Levné letenky na víkend: Londýn od 419 Kč, Ancona od 649 Kč a Stockholm od 610 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 21. září 2022

V tomto týdnu jsme se zaměřili na levné letenky na víkend, díky kterým si nutně nemusíte v práci brát dovolenou a přesto si užijete dávku cestování. Tak kam povede vaše cesta?

  1. Londýn od 419 Kč

    Pokud byste chtěli zažít ohromně silnou atmosféru, která nyní panuje v Londýně,  můžete se tam podívat už od 419 Kč za zpáteční letenku. Společnost Ryanair nabízí akční letenky na říjen s odletem z Košic.

    Odlet: Košice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  2. Billund od 453 Kč

    Billund je skvělá destinace, do které se můžete vydat s dětmi i bez nich a v obou případech si užijete plno zábavy. Které dítě by se nechtělo podívat do Legolandu?! Letenky s odletem z Krakova koupíte od září až do listopadu od 453 Kč u společnosti Ryanair. Pro všechny zajímavé informace si přečtěte našeho Průvodce po Billundu.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2022

  3. Turín od 604 Kč

    Italský Turín můžete prozkoumávat klidně i v říjnu. Teploty se tam během dne vyšplhají až k 16 stupňům a vy si tak můžete projít město i bez teplých kabátů. Letenky koupíte od 604 Kč u Ryanair.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  4. Stockholm od 610 Kč

    Letenky z Vídně do kouzelného Stockholmu koupíte levně v listopadu, a to od 610 Kč. Ve Stockholmu je spousta muzeí! Navštívit můžete Riddarholmský kostel, Drottningholmský palác nebo Storkyrkan (Velký kostel).

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2022

  5. Milán od 636 Kč

    Co byste řekli na víkend v Miláně? Dobrá káva, výborné jídlo, nákupní galerie a spousta památek. Zpáteční letenky s odletem z Vídně koupíte od 636 Kč od září do října. Nezapomeňte si před odletem nastudovat našeho Průvodce po Miláně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2022

  6. Marseille od 636 Kč

    V Marseille najdete ty nejlepší restaurace, které se ve Francii nachází, můžete se projít po nejstarším historickém centru města a při té příležitosti navštívit třeba i krásný přístav. Letenky koupíte na říjen od 636 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  7. Záhřeb od 391 Kč

    Prodloužený víkend v Záhřebu od 391 Kč? Není problém! V říjnu se můžete z Bratislavy vydat do hlavního města Chorvatska objevovat krásy, které si na letní dovolené u moře v horkém počasí natolik neužijete. Letenky koupíte u společnosti Ryanair.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  8. Sofia od 391 Kč

    Pokud vás neláká Záhřeb, mohla by vás zaujmout Sofia – hlavní město Bulharska – která má také spoustu zajímavostí. Třeba katedrálu svatého Alexandra Něvského, Bojanský kostel nebo Chrám svatého Juraja. Letenky s odletem z Bratislavy koupíte na září a říjen už od 391 Kč.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2022

  9. Zaragoza od 636 Kč

    Letenky z Vídně do španělské Zaragozy koupíte na září a říjen od 636 Kč. Co neminout v Zaragoze? Baziliku Panny Marie na Sloupu a pak kamenný most Puente de Piedra, kterému se přezdívá lví most a který se nachází hned vedle baziliky. Najdete tam také středověký hrad Aljafería, po jehož chodbách procházel Kryštof Kolumbus žádající o peníze, které mu pak pomohly objevit Ameriku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2022

  10. Ancona od 649 Kč

    Ancona se nachází v Itálii a zpáteční letenku z Krakova na říjen seženete od 649 Kč. Ancona není tak známá jako jiná italská města, ale i tak se vyplatí se sem podívat.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  11. Kodaň od 726 Kč

    Víkendový pobyt v krásné Kodani je vždy skvělý nápad, je však třeba počítat s poměrně drahým ubytováním (minimálně v centru jsou ceny skutečně vysoké). Kodaň je skvělé místo na odpočinek i na prozkoumávání barevných domečků a útulných uliček. Letenky z Vídně koupíte na listopad a prosinec od 726 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2022

  12. Riga od 726 Kč

    Na víkend se můžete podívat i do lotyšské Rigy, kde vás čeká spousta objevování. Společnost Ryanair nabízí letenky z Krakova od 726 Kč. Podívejte se na našeho Průvodce po Rize, kde se dozvíte všechny důležité a zajímavé informace.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2022

  13. Pisa od 734 Kč

    V Pise je snad jen jedna hlavní věc, kterou by však měl každý alespoň jednou vidět, a tím je samozřejmě Šikmá věž. Akční letenky s odletem z Vídně koupíte od října do listopadu od 734 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2022

  14. Tuzla od 832 Kč

    Tuzla je ne příliš známé město uprostřed hor, které nemusí zaujmout jen tak každého. Pokud jste však opravdový cestovatel, dost možná vás zaujme. Letenky z Vídně do Tuzly koupíte výhodně od listopadu 2022 až do ledna 2023 od 832 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2022 – leden 2023


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás