Skrblíkův týden: Kupony do McDonald’s, akce v Cinema City, soutěž o iPhone 7, Paříž pro 2 za 550 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 22. října 2018
  1. Slevové kupony do McDonald’s a Burger King

    BigMac za 39 Kč, 6 kousků McNuggets za 39 Kč, McChicken za 39 Kč, velké hranolky 1+1 zdarma nebo velké McMenu za 99 Kč. To jsou jen některé z aktuálních platných kuponů do fastfoodové restaurace McDonald’s. Kupony jsou k dispozici v tištěné podobě nebo v nové aplikaci McDonald’s. Kupony je možné využít už jen do neděle 28. října 2018.
    Naopak až do 14. ledna 2019 je možné využít slevové kupony do restaurací Burger King. S kupony zaplatíte například za dvoje King hranolky XXL 69 Kč, dva Long Chicken Burgery 99 Kč, čtyři Chicken Burgery a XXL hranolky 139 Kč, za 9 kousků kuřecích nuget 49 Kč nebo Brownie se zmrzlinou a cappuccinem za 59 Kč. Kupony najdete v mobilní aplikaci BurgerKing.

  2. RegioJet: Jízdenky 1+1 zdarma do Francie a Holandska

    Jízdenky po Evropě 1+1 zdarma od RegioJetu jsme zmiňovali už v minulém vydání Skrblíkova týdne. V pondělí 22. října 2018 byl zahájen prodej zvýhodněných jízdenek do vybraných měst ve Francii a v Holandsku. Například jednosměrná jízdenka z Prahy do Paříže vyjde pro 2 osoby na 550 Kč, jízdenka pro dva do Amsterdamu pak na 750 Kč. Jízdenky jsou k dispozici v omezeném počtu, nakupovat je lze pouze do neděle 28. října 2018, nebo do vyprodání zásob. Přehled destinací a akční ceny najdete ve Skrblíkově článku Měsíc slev u RegioJetu.

  3. Datart: Každý týden soutěž o iPhone 7, Galaxy S8 a Huawei Nova 3

    Datart pořádá soutěž o mobilní telefony iPhone 7, Samsung Galaxy S8 a Huawei Nova 3. Mobilní telefon můžete vyhrát, pokud si v Datartu koupíte jakýkoliv mobil a svůj nákup následně zaregistrujete. Akce platí pro nákupy uskutečněné v prodejnách Datart do 31. prosince 2018.

  4. Notino.cz: Až 30% sleva na nejoblíbenější parfémy

    Dámské a pánské parfémy nejoblíbenějších značek se slevou až 30 % najdete v nabídce e-shopu Notino.cz. V akci jsou například parfémy značek Lancôme, Armani, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Versace, Chloé nebo Guess.
    Podívejte se také, jestli není k dispozici slevový kupon Notino.

  5. UrbanStore: Týden Bestsellerů za nejlepší ceny

    Do 4. listopadu 2018 probíhá na UrbanStore.cz akce „Týden Bestsellerů“, ve které pořídíte nejžádanější kousky z pánských a dámských kolekcí za nejlepší ceny. Slevy dosahují až 60 %, nakupovat můžete mikiny, bundy, trička a boty od značek jako Converse, Vans, Diesel, Reebok, Adidas, Puma či Levi’s.

  6. O2: 10% sleva na celý nákup a doprava zdarma na Pilulka.cz

    Zákazníci O2 mají skvělou příležitost ušetřit 10 % v e-shopu Pilulka.cz. Podmínkou je platný slevový kód a nákup alespoň za 500 Kč, doručení je zdarma. Slevu nelze kombinovat s dalšími akcemi, lze ji čerpat neomezeně až do 31. října 2018. Kompletní návod k vygenerování slevového kódu najdete na stránkách O2ExtraVýhody.cz.

  7. ElectroWorld: Akční slevy až 50 % na vybrané produkty

    ElectroWorldu nyní nakoupíte vybrané produkty se slevami až 50 %. Slevy platí při nákupu na e-shopu a v prodejnách jen do středy 24. října 2018, nebo do vyprodání zásob. Speciální akční nabídka zahrnuje poměrně výrazné slevy na vybrané televize, mobilní telefony, tablety, fotoaparáty a domácí spotřebiče. Kompletní seznam vybraných produktů najdete na stránkách ElectroWorld.

  8. Deichmann: Mezisezónní 50% slevy

    Na stránkách Deichmann.cz právě můžete nakupovat vybrané modely bot a kabelek za poloviční ceny. Se slevou pořídíte boty z dámských, dětských a pánských kolekcí značek Graceland, Venice, Vty či Catwalk. Akce platí do pondělí 29. října 2018, doručení je zdarma.
    Před nákupem se určitě nezapomeňte podívat, zdali pro vás nemáme připraven slevový kupon Deichmann.

  9. Mall: Slevy za 5 000 Kč a soutěž o 100× tisíc korun týdně

    Další soutěž pořádá ve spolupráci s Visa Mall.cz. Za jakýkoli nákup placený online zapamatovatelnou kartou Visa dostanete automaticky šekovou knížku v hodnotě 5 000 Kč jako dárek. Navíc můžete vyhrát 1 000 Kč týdně a dílnu snů za 300 000 Kč. Soutěž potrvá do pondělí 29. října 2018, a je pouze pro zákazníky, kteří se přihlásí ke svému zákaznickému účtu a při platbě kartou Visa zaškrtnou políčko „Zapamatovat pro příští nákup“. Pokud políčko nezaškrtnete, pořád získáváte slevovou šekovou knížku se slevami v hodnotě 5 000 Kč.

  10. Takko Fashion: Slevové kupony pro VIP zákazníky

    Pokud se zaregistrujete jako VIP zákazník v řetězci Takko Fashion, získáte exkluzivní slevové kupony na nákup oblečení podle vlastního výběru. Celkem se jedná o 4 kupony: 1× kupon s 30% slevou, 2× kupon s 25% slevou a 1× kupon s 20% slevou na jeden kus pleteného zboží. Slevové kupony platí do 7. listopadu 2018.

  11. CinemaCity: Halloween Night – vstupenka na 3 filmy za 300 Kč

    Na halloweenskou noc 31. října 2018 je v kinech Cinema City připravena speciální akce. Čím víc si naplánujete zhlédnout filmů, tím méně zaplatíte. Lístek na 1 film vyjde na 160 Kč, 2 filmy 130 Kč a 3 filmy za 300 Kč. Lístky je nutné zakoupit předem online a to jen pro vybrané filmy – Predátor: Evoluce, Hell Fest: Park hrůzy, Sestra a Slender man.

  12. Okay: Výprodej elektra a slevy až 67 %

    Okay na svých stránkách slibuje čistění skladů na Vánoce. U té příležitosti zahájil výprodej elektra. Zlevněné jsou televize, spotřební elektronika, velké a malé domácí spotřebiče, mobilní telefony, notebooky, počítače a další příslušenství. Před nákupem doporučujeme ceny ověřit na Heureka.cz a také vám doporučujeme zkontrolovat, zda se vám při nákupu nebude hodit slevový kupon Okay.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás