Skrblíkův týden: Samsung Galaxy S9 za 13 990 Kč, nové kupony Burger King, 70% slevy H&M, Baťa EXTRA sleva

Lenka Chládková
Publikováno 21. ledna 2019
  1. T.S.Bohemia: Samsung Galaxy S9 za 13 990 Kč + předplatné zdarma

    Chytré mobilní telefony Samsung S9 64 GB jsou právě v e-shopu T.S.Bohemia za super cenu 13 990 Kč. Cena se týká modelů v různých barevných provedeních, vybrat si tak můžete třeba modrý, fialový nebo klasicky černý telefon. K nákupu navíc dostanete předplatné 15 novin a časopisů na půl roku zdarma. Dárek má hodnotu 7 000 Kč a zahrnuje odběr týdeníku Reflex, deníků Blesk a Sport, časopisů Moje zdraví, Moje psychologie, Lidé a Země, Sluníčko, Maminka a dalších prostřednictvím mobilní aplikace.
    Telefony Samsung lze nakupovat až do konce ledna na splátky s nulovým navýšením. Více informací najdete přímo na stránkách T.S.Bohemia. Cenu 13 990 Kč nabízí také například Mall.cz, Smarty nebo Euronics.

  2. Datart: Kupte si chytrý telefon a vyhrajte další

    Chytré mobilní telefony Samsung S9 64 GB za 13 990 Kč nabízí rovněž Datart. A jestliže si jej v Datartu také pořídíte, můžete k němu získat další zcela zdarma. Stačí, když svůj nákup zaregistrujete, čímž se zařadíte do hry o další mobilní telefon. Každý týden můžete vyhrát Samsung Galaxy S8, iPhone 7 nebo Huawei Nova 3. Soutěž trvá už jen do konce ledna 2019.
    Před nákupem doporučujeme zkontrolovat, zda se u nás nenajde slevový kupon Datart.

  3. ZOOT: Sleva na poslední kousky až 70 %

    Skrblíkův nákupní ráj najdete právě teď na ZOOTu. Na výběr je nespočet stylových kousků za zlomky původních cen. Do pátku 25. ledna 2019 platí na poslední kusy sleva až 70 %, navíc je v plném proudu zimní výprodej, ve kterém jsou přislíbeny až 70% slevy na dámské kabáty a bundy, boty, kabelky a doplňky, džíny a kalhoty, halenky, topy a trička, svetry a mikiny, dětské věci, pánské boty, pánské oblečení a zboží z kategorie Home design. Do výprodeje jsou průběžně přidávány nové kousky. Pokud byste rádi doplnili či obměnili šatník, lepší příležitost budete jen těžko hledat.

  4. Burger King: Nové slevové kupony

    Burger King vydal nové slevové kupony s platností až do 30. dubna 2019. Všechny aktuální kupony najdete v mobilní aplikaci Burger King – mezi nimi například kupon na dvoje King hranolky XXL za 69 Kč, 2× Crispy Chicken Burger za 99 Kč, 2× Whopp R Jr. za 69 Kč, 4× cheesburger za 99 Kč nebo Brownie se zmrzlinou a cappuccinem za 59 Kč.

  5. H&M: Výprodej – nyní až 70% sleva

    V e-shopu i kamenných prodejnách H&M pokračují lednové výprodeje. Nyní slevy dosahují až 70 % původních cen a průběžně jsou do výprodejů dodávány nové modely. Vybírat je možné v dámském, pánském a dětském sortimentu, nicméně slevy se dotýkají i zboží z kategorie bytových doplňků H&M Home. Slevy potrvají až do vyprodání zásob.
    Doprava je zdarma při nákupu nad 800 Kč, stačí použít slevový kupon H&M v podobě 0458.

  6. Pojištění.cz: Soutěž o kameru GoPro a dalších 50 cen

    Sjednejte si jakékoli pojištění na Pojištění.cz s pojistným alespoň 100 Kč a tipněte si odpověď na soutěžní otázku. Vyhrát můžete jednu z 51 hodnotných cen, přičemž hlavní cenou je sportovní kamera GoPro Hero, dále PowerCube, švýcarský nůž Victorinox, trička, flash disky a slevové kupóny. Výhru získají tipující, kteří budou nejblíže správné odpovědi. Soutěž potrvá až do 31. března 2019. Výherci budou vyhlášeni do 14 dnů od skončení soutěže a výhra jim bude odeslána do 30. dubna 2019. Více informací najdete na Pojištění.cz.

  7. O2: 25% sleva na jízdenky s Eurolines

    Slevu 25 % na autobusové jízdenky od Eurolines mohou získat klienti společnosti O2 už jen do 31. ledna 2019. Sleva se vztahuje na autobusové jednosměrné i obousměrné jízdenky v rámci ČR a v zahraničí. Zlevněné jízdenky je tak možné využít nejen například na trase Praha–Brno, ale i na trasách, které nezačínají v Česku. K uplatnění slevy je třeba vygenerovat slevový kód na stránkách O2ExtraVýhody.cz. Kód je po vygenerování platný 7 kalendářních dnů, platnost končí nejpozději 31. ledna 2019.

  8. Mall.cz: Výprodej hraček se slevou až 70 %

    Na Mall.cz právě probíhá výprodej hraček. Až do 31. ledna 2019 můžete nakoupit vybrané hračky za zvýhodněné ceny, například stavebnice Lego, pistole Nerf, dětské kuchyňky a dílny, nejrůznější figurky, plastelíny a kreativní sady, interaktivní hračky pro nejmenší a deskové hry.
    Před nákupem si raději výhodnost ceny ověřte na Heuréka.cz a také se nezapomeňte podívat, zda na vás u Skrblíka nečeká slevový kupon Mall.

  9. Tchibo: Kávovar Caffisimo PURE za 999 Kč

    Tchibo nabízí poměrně výrazné slevy na kávovary Cafissimo PURE a TUTTO. Kapslový kávovar Cafissimo PURE je zlevněn o 60 % a prodává se za cenu 999 Kč namísto původních 2 499 Kč. Dostupný je ve 3 barevných provedeních a umí připravit espresso, caffé crema, překapávanou kávu a čaj. Za polovinu původní ceny se prodává kávovar TUTTOCAFFÉ, za model v červené nebo čokoládové barvě zaplatíte pouze 1 499 Kč. Akce je platná do 10. února 2019, nebo do vyprodání zásob. Doprava a dobírka je zdarma.
    Před nákupem se zastavte na Skrblíkově kuponovém webu, máme pro vás připraven slevový kupon Tchibo.

  10. Albert: Sleva na benzín a naftu – 2 Kč na každém litru

    Slevu na benzín a naftu ve výši 2 Kč na každý litr dostanete v hypermarketech Albert, pokud od čtvrtka 24. ledna do 27. ledna 2019 nakoupíte alespoň za 600 Kč. Na pokladně vám bude vydán slevový kupón, který půjde uplatnit do 30. ledna 2019 na čerpacích stanicích Albert. O dalších možnostech, jak ušetřit na pohonných hmotách, se dočtete v článku Sleva na benzín a naftu až 5 Kč na litr (PŘEHLED 2019).

  11. Luxor: Akce „Kup víc, zaplať míň“

    Jedna kniha v Luxoru za 39 Kč. To je aktuální cena za vybrané knihy, pokud jich koupíte celkem 15. V Luxoru totiž právě probíhá akce „Kup víc, zaplať míň“, což znamená, že čím víc knih nakoupíte, tím méně zaplatíte. U 10 knih vás vyjde jeden kus na 49 Kč, pokud koupíte 5 knih, zaplatíte za jednu 79 Kč a u 3 knih vychází jednotková cena na 99 Kč.
    V nabídce najdete beletrii, naučnou literaturu, dětské knihy, kuchařky nebo třeba encyklopedie. Veškeré tituly v akci najdete na stránkách Luxor.cz.

  12. Baťa: EXTRA sleva až 30 %

    Slevu 20 % na veškeré zboží na stránkách e-shopu Baťa.cz získáte, pokud v nákupním košíku zadáte slevový kupon Baťa ve znění sleva20cz. Pro členy Baťa klubu v úrovni Platinum platí dokonce 30% sleva. Kód nelze uplatnit pouze na zboží, které je označeno jako „NOVÉ“. Akce platí 30. ledna 2019, nebo do vyprodání zásob. Doručení zdarma získáte při nákupu nad 499 Kč.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás