mBank nabízí za založení nového účtu odměnu dvakrát 100 eur*

Petr Novák
Publikováno 9. července 2015

mBank má až do 31. srpna 2015 akci, v rámci které rozdává za doporučení nových klientů 100 eur. Dobrou zprávou je, že stejnou odměnu získá jak doporučovatel, tak majitel nového účtu. Tou horší fakt, že odměna nemá podobu krásné zelené bankovky, ale cestovního poukazu Connex.

*Ve formě cestovních poukazů

Poukaz lze využít výhradně k rezervaci hotelových pobytů na webu Connex. Nabídka zahrnuje desítky hotelů v Česku, Rakousku, Německu, Itálii a v dalších státech převážně střední Evropy.

U tuzemských nabídek je možné vybírat z pobytů v hotelech na 2 noci v ceně 200 – 370 eur. Poukaz sníží cenu pobytu o 100 eur, součástí balíčku je zpravidla snídaně pro 2 osoby a voucher ve výši 60, 80, nebo 110 eur na hotelové a restaurační služby.

Na jednu rezervaci je možné využít jen jeden slevový kupón na 100 eur, rezervace dvou po sobě jdoucích pobytů je přímo zakázána v podmínkách akce. Za pobyt tak budete vždy doplácet minimálně 100 eur ze svého a nemůžete si ho prodloužit na 4 noci.

Jak získat poukaz na 100 €

Pro získání poukázky stačí uvést telefonní číslo doporučovatele v žádosti o zřízení účtu v poli “Promo akce”.

mKonto od mBank je jeden ze dvou bezplatných bankovních účtů, které Skrblík doporučuje jako výhodné. Vedení účtu a většina bankovních transakcí je zdarma, při měsíčním objemu transakcí kartou ve výši alespoň 500 Kč je její vedení rovněž zdarma. Výhodou jsou také 3 bezplatné výběry z libovolného bankomatu.


M
Martin 14.07.2015 – 19:58

Pozor na odměny mBank. Rozhodně je nedávají rádi. Při doporučení přítelkyně jsem se překlepl v jedné číslici v jejím telefonním čísle a reakce mBank byla, že jsem nesplnil podmínky akce a na bonus nemám nárok (jednalo se o bonus 500 Kč). Bylo evidentní, že jsem jí do mBank přivedl, ale jsou to žabaři a nedokážou to uznat.

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 14.07.2015 – 21:58

Napadá mě paralela s aerolinkami, kde se za překlep ve jméně a následnou změnu rezervace platí poplatky ve výši stovek - tisíců korun. Rada zní - před odesláním několikrát zkontrolovat správnost údajů.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás