Skrblíkův týden: Allegro Days, Balíkovna 30 Kč, sleva na benzín MOL, pákový kávovar za 1 999 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 8. dubna 2024

Po celý duben můžete přes Balíkovnu posílat balíky na adresu příjemce za 30 korun. Do největšího akvária ve střední Evropě se podíváte s cestovní kanceláří České kormidlo a při založení účtu u Raiffeisenbank dostanete jako dárek tisíc korun + bonusovou úrokovou sazbu 5 % na spořicím účtu.

Novou herní konzoli PlayStation 5 ve verzi Slim prodává Smarty.cz za akční cenu, konečnou cenu si lze ještě snížit prodejem staré konzole. Slevový kupon IKEA v hodnotě až 3 500 Kč získáte za nákup skříně a slevu 3 Kč na litr prémiových pohonných hmot MOL uplatníte s aplikací Můj T-Mobile.

  1. Balíkovna: Posílejte balíky jen za 30 Kč

    Nejlevnější poštovné při zasílání na adresu příjemce zaplatíte v průběhu dubna 2024 u Balíkovny. Poslání balíku vás vyjde jen 30 Kč, a to včetně zásilek poslaných na dobírku. Podmínkou je registrace na webu Balíkovna, nebo v mobilní aplikaci Balíkovna.

    Balík je možné poslat z kteréhokoliv podacího místa Balíkovny, pokud bude opatřen vytisknutým štítkem. V případě, že nemáte tiskárnu, můžete balík předat k odeslání pouze na pobočkách České pošty.

  2. ČeskéKormidlo.cz: Tropicarium a ZOO Budapešť za 999 Kč

    Jednodenní výlet do Budapešti pořádá cestovní kancelář ČeskéKormidlo.cz. Na programu je návštěva Tropicaria, největšího akvária ve střední Evropě, a budapešťské zoologické zahrady, která je jednou z nejstarších na světě. V ceně 999 Kč za osobu je zahrnuta doprava autobusem a služby průvodce. K ceně se ještě připočítává příplatek ve výši 300 Kč za osobu za nástupní místo, pouze Brno, Břeclav a Bratislava jsou bez příplatku.

    Vstupné se hradí zvlášť. Do Tropicaria činí přibližně 192 Kč3000 Ft za dospělou osobu, vstupné pro děti a seniory vychází zhruba na 147 Kč2300 Ft. Vstup do ZOO Budapešť je 262 Kč4100 Ft za dospělého, 186 Kč2900 Ft platí děti, studenti a senioři.

    Nejbližší termín zájezdu je v sobotu 13. dubna 2024. Další termíny najdete na stránkách ČeskéKormidlo.cz.

  3. Tchibo: Jarní výprodej – nakupujte módní kousky za super ceny

    E-shop Tchibo.cz spustil Jarní výprodej. Do slev jsou zahrnuty svěží módní kousky, boty, spodní prádlo, doplňky i sportovní oblečení. Nechybí ani nábytek, osvětlení, kuchyňské potřeby nebo koupelnové doplňky.

    Kompletní nabídka zlevněného zboží je k dispozici na stránkách Tchibo.cz.

  4. Raiffeisenbank: Získejte 1 000 Kč za založení účtu a úrokovou sazbu 5 %

    V případě, že si založíte běžný účet u Raiffeisenbank, získáte nejen účet zdarma s bezplatnými vyběry ze všech bankomatů v ČR a v zahraničí, ale také bonusový úrok 5 % p.a., odměnu ve výši 1 000 Kč a přístup k exkluzivním slevám ve věrnostním programu RB Club.

    Bonusová úroková sazba ve výši 5 % p.a. platí u Chytrého běžného účtu pro částky do 500 000 Kč, podmínkou jsou nejméně 3 platby kartou za měsíc. Bonusový úrok je připsán do 5. dne následujícího měsíce.

    Odměna 1 000 Kč vám bude připsána na účet, pokud v průběhu prvního měsíce po založení účtu zaplatíte minimálně třikrát platební kartou. Více informací najdete na stránkách Raiffeisenbank.

  5. Smarty.cz: Vyměňte starou herní konzoli za novou

    Nejnovější a nejvýkonnější herní konzole od společnosti Sony PlayStation 5 ve verzi Slim prodává Smarty.cz za akční cenu 11 990 Kč. Cena se dá ale ještě snížit. Stačí, když dáte k výkupu svoji starou konzoli. Například za Playstation 4 Smarty.cz nabízí až 3 800 Kč. Konečná cena výkupu se určuje na základě stavu zařízení, hodnotí se celkový stav – oděrky, škrábance a kompletnost balení. Výkupní cenu si můžete ještě o něco navýšit, pokud ke konzoli přidáte své dohrané hry.

    Všechny podmínky výkupu jsou dostupné na stránkách Smarty.cz.

  6. IKEA: Až 3 500 Kč za nákup šatní skříně PAX

    Mimořádná akce čeká na zákazníky v obchodních domech IKEA. K nákupu šatní skříně PAX za více než 10 000 Kč obdrží každý člen věrnostního klubu IKEA Family až 3 500 Kč zpět na další nákup formou slevového kuponu.

    Hodnota slevového kuponu IKEA závisí na tom, kolik daný zákazník za systém PAX zaplatil. Při nákupu za 10 000–14 999 Kč se jedná o kupon v hodnotě 1 500 Kč, od 15 000–19 999 Kč jde o 2 000 Kč apod., kupon na 3 500 Kč je určen zákazníkům, kteří za skříň utratí více než 30 000 Kč.

    Nákup musí být proveden do 1. května 2024.

  7. lidl-shop.cz: Pákový kávovar Silvercrest za 1 999 Kč

    lidl-shop.cz pořádá akci Itálie ve vaší kuchyni, ve které mimo jiné nabízí pákový Espresso kávovar Silvercrest za 1 999 Kč. Kávovar umí připravit až dvě kávy naráz, součástí kávovaru je tryska k napěnění mléka.

    Nabídka je platná do neděle 14. dubna 2024.

  8. Allegro: Allegro Days – 7 dní se slevami až 40 %

    Vybrané zboží prodává Allegro do neděle 14. dubna 2024 se slevou až 40 %. Slevy Allegro Days se dotýkají několika tisíc produktů. Zahrnuto je zboží z kategorie Móda, Dům a zahrada, Krása, Supermarket, Elektronika a domácí spotřebiče, Auto-moto nebo Sport a turistika.

    V nabídce nelze přehlédnout horské kolo Olpran Electron 27,5″ s hliníkovým rámem a přední odpruženou vidlicí v modré barvě za 5 999 Kč. Běžně se tento model prodává kolem 8 tisíc.

  9. CCC: Mezisezónní výprodej + sleva 25 % na druhý pár obuvi

    CCC pořádá mezisezónní výprodej, který obsahuje více než 2 000 produktů. Zlevněny jsou sportovní boty (Reebok, adidas, Sprandi, Champion, Sketchers nebo New Balance), baleríny, polobotky a sandály od značek jako Sergio Bardi, Badura, Lasocki, Gino Rossi a mnoho dalších.

    Na zlevněné modely je možné využít i další akci – 25% slevu na druhý, levnější pár obuvi. Uplatnění je snadné, v prvním kroku objednávky je třeba zadat slevový kupon CCC ve znění SHOES25. Slevový kupon je platný do čtvrtka 11. dubna 2024.

    S 10% slevou nakoupíte ponožky a o 20 % levněji tašky, kufry a batohy.

  10. Můj T-Mobile: Sleva 3 Kč na litr prémiových paliv MOL

    V aplikaci Můj T-Mobile stojí za pozornost sleva 3 Kč z každého litru prémiových paliv MOL EVO Plus. K uplatnění si je třeba v aplikaci Můj T-Mobile vygenerovat slevový kód kliknutím na „Získat výhodu“. Následně si musíte stáhnout aplikaci MOL Move, zaregistrovat se a poté v sekci profil zadat pod promo kódy váš vygenerovaný kód.

    V kategorii odměny MOL Move se zobrazí slevový kupon na palivo. Jeho platnost je omezena na 21 dnů od zadání promo kódu. Slevu je možné využít dvakrát na paliva MOL EVO 100+ a MOL EVO Diesel+.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás