Jídelní nábytek levně: 6 tipů na stylové vybavení za skvělou cenu

Iveta Faifrová
Publikováno 29. října 2021

Chystáte se vybavit Váš jídelní kout? Nebo Vám pouze chybí inspirace pro to jak doladit detaily jídelní části Vašeho bydlení, aby se zde mohla pohromadě scházet celá rodina a Vaši nejbližší přátelé? Pokud při vybavování bytu rádi šetříte svou kapsu, jste na správném místě. V našem článku najdete konkrétní tipy na jídelní nábytek a nemusíte tak ztrácet svůj drahocenný čas. Slevové kousky jsme rádi vyhledali za Vás.

Z pohodlí Vašeho domova si najděte ten pravý kousek, který Vám ve Vaší jídelně chybí. Naleznete zde nejen jídelní sety do domácnosti, nezapomněli jsme ani na akční ceny zahradního nábytku. Možná Vás zaujme nejen nízká cena nábytku, ale také výhoda toho, že stůl, komodu i celý jídelní set Vám doručí až k Vašim dveřím a s dopravou zdarma. Podívejte se sami:

  1. Jídelní nábytek levně: 6 tipů na stylové vybavení za skvělou cenu | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Jídelní set za skvělou cenu

    Máte rádi klasiku? Můžete vsadit na masivní jídelní set stolu se čtyřmi židlemi. Takový set je základem dobrého stolování. Vzhledem k tomu, že rodina by měla držet pohromadě, myslete na to, že je důležité udělat si čas a společně usedněte k prostornému jídelnímu stolu s obdélníkovou deskou. Čtyři robustní židle Vám dodají dostatečné pohodlí a to navíc za zvýhodněnou cenu!

    Tmavý jídelní nábytek bude vždy vypadat skvěle, ať jsou trendy v bytovém designu jakékoli. Proto je tento set z masivu v provedení lakované třešně skvělou volbou. Deska stolu je potažená dřevěnou dýhou a sedáky židlí jsou polstrované textilním potahem. Budete se zde rádi scházet na společné víkendové snídaně.

  2.  Venkovní stůl s lavicemi za příznivou cenu

    Velmi praktický druh zahradního posezení je stůl spojený s lavicemi. Zaručí Vám bezpečné sezené obzvlášť, pokud máte děti. Nehrozí zde převrhnutí lavic ani stolu. Set spojeného stolu s lavicemi najde využití nejen na zahradě, ale také na terase. Jedná se o velmi atraktivní vzhled nábytku. Je velmi praktický, ale především je za příznivou cenu.

    Tento set je z borovicového masivu, vydrží tedy mnoho let. Takový materiál je velmi praktický, vydrží dětské hry, ale také pár rozlitých nápojů. Postupem času získá vítanou patinu. Pravidelná údržba je jednoduchá, stačí použít teakový olej, který ochrání dřevo před nepříznivými povětrnostními podmínkami, zvýrazní přirozenou texturu dřeva a jeho barvu.

  3. Jídelní nábytek levně: 6 tipů na stylové vybavení za skvělou cenu | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Designový jídelní stůl

    Máte zálusk na designový kousek, který povznese styl Vaší jídelny? Velmi pěkně vypadají stoly ve stylu rustik. Působí robustně, bytelně a zároveň originálně. Takové stoly bývají velmi drahé, my jsme pro Vás našli jedinečný kousek za tu nejlepší cenu. Díky svému vzhledu vykouzlí ve Vaší místnosti pocit útulnosti a bude krásným doplňkem Vaší jídelny.

    Tento stůl je vyroben z akáciového dřeva, jeho hmotnost je 30 kg a nohy stolu jsou v černé barvě. Při koupi tohoto výrobku je dobré zmínit, že
    máte dopravu k Vám domů zcela zdarma.

  4. Jídelní nábytek levně: 6 tipů na stylové vybavení za skvělou cenu | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Jídelní rohová lavice

    Rohová lavice je skvělým řešením pro jídelny, kde není mnoho místa pro klasické jídelní sety. Zároveň díky své členitosti a velikosti lavice zajistí dostatek místa k sezení. Jedná se o moderní design jídelní lavice, která je určená především do prostorů o menší rozloze. Její stabilní konstrukce Vám
    zajistí pohodlné posezené s Vašimi nejbližšími.

    Provedení lavice je ve vkusném čalounění z eko kůže, jejíž výhodou je prodyšnost. Na první pohled připomíná povrch běžné kůže. Dekor je v barvě dubu, lavice Vám bude dodána demontovaná. Při koupi jídelní rohové lavice máte dopravu zdarma!

  5. Jídelní nábytek levně: 6 tipů na stylové vybavení za skvělou cenu | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Funkční rozkládací stůl

    Ještě chvilku zůstaneme u domácnosti, kde není mnoho prostoru pro velké kusy nábytku. Co říkáte na rozkládací jídelní stůl? Jak praktické! Malá velikost stolu
    umožňuje vhodné využití v konkrétním interiéru. I když je tento rozkládací stůl, svojí přednost si zachoval – funkčnost. Nemusíte se trápit, když si přejete pozvat návštěvu, ale nemáte kam servírovat pohoštění, tento stůl Vám svou praktičností pomůže přizpůsobit se okolnostem.

    Deska stolu může zůstat v původní velikosti a a to 90 cm, nebo je možné jí rozložit takzvaně do “knížky” až na 180 cm. Stůl můžete zvolit ve dvou barevných provedeních. Pokud upřednostňujete přírodní barvy, jedná se o barvu dubu. Pokud ladíte svůj jídelní kout například do provence stylu, doporučujeme Vám matnou bílou maté barvu.

  6. Jídelní nábytek levně: 6 tipů na stylové vybavení za skvělou cenu | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Příborník za výhodnou cenu

    Neodmyslitelnou součástí jídelny je také příborník. Ptáte se proč? Vejde se do nich všechno, na co si vzpomenete a zároveň jsou krásnou součástí Vaší jídelny. Některé příborníky obsahují také vitrínu nebo otevřené police. My jsme pro tento článek zvolili jednoduchou variantu příborníku, který působí velmi jednoduše a zároveň je za nízkou cenu.

    Příborník je v provedení imitace buku. Disponuje jednou policí a třemi dvířky, úchytky jsou plastové, v šedé barvě. Rozměry jsou šířka/výška/hloubka/
    90/75/30 cm. Je nutné zmínit, že jeho maximální hmotnost je 50 kg.

Jídelna by měla být praktická, ale zároveň útulná. V našem článku jsme Vám nabídli celkem 6 tipů na levný nábytek, který by ve Vašem jídelním koutku neměl chybět.

Na samý závěr článku ještě zmíníme, že do jídelny se hodí barvy ze škály teplých odstínů, které Vám pomohou vytvořit útulnou atmosféru a domácí pohodu. Nezapomínejte na doplňky a dekorace, které je dobré zvolit v zemitých barvách jako je hnědá a šedá. Přejeme Vám dobrou chuť.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Bydlení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás