Skrblíkův týden: MAXI výprodej Datart, Týden s Tescomou, vstupenky 1+1 zdarma CineStar a tisícovka na nový mobil

Lenka Chládková
Publikováno 20. května 2019
  1. DATART: MAXI výprodej a splátky bez navýšení

    V e-shopu a v kamenných prodejnách Datart právě probíhá MAXI výprodej. Vybrané produkty pořídíte do neděle 26. května 2019 až se 70% slevou. Cenu zlevněného zboží si nezapomeňte ověřit třeba na Heurece a také se podívejte na aktuální slevový kupon Datart.
    Nakoupit můžete bez hotovosti na splátky bez navýšení. Datart umožňuje ve spolupráci s Hello bank! by Cetelem splátkový prodej zboží od 2 000 Kč. Splátek je celkem 15, RPSN 0 % a úrok 0 %. Akce můžete využít až do konce května 2019.

  2. Tescoma: Týden s Tescomou se slevou 20 % na vše

    Týden s Tescomou přináší 20% slevu na celý sortiment kuchyňských potřeb v kamenných prodejnách a ve Značkovém e-shopu Tescoma. V e-shopu jsou všechny položky kompletně přeceněny. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi. O 20 % levněji nakoupíte až do pátku 31. května 2019.

  3. CineStar: POSLEDNÍ ŠANCE Last Minute vstupenky 1+1 zdarma

    Last Minute slevové kupony CineStar 1+1 zdarma v aplikaci CoolTicket v květnu končí. Vstupenky 1+1 zdarma je možné rezervovat v aplikaci od pondělka do čtvrtka, přičemž poslední termín pro uplatnění slevy je čtvrtek 30. května 2019, následně se kupony přestanou v aplikaci zobrazovat. Princip je pořád stejný, stačí si stáhnout aplikaci CoolTicket do chytrého telefonu či tabletu, vybrat pobočku multikina CineStar a zvolit film. Kupon uložený v aplikaci je třeba ukázat obsluze na pokladně CineStar, kde se zaplatí jedna vstupenku pro dospělého. Druhá vstupenka je zdarma.

  4. T.S.Bohemia: Získejte až 1 000 Kč za váš starý mobil

    Až o tisíc korun méně zaplatíte v T.S.Bohemia za nový telefon, pokud při nákupu odevzdáte váš starý mobil. Výši slevy ovlivňuje značka, model a pořizovací cena telefonu. Obecně lze říci, že v cenové kategorii od 1 990 do 5 000 Kč získáte slevu 300 Kč, u vybraných telefonů s cenou od cca 4 200 Kč do 10 000 Kč dostanete slevu 500 Kč a na telefony od 10 000 Kč vám bude poskytnuta sleva ve výši 1 000 Kč. Akce „Šrotovné“ poběží do 14. června 2019.

  5. ZOOT: Výprodejové trháky se slevou až 80 %

    V internetovém obchodě ZOOT probíhá výprodej se slevami, které dosahují až 80 % původních cen. Výhodně nakoupíte oblečení a módní doplňky pro dámy, pány i děti. V nabídce jsou originální kousky od značek Vero Moda, Dorothy Perkins, VILA, Only, ZOOT Original, Noisy May, Jack & Jones, Name It nebo Blend. Slevy se týkají také bytových doplňků a domácích potřeb. Akce potrvá do pátku 31. května 2019.
    Poštovné je pro objednávky nad 1 599 Kč zdarma. Před potvrzením objednávky hledejte slevový kupón ZOOT.

  6. O2: 20% sleva na hudební Festival Votvírák

    Klienti společnosti O2 si mohou letošní Festival VOTVÍRÁK užít o 20 % levněji. Sleva se vztahuje na klubové karty Standard i Kombi. Na stránkách O2ExtraVýhody.cz si stačí vygenerovat slevový kód, který se zadává při nákupu vstupenek na stránkách Votvírák.cz. Festival proběhne od 14. do 16. června 2019 na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích. Nabídka platí do 31. května 2019.

  7. Deichmann: Vyhrajte dovolenou za 80 000 Kč

    Vyhrajte dovolenou za 80 000 Kč od CK Neckermann, nebo dárkové karty Deichmann v hodnotě 3 000 Kč a 1 000 Kč. Soutěže se zúčastníte, pokud na facebookovém účtu Deichmann kliknete na „Soutěž zde“ a vyplníte registrační formulář společně s odpovědí na soutěžní otázku. Soutěž končí 2. června 2019. Poté se bude losovat 15 výherců.
    Pokud neradi soutěžíte, pak alespoň využijte TOP akci na vybrané botky v e-shopu Deichmann. Za super ceny pořídíte trendy tenisky, baleríny i sandály. Nabídka je platná do úterý 28. května 2019.

  8. Bonami: Květnový výprodej nábytku

    Květnový výprodej nábytku na Bonami.cz přináší slevy až 80 % na sedačky, křesla, stolky, komody a knihovny skladem. Pokud máte rádi originální design a při zařizování interiéru kombinujete stylové kousky, pak se vám až do konce týdne nabízí skvělá příležitost nakoupit užasný nábytek za super ceny. Dopravu zdarma mají objednávky za více než 1 500 Kč.

  9. Planeo Elektro: 15% sleva při nákupu na splátky bez navýšení

    Planeo Elektro slaví narozeniny a u té příležitosti nabízí 15% slevu na nákup na splátky. Splátky bez navýšení poskytuje společnost Hello bank! by Cetelem. Přímá platba je 0 Kč, RPSN 0 %, roční úroková sazba 0 %. Sleva platí na celý sortiment, minimální hodnota nákupu je 2 353 Kč. Nabídka platí do úterý 28. května 2019.

  10. Tchibo: Výprodej sportovního oblečení na běh a fitness

    Tchibo spustil sportovní výprodej se slevou až 50 % na funkční oblečení určené pro běh a fitness v dámském i pánském provedení. Pro držitele TchiboCard je doprava s dobírkou zdarma. Dvakrát více kávových zrnek se připíše na účet těm členům, kteří při nákupu použijí slevový kupon Tchibo ve znění DUAL19.

  11. Astratex: Black Friday a slevy až 70 %

    V e-shopu se spodním prádlem Astratex běží slevy téměř neustále. Dalo by se říci, že se spodní prádlo vůbec nevyplatí nakupovat za plné ceny, neboť dříve či později půjde vybraný kousek do akce. Právě teď můžete při nákupu dámského prádla ušetřit až 70 %. Akce probíhá pouze do středy 22. května 2019.
    Před nákupem se určitě zastavte pro slevový kupón Astratex v hodnotě 200 Kč na první nákup.

  12. Luxor: Dětské knihy se slevou až 30 %

    Dětské knihy z nakladatelství PIKOLA a knížky pro větší děti z nakladatelství YOLI nakoupíte právě teď v knihkupectví Luxor za výhodné ceny. Při nákupu 2 knih vám bude poskytnuta 20% sleva, při nákupu 3 a více titulů získáte 30% slevu. V nabídce nakladatelství PIKOLA najdete knížky pro nejmenší a to pohádkové, tvořivé, naučné i poučné, ale také klasické anebo encyklopedické. Zkrátka, každý si najde to své. Nakladatelství YOLI se zaměřuje na knihy různých žánrů pro dospívající děti.


ID
Ivo Dragoun MUDr 22.05.2019 – 09:25

Líbíte se mi čímdál víc

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás