Levné low cost letenky: Palma Mallorca za 526 Kč, Island od 2 698 Kč, Chorvatsko za 967 Kč

Redakce
Publikováno 5. června 2019

Ke koupi levné letenky vám stačí pouhé stovky korun, důkazem je dnešní výběr nejzajímavějších kousků low-cost společností.

  1. Reykjavík od 2 698 Kč

    Jen na dva až tři termíny v září a říjnu nabízí Wizz Air levné letenky na Island ověšené cenovkou 2 698 Kč. Odlet i návrat je do polských Katovic. Přečtěte si našeho průvodce po Islandu a dozvíte se, jak kolega platil 36 800 Kč za rozbité sklo u auta. :-)

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Wizz
    Termíny: září a říjen 2019

  2. Palma Mallorca za 526 Kč

    Tradičně velmi levné letenky na Mallorcu nabízí Ryanair s odletem z berlínského letiště Tegel. K dostání jsou desítky kombinací různých termínů napříč celým srpnem. Do Berlína vás levně dopraví třeba autobusy Flixbus.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen 2019

  3. Malta od 1 237 Kč

    Ryanair nabízí na období od srpna do listopadu 2019 velké množství letenek na Maltu, které koupíte do dvou tisíc korun. Před cestou doporučujeme přečíst našeho průvodce po Maltě.

    Odlet: Berlín Schonefeld / Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen až listopad 2019

  4. Milán Bergamo od 524 Kč

    Na omezené množství termínů v červnu a v červenci 2019 nabízí Rynaair zpáteční letenky z Brna na milánské letiště Bergamo jen za 524 Kč. S plánováním cesty vám pomůže Skrblíkův průvodce po Miláně.

    Odlet: Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen až červenec 2019

  5. Stavanger od 1 554 Kč

    Ke slavné skále Preikestolen nedaleko Stavangeru můžete koncem srpna odcestovat z Katovic, přičemž za zpáteční letenku dáte již 1 554 Kč. V prodeji za tuto cenu je zhruba trojice různých termínů. Protože se jedná o velmi drahou zemi, počítejte s vyššími náklady na pobyt a nezapomeňte si přečíst našeho průvodce po Norsku.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: srpen 2019

  6. Faro od 1 316 Kč

    V samém závěru roku můžete odcestovat do surfařského města Faro v jižním Portugalsku a za zpáteční letenku zaplatit od 1 316 Kč výše. Odlety jsou z obou berlínských letišť – Tegel i Schonefeld.

    Odlet: Berlín Schonegeld a Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad a prosinec 2019

  7. Tel Aviv od 1 740 Kč

    Za teplem se můžete vypravit v závěru roku, na kdy prodává Ryanair letenky z Vídně do Tel Avivu již od 1 740 Kč. Teploty v Izraeli v tomto období dosahují až 20-25 °C, berte to jako zajímavý tip na únik před zimou.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad a prosinec 2019

  8. Brusel za 789 Kč

    Ve třech termínech kolem 20. června se můžete vypravit za vaflemi a hranolkami do centra Bruselu. Za zpáteční letenku na letiště Charleroi dáte jen 789 Kč, odlétá se z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  9. Pula od 967 Kč

    Letět za méně než tisíc korun můžete také do chorvatské Puly, zpáteční letenka z Berlína – Tegelu vás bude stát 967 Kč. Tedy ta nejlevnější. Největší objem termínů se prodává za zhruba 1 050 Kč.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen a září 2019

  10. Zadar od 1 158 Kč

    Nejlevnější letenku do chorvatského Zadaru Ryanair aktuálně nabízí na konec září, kdy se v obou směrech můžete proletět již za 1 158 Kč. V prodeji je aktuálně jeden volný termín, v těch dalších si musíte připlatit stovky korun. Nezapomeňte si přečíst, jak ušetřit v Chorvatsku. V srpnu můžete alternativně letět z berlínského Schonefeldu, nejlevnější letenka stojí 973 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2019

  11. Nice od 1 032 Kč

    Francouzské Nice můžete v závěru léta objevovat, pokud si koupíte zpáteční letenky z Vídně, jejichž cena začíná na 1 032 Kč. V prodeji je několik málo termínů. Cena těch dalších je vyšší řádově o stokoruny.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: srpen až říjen 2019

  12. Santander od 1 130 Kč

    Město Santander leží na severním pobřeží Španělska nedaleko Bilbaa, v několika termínech až do letošního října tam můžete odletět již za 1 130 Kč. Místem odletu je berlínské letiště Schonefeld.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: hledejte až do října 2019

  13. Boloňa od 552 Kč

    Ryanair nabízí levné letenky také do Boloni, kam se můžete z Bratislavy vypravit zhruba za 552 Kč. Z Vídně jsou zpáteční letenky zhruba o 200 Kč dražší, v obou případech však hledejte v červnových a červencových kalendářích. Průvodce po Boloni vám mimo jiné prozradí, jak je to se slavnou boloňskou omáčkou.

    Odlet: Bratislava (o 200 Kč dráž Vídeň)
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen až červenec

  14. Stockholm za 775 Kč

    Ještě v červnu 2019 můžete letět z Prahy do Stockholmu a zpět jen za 775 Kč, na výběr je několik termínů. Nevýhodou je fakt, že letadlo přistává na letišti Skavsta od centra města vzdáleném asi 100 km.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  15. Sofie od 1 052 Kč

    Aktuálně nejlevnější letenky do bulharské Sofie nabízí Ryanair na letošní září, cena začíná na 1 052 Kč. Za tuto cenu (nebo mírně vyšší) jsou v prodeji desítky různých termínů. Vypravit se můžete třeba na prodloužený víkend od pátku do pondělí.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2019

  16. Manchester za 895 Kč

    V desítkách různých kombinací zářijových termínů se můžete vypravit do Manchesteru, za zpáteční letenku z Prahy přitom dáte jen 895 Kč. V nabídce jsou také krátké eurovíkendy od pátku do neděle.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2019

  17. Lucemburk za 684 Kč

    Zpáteční letenka do Lucemburku na šestici různých červnových termínů se aktuálně prodává za 684 Kč, stačí si to namířit na webovou stránku Ryanairu. Čistě k prohlídce Lucemburku vám budou bohatě stačit dva dny.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás