6 originálních tipů na levné doplňky do jídelny

Iveta Faifrová
Publikováno 17. prosince 2021

Přejete si oživit váš jídelní kout? Nevíte si rady, jaké doplňky by zapadly do jídelny a jaké dekorace zvolit, aby byly nadčasové a zároveň se Vám neokoukaly? Připravili jsme pro vás několik tipů na doplňky, které budou ozdobou při vašem stolování a navíc za nízkou cenu.

Pokud máte jídelní kout propojený s obývacím pokojem, nebo samostatně, vždy je důležité dbát na to, abyste se cítili dobře. Nepodceňte důležitost světla, nad jídelním stolem by mělo být vždy centrální světlo. V jakých barvách budete volit doplňky do jídelny? Doporučujeme Vám použít tlumené barvy jako je například béžová, světle hnědá. Jestli si přejete výraznější barvu, stačí, když ji použijete na jednu ze zdí v místnosti. My se dnes zaměříme na doplňky:

  1. 6 originálních tipů na levné doplňky do jídelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Ubrus “běhoun”

    Není podstatné, jestli je váš jídelní stůl skleněný, z masivního dřeva. Vždy ho skvěle doplní ubrus. Možná si nepřejete zakrýt celou desku ubrusem. Máme pro vás alternativu: když si pořídíte ubrus “běhoun”, můžete ho dát na stůl a uvidíte, jak decentně ozdobí a pozvedne vaše stolování.

    Doporučujeme prát na 40 stupňů v pracích prostředcích bez bělidel. Žehlete při střední teplotě. Tento ubrus má rozměry: šířka 45cm a délka je 150cm.

  2. 6 originálních tipů na levné doplňky do jídelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Originální podtácek

    Velmi moderní jsou v poslední době podtácky v designu mramor se zlatými prvky. Často bývají cenově dražší. My jsme pro vás našli cenově dostupný podtácek, který vypadá velmi luxusně a elegantně.

    Tento bílý mramorový podtácek se zlatými okraji, má osobitou ryzost drahého kamene. Díky tomu má velmi unikátní vzhled. Jedná se o funkční dekoraci pro každý den – společník pod ranní kávu i večerní skleničku oblíbeného vína.

  3. 6 originálních tipů na levné doplňky do jídelny | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Keramická váza

    Nádherná keramická váza bude dominantou na vašem jídelním stole. Díky neutrální barvě může stůl zdobit celoročně. V zimním období jí můžete zaplnit větvičkou, kterou ozdobíte sušeným ovocem a světýlky. Na jaře Vám udělají radost čerstvé tulipány a v létě na stole můžete mít nádherné luční kvítí.

    Materiál vázy je keramický a barva je bílá, povrch je lesklý a lakovaný. Hodí se tedy do všech jídelních koutů. Výška je 10,5cm.

  4. Praktické dózy

    Pokud se vedle vašeho jídelního stolu nachází příborník, do poličky nezapomeňte uložit dózy, které jsou nejen praktické pro skladování kávy, oříšků, sušenek a tak dále. Zároveň vypadají velmi hezky a budou sloužit i jako dekorace.

    Dózy můžete vybírat v různých velikostech a tvarech. Velmi pěkně působí dózy, které jsou plechové v kombinaci se skleněnými dózami.

  5. Stojan na květiny

    Květiny v jídelní části bytu jsou skvělá volba. Pokud ovšem nenacházíte prostor, kam květinu umístit, nezoufejte. Můžete si pořídit stojan, do kterého rostlinu pohodlně umístíte. Doporučujeme velmi populární Monsteru, která je nenáročná na pěstování a vypadá velmi pěkně.

    Stojan je v moderním designu černé a zlaté barvy, to místnosti dodá luxusní nádech. Díky tomu, že jeho průměr je 21 cm, ho můžete bezstarostně umístit do rohu jídelního kouta.

  6. Nástěnné hodiny

    Stále máte pocit, že v jídelní místnosti něco chybí? Nástěnné hodiny jsou třešničkou na dortu. Pokud sladíte hodiny s ostatními doplňky v místnosti, můžete se těšit na perfektní a celistvou atmosféru. Jedná se o stylovou a zároveň funkční dekoraci.

    Hodiny mají průměr 33 cm. Budete mít dokonalý doplněk na zdi a zároveň přehled o čase.

Váš jídelní kout bude díky perfektním doplňkům za skvělé ceny místem, kde se budete rádi setkávat společně se svými blízkými. Místem, kde rádi pohostíte své přátelé a budete se cítit skvěle. Doufáme, že se Vám naše tipy líbily a přejeme dobrou chuť.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Bydlení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás