, maso | Štítek | Skrblík.cz | Page 2

SKRBLOG

Jak uvařit sojové maso

Pátek, 15. únor 2019 Marie Stejskalová

Jak uvařit sojové maso Sojové maso – příprava Jak dlouho vařit sojové maso Jak uvařit sojový granulát Jak uvařit sojové kostky Jak uvařit sojové plátky Jak uvařit sojové boby 1Jak uvařit sojové maso Před veškerou úpravou je třeba, abychom sójové maso uvařili. Hodně dobré chuti dosáhneme, dáme-li ještě po samotném uvaření sójové maso marinovat. Jinou časovou […] Celý článek »

Jak grilovat

Pondělí, 26. listopad 2018 Lenka Rutteová

Jak správně grilovat? Jak grilovat na dřevěném uhlí? Jak grilovat na plynu? Jak grilovat na elektrickém grilu? Jak grilovat na ohni? Jak grilovat na kameni? Jak grilovat na pánvi? Jak grilovat na kontaktním grilu? Jak grilovat v troubě? Jak grilovat maso? Jak grilovat zeleninu, ovoce nebo žampiony? 1Jak správně grilovat Správné grilování má několik zásad, které […] Celý článek »

Jak jíst tatarák

Pátek, 12. říjen 2018 Lenka Rutteová

Jak vybrat maso nebo zeleninu na tatarák? Jak připravit tatarák? Jak jíst tatarák? 1Jak vybrat maso nebo zeleninu na tatarák Hovězí Pokud chceme dělat tatarák, můžeme jej připravit klasicky z hovězího masa. To je totiž bezpečně konzumovatelné i v syrovém stavu (na rozdíl od vepře, drůbeže, skopového masa nebo králíka, kteří mohou trpět na parazity nebo nebezpečné bakterie). […] Celý článek »

Jak připravit steak

čtvrtek, 19. červenec 2018 Lenka Rutteová

Jak připravit steak? Jak připravit steak ze svíčkové? Jak připravit steak z hovězího? Jak připravit steak z roštěné? Jak připravit steak z vepřové panenky? Jak připravit steak z krkovice? Jak připravit steak z lososa? Jak připravit steak z tuňáka? Jak připravit steak z mečouna? 1Jak připravit steak Všechny druhy steaků se připravují v podstatě stejným postupem, jen je nutné pro různé typy masa […] Celý článek »

Jak oškubat kachnu

čtvrtek, 17. květen 2018 Lenka Rutteová

Jak oškubat kachnu? Jak naporcovat kachnu? Jak upéct kachnu? Jak vykostit kachnu? Jak naložit kachnu? Jak zabít kachnu? 1Jak oškubat kachnu Zabitou kachnu je nejprve nutné spařit v horké vodě. K tomu budete potřebovat nádobu, která je o dost větší než samotná kachna. Můžete použít plechový kýbl, plastový kýbl ze silného teplovzdorného plastu. Větší nádoba by byla zbytečná. […] Celý článek »

Jak rozmrazit maso

čtvrtek, 26. duben 2018 Lenka Rutteová

Jak rozmrazit maso? Jak rozmrazit maso v troubě? Jak rozmrazit maso za 5 minut? Jak rozmrazit mleté maso? Jak rozmrazit rybu? Jak rozmrazit lososa? 1Jak rozmrazit maso Rozmrazit maso ve studené vodě je nejlepší postup Odborníci z potravinářství se shodují na tom, že jediný správný a šetrný způsob, jak rozmrazit maso, je studená voda. Tedy miska se studenou […] Celý článek »

Jak připravit vepřovou kotletu

Neděle, 01. duben 2018 Lenka Rutteová

Jak připravit vepřovou kotletu? Jak upéct vepřovou kotletu? Jak dlouho péct vepřovou kotletu? Jak dlouho dusit vepřovou kotletu (na omáčku)? Jak naložit vepřovou kotletu? Jak grilovat vepřovou kotletu? Jak udělat steak z vepřové kotlety? 1Jak připravit vepřovou kotletu Vepřová kotleta je masem mnoha možností. Pokud je s kostí (a chcete ji mít s kostí), je nejlepší ji upéct nebo […] Celý článek »