme micro USB, pokud bychom chtěli tuto „flešku“ používat ke smartphonům či tabletům. (Telefon musí tuto funkci podporovat).

    Minimální rozměry a hmotnost do 10 gramů dělá z tohoto produktu jeden z nejoblíbenějších flash disků na Aliexpressu. Pokud by flash disk nestačil co do velikosti paměti, pak se lze porozhlédnout po externím harddisku, kterých na Aliexpressu naleznete taky hodně.

  9. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro muže

    Dron

    I tátové jsou hračičky a nejeden se rozzáří při pohledu na létající dron. Dnes je naštěstí již výběr velký a my jsme vybrali jeden dron z nabídky Aliexpressu, který je ideální pro začátečníky. Navíc obsahuje i kamerku, takže se dá najít další využití pro tento dron. Ovládat jej můžete do vzdálenosti 100 metrů a ve vzduchu vydrží až 10 minut.

    V poměru výkon/cena je tento dron velice dobrou volbou, o čemž se dočtete i na webu pro drony určeném. Na výběr máte hned několik setů dle barevného provedení či výbavy dronu. A pokud by se vám stalo, že tento dron váš muž při řádění s ním “náhodou” rozbije, nebude škoda nikterak velká, protože tento dron opravdu nestojí tisíce.


v
vavrjan 29.10.2017 – 15:38

Nakupuji tam pravidelně a musím říct, že žádné špatné nebo nekvalitní zboží jsem zatím nedostal. Doporučuji.

Odpovědět

RH
Robin H 08.11.2017 – 21:15

Fajn tipy. Nemáte z nákupu z ali obavy? Že třeba přijde něco nefunkčního? Jak je to s reklamací? Jinak u oblečení mi to přijde zbytečné, vždyt třeba na internetu se dá koupit oblečení za pár korun, s normalni zarukou a z čr do dvou dní...

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás